If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
Глупости, мани го Нрадев, не може да си сдържа злобата той да каже как е свикнал да губи басове и какъв финансист е като Мirandi го попиля тук преди години. За 50лв. преди около 10 години отдавах един гараж.
Напротив аз го попилях Миранди. аз го питах за анюитетен фактор и той не знаеше формулата. а той ме пита за едни член от ЗКПО,което си е юридически въпрос.освен това ,това дето твърдеше той на теория беше вярно ,ама на практика не се прилага ,даже специално питах в НАП.Той Миранди е гладен брокер , а въпроса го измислила жена му дето била счети
Ти може и с нощувка в Лондон да сравниш, ама в крайна сметка е важно за колко можеш да продадеш и колко наем прибираш. Първото е ясно, купувачи няма. Второто наистина ли е 50 месечно?
Глупости, мани го Нрадев, не може да си сдържа злобата той да каже как е свикнал да губи басове и какъв финансист е като Мirandi го попиля тук преди години. За 50лв. преди около 10 години отдавах един гараж.
7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/
Ти може и с нощувка в Лондон да сравниш, ама в крайна сметка е важно за колко можеш да продадеш и колко наем прибираш. Първото е ясно, купувачи няма. Второто наистина ли е 50 месечно?
Тук няма да те образовам , щото това е тънък лед и покерско майсторство. Просто прочети темата за непубличните от край до край.
Това не е като имотите 10 години ръст и 2-3 г. корекцийка.
ПП Няма как да знаеш кое има и кое няма пазар, без да си го притежавал.
да бе знам. нема нужда да ме отваряш.оценяваш ги кат съборетината в Радомир.струвала милион ама наема бил 50 лева
ХХАХАХАХХА, Виж наистина какви безумия творят . Това биполярното разстройство за тях е като лека настинка.
Лошото е, че не са в крак с модата, покупката на имот отново е на мода. Ето да видят: http://www.dnevnik.bg/biznes/imoti/2...ovo_e_na_moda/ Цитат:Сега вече отново собствениците на имоти са в силна позиция, защото в общия случай не бързат да продават и да затварят парите си в банките, където лихвите по депозитите спаднаха драстично, сочи анализът на банката.
Мдам, хората и га бързаха - пак нямаше кой да купи - сега са силни щот не бързат - ама пак няма кой да купи хахахаха Има логика, няма що.Нещата са прости - има си пазарни метрики, при липса на платежоспособно търсене е ясно какво става.
е как ги оценяваш тия непублични акции.като няма пазар
Тук няма да те образовам , щото това е тънък лед и покерско майсторство. Просто прочети темата за непубличните от край до край.
Това не е като имотите 10 години ръст и 2-3 г. корекцийка.
ПП Няма как да знаеш кое има и кое няма пазар, без да си го притежавал.
ГШБ (големите шарени букви) намериха Друг пристан ... депресията се увеличава...
колкот повече ги уважаваш / репликираш.....толкова повече ги Стимулираш да творят "необмислености"
ХХАХАХАХХА, Виж наистина какви безумия творят . Това биполярното разстройство за тях е като лека настинка.
Лошото е, че не са в крак с модата, покупката на имот отново е на мода. Ето да видят: http://www.dnevnik.bg/biznes/imoti/2...ovo_e_na_moda/ Цитат:Сега вече отново собствениците на имоти са в силна позиция, защото в общия случай не бързат да продават и да затварят парите си в банките, където лихвите по депозитите спаднаха драстично, сочи анализът на банката.
Точно ти си последния, който ще ми държи сметка на колко съм, от колко време съм София и дали не съм от София. Най-скапаното място не можеда се сравнаява с най-хубавото в Слатина. Не се напъвай, показал си, че си добър в акането.
По отношение на паркирането, в Дружба се паркира още по-песно. Това ли успя да измислиш като недостатък.
Абе, барон Мюнхаузен, преди имаше една къща, по-късно станаха две, а сега три. Май прекаляваш с домашнярката, а? Пък и имотите съсобствени бяха.
Даскал по география работил като милиционер.
и тъй като говорим за имоти, въпросният е на 5 минути от семинарията.
Пак ти казвам, не се напъвай, че цапа и мирише.
Милиционер
Какво е това обидно отношение г-н Pumpkin/ в превод Тиква/ Мисля, че обсъждахме кв.Лозенец в гр.София, не други квартали каквито вие обсъждате г-н Pumpkin /може да се преведе и Чутура/ Съдейки по това какви ориентири давате и влизайки в заядливия ви дух, мога да предположа, че сте дълбоко комплексиран провинциал, без имот на собствено име. Нама как иначе с подобен ориентир да определите този имот дали се намира в долната част на кв. Лозенец, където е пл.Журналист примерно, бивш Йорданка Николова или в същата посока към резиденцията където както казах собствен четиристаен апартамент притежава стринка ми или по ул.Джеймс Баучер та до Японския хотел, по св.Наум към х-л Хемус или пеша за пет минути до ул.Бигла в Горен Лозенец. Пълен абсур е да се сравняват имоти във всички тези посоки. Ако мислите, че работата в строително ремонтни дейности по собствен имот са тегло, явно вие никога не сте притежавал, не притежавате и дори не мислите в обозримо бъдеще да притежавате собствен имот, а и с такъв тип мислене няма как да постигнете тази цел. Вие може да работите с ума си само на ум, но с ум в този форум никак не изпъквате, така че C'est la vie Чутуро по никакъв начин не давате да се разбере, че някога и в нещо сте се квалифицирали.
ПП. Нека който и да е било модератор прочете внимателно цитираното от мен мнение с разни квалификации като милиционер, мирише и цапа преди да санкционира когото и да е. Препоръка е!
Разсмиваш ме сериозно Ти явно си стъпил в София за първи път преди не повече от 5 години, ако си на 50.
ЛОЗЕНЕЦ нямал лоша локация, абе аланкооолу, ти качвал ли си се в района между ул.Димитър Хаджикоцев и Японския, да видиш какви строителни безумия има и как си въздишат през балконите на отсрещния блок. Как няма една прекичка, а единствено едни стълби, които ако не си от квартала няма как да уцелиш посмъртно?
Правиш ли разлика между долен и горен Лозенец и опитвал ли си се да паркираш в района на 35 СОУ? Смешен човек, чичо ми е живял в Лозенец до резиденцията в четиристаен още от тошово време. Квартала ми е познат като на длан , както почти всички софийски квартали. Смешна глава с оранжева обвивка, имам 3 имота в София в различни райони, както и три къщи в радиус от 65км. от пл. Александър Батенберг. Мислиш ли, че не ми е познат дори един район на София, като съм ги обикалял оперативно с автомобил денонощно в продължение на 20 години?
Точно ти си последния, който ще ми държи сметка на колко съм, от колко време съм София и дали не съм от София. Най-скапаното място не можеда се сравнаява с най-хубавото в Слатина. Не се напъвай, показал си, че си добър в акането.
По отношение на паркирането, в Дружба се паркира още по-песно. Това ли успя да измислиш като недостатък.
Абе, барон Мюнхаузен, преди имаше една къща, по-късно станаха две, а сега три. Май прекаляваш с домашнярката, а? Пък и имотите съсобствени бяха.
Даскал по география работил като милиционер.
и тъй като говорим за имоти, въпросният е на 5 минути от семинарията.
Пак ти казвам, не се напъвай, че цапа и мирише.
Милиционер
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар