Първоначално изпратено от cccccggggg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на предназначението на офиси в магазин
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеЗащо искаш да сменяш статута и на мазето?! За да плащаш по висок данък ли? Така или иначе от написаното разбирам ,че ще е 1 магазин не два , а на офиса също не ти трябва чак толкова да му сменяш официално с проект статута - за данъчните няма значение - офис или магазин , то си е бизнес помещение , може да си извършваш търговска дейност , само ако е за хранителни стоки , не съм сигурен в храните дали не могат да измислят да се заяждат за това. Ако не е за хранителни стоки не се занимавай с глупости, а пък за мазето напълно безсмислено , да не говорим , че може и да не отговаря на изискванията за магазин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sezgin_sali Разгледай мнениеЗдр предстои ми да купя два етажа които са със статут на офис в 1 нот.акт са, единия от които е на 1 ет, а др е подземен под него с отделен вход и санитарен възел. Имам намерение да ги ползвам като магазин, като направя вътрешни стъпала за надолу. Чух, че има вероятност да ми откажат да сменят статута на подземния етаж в статут на магазин и че мога да го ползвам само като склад. Възможно ли е това или не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sezgin_sali Разгледай мнениеЗдр предстои ми да купя два етажа които са със статут на офис в 1 нот.акт са, единия от които е на 1 ет, а др е подземен под него с отделен вход и санитарен възел. Имам намерение да ги ползвам като магазин, като направя вътрешни стъпала за надолу. Чух, че има вероятност да ми откажат да сменят статута на подземния етаж в статут на магазин и че мога да го ползвам само като склад. Възможно ли е това или не?Така, че действай... Недей слуша какво ти разправят Гошо, Пешо и т.н. местни "специалисти".
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Смяна на предназначението на офиси в магазин
Здр предстои ми да купя два етажа които са със статут на офис в 1 нот.акт са, единия от които е на 1 ет, а др е подземен под него с отделен вход и санитарен възел. Имам намерение да ги ползвам като магазин, като направя вътрешни стъпала за надолу. Чух, че има вероятност да ми откажат да сменят статута на подземния етаж в статут на магазин и че мога да го ползвам само като склад. Възможно ли е това или не?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар