IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Тва ли беше като гледам половината позиция са излезли...
    Ей, много бързате! Хората няма да ги продават без пари...

Коментар

• Тва ли беше като гледам половината позиция са излезли...

Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
      Ако излизат изцяло от позицията ще има още едно изсипване иначе мърдаме нагоре.

Коментар

• Ако излизат изцяло от позицията ще има още едно изсипване иначе мърдаме нагоре.
        Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        търсят се 800к акции до 15, Елана да сипват и да се свършва

Коментар

• Хаха...

боже боже... супер интересно съвпадение, преди малко си купих 2000 акции на Бенча. разбира се риска тук е голяма, с оглед на ситуацията във фундаемента й.... но ми прави впечатление, че с печалбата от Тодоров не само аз съм си купил акции на Бенча, ами и Батя и още други... и пак Форекс-а се появавя и пише против акцията, също като при Тодоров ... Интересно съвпадение

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Радвам се да те видя в темата Мастъре
          Както беше в тази за Тодоров преди 10 дни, от тогава позицията скочи с 50%
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• търсят се 800к акции до 15, Елана да сипват и да се свършва

Коментар

Радвам се да те видя в темата Мастъре
              Бил съм в тази тема преди години... А пък с колко падна оттогава... даже не ми се смята!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Това определено е най-често задавания въпрос през последните 3-4 години... Така ще сте и през следващите 3-4...
                Важното е от коя страна си...
                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Радвам се да те видя в темата Мастъре
                  Както беше в тази за Тодоров преди 10 дни, от тогава позицията скочи с 50%

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Това определено е най-често задавания въпрос през последните 3-4 години... Така ще сте и през следващите 3-4...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                    Интересно е дали имат още за изсипване...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Капитолират с чужди пари обаче
                      Като не са техни парите, кво им пука нали... докато вложителите не ги накажат... всички фондове са така

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Да се разтоварват и да се махат. Явно че са капитолирали тотално еланци

Коментар

• И аз така вече над 500к чакаме

И аз помогнах на 16.
                        Сега чакаме и на 15

Коментар

• Хахаха всички чакаме на 15.
                          И аз помогнах на 16.
                          Сега чакаме и на 15

Коментар

• И аз помогнах на 16.
                            Сега чакаме и на 15

Коментар

насрещна страна: Елана
                              Интересно е дали имат още за изсипване...
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                                За да тръгнат нещата нагоре, трябва да се случи точно това
                                За да тръгне нагоре трябва да тръгне надолу ли?... Или като тръгне нагоре всъщност е тръгнала надолу?!

Имаше едно време една пиеса "Нагоре по стълбата която води надолу"...

Коментар

Working...
                                X