IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
    То затова в последната една година стана традиция да се информираме от източници с валонско-фламандски произход
    Добре казано, напълно нормално ще рече човек, но ако идеше реч за БФБ, ама в Белгия, имоти пак там, пък купувача софийски. А то баш обратното. Седи си един паметник на глупостта едва ли не, ни се дава, ни се продава, само за клипове се ползва. Файда йок.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Спекулантин, нйеден.
      Майтапа настрана. И Ганчо от Чепръчене може да продава през Бенча, ама самия Бенч какво мъдри въобще по позицията, затаили са се като партизани, а журналя не смеят да питат, ще кажеш Бойко насреща им.
      То затова в последната една година стана традиция да се информираме от източници с валонско-фламандски произход
      |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
      |___________||__|___|)
      (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Спекулантин, нйеден.
        Майтапа настрана. И Ганчо от Чепръчене може да продава през Бенча, ама самия Бенч какво мъдри въобще по позицията, затаили са се като партизани, а журналя не смеят да питат, ще кажеш Бойко насреща им.
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
          Не знам.

Аз съм за малко , само минавам
          Спекулантин, нйеден.

Коментар

Машала!
            Ква я мъдрят те тука?
            Не знам.

Аз съм за малко , само минавам

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
              Продадоха ми .... Бенчмарк
              Машала!
              Ква я мъдрят те тука?

Коментар

• Айдее...
                И аз се качих днес ....
                Продадоха ми .... Бенчмарк

Коментар

• кой продава?

Коментар

• Днес е ден за разтоварване, пък аз си пуснах скромно фиш-че от томболата

Коментар

За 7 бона спад с 15 % - безценно!
                      пак ли
                      Не е препоръка ...

Коментар

• За 7 бона спад с 15 % - безценно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                          Това за кого е ? За господин Генчев или за останалите акционери ?
                          за Дружеството е
                          а Генчев ще е много добре добри пари изкара от АДСИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                            Това за кого е ? За господин Генчев или за останалите акционери ?
                            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• http://fc08.deviantart.net/images/i/...Black_Rose.jpg

Коментар

• След дълго умуване, така и не стигнахме до извода кое е най-доброто развитие за фонда, но сме убедени че като краен минимум трябва поне да се предлага ББЦ под наем и за продажба. Има си големи фирми които се занимават с това а при тях не е предложен нито за продажба нито за под наем. Трябва ИД да има визия за развитие на фонда най-малко. Не е правилно да не се прави нищо, както е в момента. Ако има и други съакционери, които мислят като нас и нямат на кого да изпратят пълномощно, могат да ми пишат на лични притежаваните бройки и аз ще обясня от там нанататък какво да правим
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X