Нормално, че ще се опитат да направят нещо айлянца, все пак останаха най-големия акционер тук. Тази сделка на Раковска за мен бе само прах в очите на баламите... и добра възможност за някои (директорчета) да продадат акциите си
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Пич, просълзи ме от смях. Значи Бойко ни е уредил сделка с ЕК, така ли излиза?!
Е, тогава да разчитаме и че, поне до изборите, Бат Бойко ще ни пази и от лошите банки - кредиторки
Иво, леко изненадващо ми дойде това от Алианц. Но може би е за добро... ще видим...Пък нека да видим кой ще прави ЕОН публичен
- адски ми е любитно и би имало потенциал да затвърди тезата ми - времето ще покаже. Засега да се смеем, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cave Man Разгледай мнение.... Ако наистина се осъществи тази сделка, то това ще покаже, че юнаците от Бенчмарк са близки с властта, както винаги са си били. Как го правят не знам.
Пич, просълзи ме от смях. Значи Бойко ни е уредил сделка с ЕК, така ли излиза?!
Е, тогава да разчитаме и че, поне до изборите, Бат Бойко ще ни пази и от лошите банки - кредиторки
Иво, леко изненадващо ми дойде това от Алианц. Но може би е за добро... ще видим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеКолко струва сградата решава пазара...пазара е там където търсене и предлагане се срещнат. Пак завиждатеЗащо ли от ЕК не наеха теб за консултант за сделката щеше да им намериш по-комуникативна и евтина сграда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cave Man Разгледай мнениеНе виждам как това променя нещо в така създалата се ситуация. Този ход е закъснял някъде с 4-5 години. Нищо интересно не виждам в ОСА-то. Сградата на Раковски не струва 8.1 млн евроАко наистина се осъществи тази сделка, то това ще покаже, че юнаците от Бенчмарк са близки с властта, както винаги са си били. Как го правят не знам.
Защо ли от ЕК не наеха теб за консултант за сделката щеше да им намериш по-комуникативна и евтина сграда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеПенсионните фондове на Alianz са внесли допълнителни точки в дневния ред на ОСА:
изглежда ще бъде интересно на ОСА-то
https://public.brra.bg/Documents/Ret...f5bb122310b38eАко наистина се осъществи тази сделка, то това ще покаже, че юнаците от Бенчмарк са близки с властта, както винаги са си били. Как го правят не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеАко длъжностното лице на ТР не обработи в понеделник Г1 на Алианц, то ще бъде пропуснат законовия срок за включване на точките в дневния ред на ОСА-то........Призовавам всички колеги да вземат участие на ОСА-то.....Наглите от Сегашния борд на директорите трябва да влязат в час...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеПенсионните фондове на Alianz са внесли допълнителни точки в дневния ред на ОСА:
https://public.brra.bg/Documents/Ret...f5bb122310b38e
Коментар
-
Пенсионните фондове на Alianz са внесли допълнителни точки в дневния ред на ОСА:
https://public.brra.bg/Documents/Ret...f5bb122310b38e
Коментар
-
Батя, има ли нещо ново!? Че като гледам - май с бодра крачка сме я захванли към петте стинки.Лошо.
Освен да усредняваме ако 4 стинки по някое време и после да ги менкаме с химко-избушеняка
Не е пропоръка. Имам и акциЙ
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеПо-скоро какво ще стане ако не я продадат трябв да се питаш ...в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеА какво ще стане, ако продадат сградата си на Раковски до края на м. юни?Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеНезнам кой е водил курсове в сградата на Черни Връх, но не съм бил аз със сигурност. И нямам нищо лично към Бенча - с повечето от тях сме колеги от "доброто старо време". Проблемът със АДСИЦ обаче е реален и не трябва да се премълчава истината. При другите фондове нещата са по-различни.
Коментар
Коментар