Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Тва ли бешекато гледам половината позиция са излезли...
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнениеАко излизат изцяло от позицията ще има още едно изсипванеиначе мърдаме нагоре
.
Коментар
-
Ако излизат изцяло от позицията ще има още едно изсипванеиначе мърдаме нагоре
.
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениетърсят се 800к акции до 15, Елана да сипват и да се свършва
Коментар
-
Хаха...
боже боже... супер интересно съвпадение, преди малко си купих 2000 акции на Бенча. разбира се риска тук е голяма, с оглед на ситуацията във фундаемента й.... но ми прави впечатление, че с печалбата от Тодоров не само аз съм си купил акции на Бенча, ами и Батя и още други... и пак Форекс-а се появавя и пише против акцията, също като при Тодоров... Интересно съвпадение
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеРадвам се да те видя в темата Мастъре
Както беше в тази за Тодоров преди 10 дни, от тогава позицията скочи с 50%Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеРадвам се да те видя в темата МастъреСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова определено е най-често задавания въпрос през последните 3-4 години... Така ще сте и през следващите 3-4...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Радвам се да те видя в темата Мастъре
Както беше в тази за Тодоров преди 10 дни, от тогава позицията скочи с 50%
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова определено е най-често задавания въпрос през последните 3-4 години... Така ще сте и през следващите 3-4...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеИнтересно е дали имат още за изсипване...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Капитолират с чужди пари обаче
Като не са техни парите, кво им пука нали... докато вложителите не ги накажат... всички фондове са така
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа се разтоварват и да се махат. Явно че са капитолирали тотално еланци
Коментар
-
И аз такавече над 500к чакаме
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ аз помогнах на 16.
Сега чакаме и на 15
Да се разтоварват и да се махат. Явно че са капитолирали тотално еланци
Коментар
-
Хахаха всички чакаме на 15.
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ аз помогнах на 16.
Сега чакаме и на 15
Да се разтоварват и да се махат. Явно че са капитолирали тотално еланци
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениенасрещна страна: ЕланаМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеЗа да тръгнат нещата нагоре, трябва да се случи точно това
Имаше едно време една пиеса "Нагоре по стълбата която води надолу"...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар