IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    Ти се радвай, че още си на боза, защото скоро минаваш на Гола Вода
    Не знам пешко, как да ти повярвам. Толкова пъти вече излъга. Чак ти излезе прякор пешо Измекяра (и то с главна буква)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Ооо, какво шампанско, още сме си на бозЪ. Но поне на някой взе да им светка под шапките. Пък и пешо Измекяра даде силен бай сигнал пак, безгрешен е
      Ти се радвай, че още си на боза, защото скоро минаваш на Гола Вода

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
        Още е рано за шампанското, сега остава и Веско и компания да продадат Раковска и да влезе кеша в компанията, така че да има една година въздух, в което време да се рекламира Цариградско и да се намерят наематели....Много важно е разбира се и как ще се развият нещата на ОСА, но поне мениджърите от бенча са отворени за диалог...
        Ооо, какво шампанско, още сме си на бозЪ. Но поне на някой взе да им светка под шапките. Пък и пешо Измекяра даде силен бай сигнал пак, безгрешен е

Коментар

• Още е рано за шампанското, сега остава и Веско и компания да продадат Раковска и да влезе кеша в компанията, така че да има една година въздух, в което време да се рекламира Цариградско и да се намерят наематели....Много важно е разбира се и как ще се развият нещата на ОСА, но поне мениджърите от бенча са отворени за диалог...

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
            Радвам се за теб, Батя и ти желая успешни инвестиции. Имам си правила, които спазвам и не обичам да държа губещи акции
            Да, прав си за себе си. Аз също се усещам че понякога приемам прекалено големи рискове, но не мога да се сдържа просто като гледам че пазара, или по-точно определени големи играчи грешат.
            Ще убиеш рибата другаде, ти добре ги надушваш

Коментар

• Радвам се за теб, Батя и ти желая успешни инвестиции. Имам си правила, които спазвам и не обичам да държа губещи акции
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Оказа се, че разпродадох половината си пакет тук близо до дъното, но въпреки това съм доволен от решението си

Все още имам акции, но по-балансирано количество...
                Че как да не бъдеш доволен!? Сега се нареждаш с останалите и чакаш да си ги напълниш пак на 3-5 ст. А ние "баламите" (от поста ти по-долу) ще ви продаваме там

Коментар

• Оказа се, че разпродадох половината си пакет тук близо до дъното, но въпреки това съм доволен от решението си

Все още имам акции, но по-балансирано количество...
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Чуди се, чуди се още... При новина за окончателна сделка на Раковска доста зрители ще мигате очудени и пак ще има... ама кво става.... еее пак някой направи далаверата....е, нема такава държава
                    А пешо Измекяра ще си търси нова акция която да плюе на обсолютното и дъно
                    Той отказа ли се вече от Монбат ? Беше много надъхан, но май му спретнаха някакво дело.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cave Man Разгледай мнение
                      .....Само не мога да разбера ....
                      Чуди се, чуди се още... При новина за окончателна сделка на Раковска доста зрители ще мигате очудени и пак ще има... ама кво става.... еее пак някой направи далаверата....е, нема такава държава
                      А пешо Измекяра ще си търси нова акция която да плюе на обсолютното и дъно
                      Last edited by Батя; 17.05.2011, 09:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rebel Разгледай мнение
                        Търговски закон
                        Емисионна стойност
                        Чл. 176. (1) Емисионна е стойността, по която акциите се поемат от учредителите,
                        съответно от подписващите при набиране на капитала чрез подписка.
                        (2) Емисионната стойност не може да бъде по-малка от номиналната. Могат да се
                        записват акции и на по-голяма стойност от номиналната.
                        (3) Разликата между номиналната и емисионната стойност се отнася във фонд
                        "Резервен" на дружеството.

Номинална стойност на акцията
                        Чл. 162. (Изм. - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) Минималната номинална стойност на една
                        акция е един лев. По-голяма номинална стойност на акцията трябва да бъде определена в
                        цели левове.
                        Това с минимална стойност 1 лев пък съвсем ми беше убягнало, ми да си пишат точки за ОСА тогава....

Все ми се струва, че това е нещо уникално българско с минималната номинална стойност и невъзможността за емисионна стойност под номиналната, не мога да повярвам , че е по европейско законодателство....

Коментар

• Първоначално изпратено от Cave Man Разгледай мнение
                          "Наглите" от бенча Га си ядаха с Алианц взаимно кюфтаците не риваха Тея неща си стоят така от 5 години, та и повече ... Сигурно се готвят да превземат АДСИЦ-а Алианц модерните корпорът рейдърс на България, те ги умеят тези неща.

Само не мога да разбера защо ОББ го трае целия тоя цирк?

И другото, което не мога да разбера, но не ми се проверява. Защо не може да се видгне капитала при акция под номинал? Това нещо по МСС ли е? Защото все си мисля, че по Американски стандарти Additional Paid-in Capital беше контра-сметка и можеше да е с отрицателно салдо...Както и да е - не може ли да се сплитне акцията 1:20 да се направи 5 стотинки номинал и да вдигнат тоя пусти капитал с 25 млн евро? Или няма кой да изкиха мангизите? Бива ни само по писане на допълнителни закъсняли с 5 години точки....
                          Търговски закон
                          Емисионна стойност
                          Чл. 176. (1) Емисионна е стойността, по която акциите се поемат от учредителите,
                          съответно от подписващите при набиране на капитала чрез подписка.
                          (2) Емисионната стойност не може да бъде по-малка от номиналната. Могат да се
                          записват акции и на по-голяма стойност от номиналната.
                          (3) Разликата между номиналната и емисионната стойност се отнася във фонд
                          "Резервен" на дружеството.

Номинална стойност на акцията
                          Чл. 162. (Изм. - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) Минималната номинална стойност на една
                          акция е един лев. По-голяма номинална стойност на акцията трябва да бъде определена в
                          цели левове.
                          Пари нема, действайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                            Май Наглите от Бенча ядосаха Алианц...

пс. ТР няма да впише тяхното Г1 за промени в дневния ред...
                            "Наглите" от бенча Га си ядаха с Алианц взаимно кюфтаците не риваха Тея неща си стоят така от 5 години, та и повече ... Сигурно се готвят да превземат АДСИЦ-а Алианц модерните корпорът рейдърс на България, те ги умеят тези неща.

Само не мога да разбера защо ОББ го трае целия тоя цирк?

И другото, което не мога да разбера, но не ми се проверява. Защо не може да се видгне капитала при акция под номинал? Това нещо по МСС ли е? Защото все си мисля, че по Американски стандарти Additional Paid-in Capital беше контра-сметка и можеше да е с отрицателно салдо...Както и да е - не може ли да се сплитне акцията 1:20 да се направи 5 стотинки номинал и да вдигнат тоя пусти капитал с 25 млн евро? Или няма кой да изкиха мангизите? Бива ни само по писане на допълнителни закъсняли с 5 години точки....

Коментар

ЗУПФ Алианц са придобили още 1% от акциите.
                              Явно те са лапнали онова пакетче от 240Т миналата седмица. Защо ли бързат, а не изчакат за 3-5 ст., странни хора
                              Май Наглите от Бенча ядосаха Алианц...

пс. ТР няма да впише тяхното Г1 за промени в дневния ред...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                                Кажете дойде ли времето да слагам поръчките на 3-5 стинки... или е рано още.
                                Настана време, роднини да се е.еме

Коментар

Working...
                                X