IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нормално, че ще се опитат да направят нещо айлянца, все пак останаха най-големия акционер тук. Тази сделка на Раковска за мен бе само прах в очите на баламите... и добра възможност за някои (директорчета) да продадат акциите си
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Пич, просълзи ме от смях. Значи Бойко ни е уредил сделка с ЕК, така ли излиза?!
      Е, тогава да разчитаме и че, поне до изборите, Бат Бойко ще ни пази и от лошите банки - кредиторки

Иво, леко изненадващо ми дойде това от Алианц. Но може би е за добро... ще видим...
      Трябва да си доста наивен да мислиш, че при стотици хиляди квадратни метра предлагане, бавен пазар, невъзможност за анализ на база на подобни сделки, изведнъж случайно някой идва и плясва 3000 евро на квадрат на един потъващ АДСИЦ - при това не частен инвеститор, който би си правил сметка за инвестицията. Не вярвам в България такива сделки да се сключват на пазарен принцип (arms' length), просто не вярвам, пък ти се смей колкото искаш Пък нека да видим кой ще прави ЕОН публичен - адски ми е любитно и би имало потенциал да затвърди тезата ми - времето ще покаже. Засега да се смеем, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Cave Man Разгледай мнение
        .... Ако наистина се осъществи тази сделка, то това ще покаже, че юнаците от Бенчмарк са близки с властта, както винаги са си били. Как го правят не знам.

Пич, просълзи ме от смях. Значи Бойко ни е уредил сделка с ЕК, така ли излиза?!
        Е, тогава да разчитаме и че, поне до изборите, Бат Бойко ще ни пази и от лошите банки - кредиторки

Иво, леко изненадващо ми дойде това от Алианц. Но може би е за добро... ще видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
          Колко струва сградата решава пазара...пазара е там където търсене и предлагане се срещнат. Пак завиждате Защо ли от ЕК не наеха теб за консултант за сделката щеше да им намериш по-комуникативна и евтина сграда.
          Пазарът отдавна е решил колко струват сградите на бенчмарк, за това АДСИЦ-а е на този хал, а парите на осигурените на път да отидат на вятъра...трябва чудо да стане да преодолеят този цикъл в цените на недвижимите имоти с тези дългове и 0 кеш - да ги обслужват....или близки взаимоотношения с властта...

Коментар

• Първоначално изпратено от Cave Man Разгледай мнение
            Не виждам как това променя нещо в така създалата се ситуация. Този ход е закъснял някъде с 4-5 години. Нищо интересно не виждам в ОСА-то. Сградата на Раковски не струва 8.1 млн евро Ако наистина се осъществи тази сделка, то това ще покаже, че юнаците от Бенчмарк са близки с властта, както винаги са си били. Как го правят не знам.
            Колко струва сградата решава пазара...пазара е там където търсене и предлагане се срещнат. Пак завиждате Защо ли от ЕК не наеха теб за консултант за сделката щеше да им намериш по-комуникативна и евтина сграда.

Коментар

Пенсионните фондове на Alianz са внесли допълнителни точки в дневния ред на ОСА:
              изглежда ще бъде интересно на ОСА-то
              https://public.brra.bg/Documents/Ret...f5bb122310b38e
              Не виждам как това променя нещо в така създалата се ситуация. Този ход е закъснял някъде с 4-5 години. Нищо интересно не виждам в ОСА-то. Сградата на Раковски не струва 8.1 млн евро Ако наистина се осъществи тази сделка, то това ще покаже, че юнаците от Бенчмарк са близки с властта, както винаги са си били. Как го правят не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                Ако длъжностното лице на ТР не обработи в понеделник Г1 на Алианц, то ще бъде пропуснат законовия срок за включване на точките в дневния ред на ОСА-то........Призовавам всички колеги да вземат участие на ОСА-то.....Наглите от Сегашния борд на директорите трябва да влязат в час...
                +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                  Браво, Батя! Добра организация.
                  +1

Коментар

• Браво, Батя! Добра организация.

Коментар

Пенсионните фондове на Alianz са внесли допълнителни точки в дневния ред на ОСА:
                      Ако длъжностното лице на ТР не обработи в понеделник Г1 на Алианц, то ще бъде пропуснат законовия срок за включване на точките в дневния ред на ОСА-то........Призовавам всички колеги да вземат участие на ОСА-то.....Наглите от Сегашния борд на директорите трябва да влязат в час...

Коментар

• Пенсионните фондове на Alianz са внесли допълнителни точки в дневния ред на ОСА:

Коментар

• Батя, има ли нещо ново!? Че като гледам - май с бодра крачка сме я захванли към петте стинки. Лошо. Освен да усредняваме ако 4 стинки по някое време и после да ги менкаме с химко-избушеняка Не е пропоръка. Имам и акциЙ
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                            По-скоро какво ще стане ако не я продадат трябв да се питаш ...
                            Акциите ша литнат
                            в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                              А какво ще стане, ако продадат сградата си на Раковски до края на м. юни?
                              По-скоро какво ще стане ако не я продадат трябв да се питаш ...
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                                Незнам кой е водил курсове в сградата на Черни Връх, но не съм бил аз със сигурност. И нямам нищо лично към Бенча - с повечето от тях сме колеги от "доброто старо време". Проблемът със АДСИЦ обаче е реален и не трябва да се премълчава истината. При другите фондове нещата са по-различни.
                                А какво ще стане, ако продадат сградата си на Раковски до края на м. юни?

Коментар

Working...
                                X