IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
    Не разбирам защо 10 пъти е необходимо да се повтаря несъгласието с нещо. Още първото беше достатъчно.Факт е , че чрез форума се прави опит за нещо. Успешно или не, има потенциал за развитие като опит за организиране и сътрудничество и по други въпроси.
    Не знам какво визираш с първите си изречения - форума е свободен всеки да си изказва мненията независимо какви са и никой на никого нищо не е длъжен.
    Силно подкрепям думите ти подчертани с червено - мисля ,че и преди имаше някакви идеи за организация и сътрудничество, но не знам практически какво може да направим.

Коментар

• Не разбирам защо 10 пъти е необходимо да се повтаря несъгласието с нещо. Още първото беше достатъчно.Факт е , че чрез форума се прави опит за нещо. Успешно или не, има потенциал за развитие като опит за организиране и сътрудничество и по други въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Момчета, забавяте един изключително важен елемент от целия пъзел. Три от четирите страни по сделката са регулирани от държавата.
        КОЙ, КОЙ, КОЙ е държавата...????

Мутратаа, мутратааа, мутратааааа....( да се чете като ехо)

Коментар

• Първоначално изпратено от zashtotaka Разгледай мнение
          За мен има един въпрос, който е преди всички други - кой има повече акции?
          Някой може ли да даде информация за акционерната структура?
          Днес явно имаше уговорена сделка за тези 250 хил...
          Akционерите с над 1 % ги има в тримесечните отчети на компанията.

Но само за 1 несец на около 3 ст минаха над 5 % от акциите ,какво ли ще стане ако стигне до 5-6 ст ?
          Преди си мислех ,че до 10 ст. могат да се съберат поне 10 % от капитала , а то вероятно е между 30 и 50 %.

Коментар

• За мен има един въпрос, който е преди всички други - кой има повече акции?
            Някой може ли да даде информация за акционерната структура?
            Днес явно имаше уговорена сделка за тези 250 хил...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Не, не искат това...Искат парите да отиват в дружеството, а не в обслужващото...Което е хубава като идея, но да бяха намерили те наемателя.......
              Ами ако обслужващото дружество и наемателя са в "топли дружески" отношения и ако евентуално, след евентуалното прекратяване на договора с обслужващото, ЧЕЗ се изнесе от сградата......Такса смет и данък сгради не могат да покрият а камо ли банковият заем...За три месеца банката го е прибрала.....
              Хипотетични( практически невъзможни) сценарии, които само показват колко е сложна работата....
              А какво примерно е най-правилно да се направи....няма много опции за избор така че всички да спечелим?Може да се опита примерно директно договаряне с ЧЕЗ за наем при по добри условия(по-ниски цени),може да се появят др. наематели,може да се отдаде на няколко наемателя на парче.....

Коментар

• Момчета, забавяте един изключително важен елемент от целия пъзел. Три от четирите страни по сделката са регулирани от държавата.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                  Това ще бъде най-голямата глупост - да изгонят ЧЕЗ от сградата - тогава директно банката ще си поиска парите ...
                  Не, не искат това...Искат парите да отиват в дружеството, а не в обслужващото...Което е хубава като идея, но да бяха намерили те наемателя.......
                  Ами ако обслужващото дружество и наемателя са в "топли дружески" отношения и ако евентуално, след евентуалното прекратяване на договора с обслужващото, ЧЕЗ се изнесе от сградата......Такса смет и данък сгради не могат да покрият а камо ли банковият заем...За три месеца банката го е прибрала.....
                  Хипотетични( практически невъзможни) сценарии, които само показват колко е сложна работата....

Коментар

Имали са агент на срещата и са се застраховали с още един процент...
                    Убавото при дребните е, че един заек ( или няколко) с по 1 % могат да се появят от шапката.....

пп Само не ми е ясно как се разваля договора по т 1....? Мисия невъзможна....
                    Т2 е изпълнима и според мен и Генчев ще гласува за нея..

Аз един договор за наем не мога да разваля без да се съдя с години, камо ли за договор за 45 млн, дето 10 адвокати са го мислили...
                    Това ще бъде най-голямата глупост - да изгонят ЧЕЗ от сградата - тогава директно банката ще си поиска парите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                      Мда... е това е добра идея и да му покажете и онагледите лош мениджмънт и всичко което се случва
                      Да не си затваря очите, ма то гарга на гарга око не вади
                      Тц, не е добра идеята, според организаторите......

Просто Генчев щеше да се размисли, дали няма да си навлече негативизъм от към тиквоча.....тиквата най го е страх да не се пише и говори лошо за него...Егото му е до небето....
                      Генчев го знае много добре......
                      Когато губиш ( малко пари, примерно), не е ясно дали не печелиш време( евентуално) за да си харчиш останалите .....

Коментар

Давам идея...
                        Припомнете си с кого Генчев направи първа копка на цариградско...?
                        Напишете едно сърцераздирателно послание, с леко заплашителен за протести елемент и чакайте.......
                        Ще има по-голям ефект, ще отнеме по-малко време и ресурс....

Така си мисля...
                        Мда... е това е добра идея и да му покажете и онагледите лош мениджмънт и всичко което се случва
                        Да не си затваря очите, ма то гарга на гарга око не вади

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                          някой побърза да се застрахова и ми се чини, че е от старите хакционери. Ако е така, то може да видим засилване на интереса до датата, която дава право на участие в оса-то. Имам
                          Имали са агент на срещата и са се застраховали с още един процент...
                          Убавото при дребните е, че един заек ( или няколко) с по 1 % могат да се появят от шапката.....

пп Само не ми е ясно как се разваля договора по т 1....? Мисия невъзможна....
                          Т2 е изпълнима и според мен и Генчев ще гласува за нея..

Аз един договор за наем не мога да разваля без да се съдя с години, камо ли за договор за 45 млн, дето 10 адвокати са го мислили...

Коментар

• Обем се гони нещо

Коментар

• Съединението прави силата!

Коментар

• Така.

Опитахме се да направим една среща, на която да обсъдим нещата. По стар български обичай, обаче част от хората, които бяха потвърди, че ще дойдат не дойдоха. Искам да се извинява на всички, на които не можах да звънна лично, но списъка от хора беше прекалено дълъг.

Най-общо казано се обединихме върху следните фундаментални цели:

1. Връщане на сградата в активите на дружеството;
                                2. Да се промени структурата на управление на фонда, която да бъде максимално прозрачна и да се бори за интересите на всички инвеститори. Като цяло идеята е всякакви решения във фонда да минават през борд, който да одобрява решенията, които се взимат.

Дали тези неща изобщо ще се случат си зависи изцяло от нас и желанието да се борим за правата си.

Докъм края на месеца ще звънна/пиша на всеки, който ми е дал координати, за да се разберем, дали ще идва на общото събрание, или ще е с пълномощно.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X