Първоначално изпратено от equal
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСпекулантин, нйеден.
Майтапа настрана. И Ганчо от Чепръчене може да продава през Бенча, ама самия Бенч какво мъдри въобще по позицията, затаили са се като партизани, а журналя не смеят да питат, ще кажеш Бойко насреща им.
|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСпекулантин, нйеден.
Майтапа настрана. И Ганчо от Чепръчене може да продава през Бенча, ама самия Бенч какво мъдри въобще по позицията, затаили са се като партизани, а журналя не смеят да питат, ще кажеш Бойко насреща им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеНе знам.
Аз съм за малко , само минавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМашала!
Ква я мъдрят те тука?
Аз съм за малко , само минавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеПродадоха ми .... Бенчмарк
Ква я мъдрят те тука?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЗа 7 бона спад с 15 % - безценно!Не е препоръка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеТова за кого е ? За господин Генчев или за останалите акционери ?
а Генчев ще е много добре добри пари изкара от АДСИЦ
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
След дълго умуване, така и не стигнахме до извода кое е най-доброто развитие за фонда, но сме убедени че като краен минимум трябва поне да се предлага ББЦ под наем и за продажба. Има си големи фирми които се занимават с това а при тях не е предложен нито за продажба нито за под наем. Трябва ИД да има визия за развитие на фонда най-малко. Не е правилно да не се прави нищо, както е в момента. Ако има и други съакционери, които мислят като нас и нямат на кого да изпратят пълномощно, могат да ми пишат на лични притежаваните бройки и аз ще обясня от там нанататък какво да правимАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар