IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нищо не казвате за ОСА бе пичове?
    Тоя път би трябвало да се е състояло. Нещо интересно?

Иначе отчета е добър. Загубата е доста по-малка от преди 3 месеца. Гледам че се дължи на по-малки разходи за външни услуги. Предполагам че това е заради намаление начисленията към управляващото дружество. Излиза че договореното с банките намаление на тези такси се е състояло и е голям + за нас акционерите

Коментар

• Хубава стратегия, прави това, което Алианц прави

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Всевки чака
        налъмите да цъфнат ли...или дърветата беше

Коментар

• Всевки чака

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
            Аз съм приготвил една сума за пазаруване между двете ОСА, но пренасочих 50% към ОЦК...Надявам се на поне още една поливка....
            то отложеното ОСА е понеделник...
            алианц и ИНГ са заебали май позицията, въпреки големия си дял

Коментар

• Аз съм приготвил една сума за пазаруване между двете ОСА, но пренасочих 50% към ОЦК...Надявам се на поне още една поливка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                А дано скоро имаме новина в тая посока, че май само тази акция от портфейла ми остана да не е скокнала
                и на мен така колега... иначе сипванията приключиха като гледам...

Коментар

• Първоначално изпратено от инвестора
                  Андрю Пиърсън, мениджър за България на King Sturge, коментира за Investor.bg, че трябва да се има предвид, че пазарът в София е значително по-чувствителен към пазарните промени поради своята относителна неразвитост. От компанията добавиха, че през 2011 г. като цяло пазарът у нас ще се стабилизира и качествените сгради ще се радват на интерес от страна на наематели.
                  А дано скоро имаме новина в тая посока, че май само тази акция от портфейла ми остана да не е скокнала

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    много спокойно тука тия дни
                    Нали ? Като затишие пред буря !

Коментар

• много спокойно тука тия дни

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Донякъде се излагат бенча, не може един от собствениците да продава на 19 стинки, колкото и да е закъсал, какво впечатление остава за другите акционери?!?!
                        Като толкова пари няма за бензин, да си вземе хибрид
                        Според мен ТЕ четат форума, да пожелавам им да се стегнат и да направят сделка-продажба, щото глупав човек с пари няма, а "потенциалния купувач" със сигурност контактува и с кредиторите, и тогава всичко може да се случи.......

Коментар

• Ами в криза се продава от зор, а не за печалба

Коментар

• Донякъде се излагат бенча, не може един от собствениците да продава на 19 стинки, колкото и да е закъсал, какво впечатление остава за другите акционери?!?!
                            Като толкова пари няма за бензин, да си вземе хибрид

Коментар

• Май пак започнахте да се самонавивате

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Ооо, той Велинов ако поизчака с продажбите чак до сезона на летните гуми (март-април), може и на 25 ст. да разкешва тогава. Ама дали сърце юнашко ще трае!?

Честно, може да се вземе пример от немците при ССВ. Когато дадеш на купувачите стимул (покачваща се ежедневно цена), можеш да увлечеш много по-голям интерес и да продаваш по-големи количества на все по-висока цена, в сравнение с това да бетонираш цената на ниско ниво и постоянно наливаш на него.
                                те печалбите не са най-важното... има хора които са държат на постоянството..

Коментар

Working...
                                X