IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "помиар бгтовски" може да си ти, нещастник! не ти ли идва на ума (ако го имаш де), че за ситуацията за която говориш са виновни точно такива като теб - лаладжии... "Бай Ганьовци, които се мислят за Хитър Петъровци" както веднъж много добре се изказа Асен1975! Не плюйте, а мислете и работете, в това според мен е ключът! Но най-вече, бъдете здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
      нещо не си ме разбрал, аз съм от балъците и искам да купяна 700Е 90кв тристаен. завършен., не да продавам.
      ти си брокер4е без работа
      или собствени4е на панел4е което все по тъжно
      запо4ва да гледа към новите блок4ета
      или строител4е

Коментар

• нещо не си ме разбрал, аз съм от балъците и искам да купяна 700Е 90кв тристаен. завършен., не да продавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
          Преговарям за тристаен полузавършен на 73000 аз им казвам че плащам в брой 65000Е, ако искат да има сделка, хората са притиснати от банка и вече един месец не са намалили цената. склони са на 70К не по-малко.
          зна4и не си склонен да го прдадеш под 70к?

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
            zloblivi_podritvaniq, що си толкова нервен бе?
            що така реши бре приятелю

просто се 4удя как така реши 4е има някой 4акащ с кеша та да купи имота или имотите
            без зна4ение дали си собственик или брокер

казвал съм го и преди, балъци има и винаги ще
            има и може действително да подлъжеш някой
            но ще тряба да се задоволиш само с това,защото тоя някой няма пари4ки

Коментар

• zloblivi_podritvaniq, що си толкова нервен бе?

Коментар

• ....

при4ината да се задържат официално цените най- много откъдето и да било по света е 4е тука
                имаше и най-висока концентрациа на тъпанари
                които сега не им се продава на загуба, ама не само ше продават а и ше подаряват защото в следващите 50 години тези жилища не могат да се запълнят
                а защо и след 50 да стане това след като дотогава може да сме 4 - 5 милиона

Коментар

• Преговарям за тристаен полузавършен на 73000 аз им казвам че плащам в брой 65000Е, ако искат да има сделка, хората са притиснати от банка и вече един месец не са намалили цената. склони са на 70К не по-малко.

Коментар

• ....

95% от хората в тоя форум сте пълни тапаци обяснил съм ви го одавна

в щатите от на4алото на кризата до сега цените
                    паднаха на нива от преди 9 години

зна4и излиза 4е ръзтежа на цените за 7 години
                    се изпари само за 2
                    при все 4е амриканския маркет е най-стабилен
                    в целия свят и принципно има най-голямо доверие в него

по тази логика цените в смрадливата българия
                    трябваше да се върнат досега не нанива от преди 8-9 години когато запо4на икономи4еския бум, а дори и под тях
                    защото това е българия а не сащ

там наляха трилиони от на4алото на кризата
                    и имаха специални програми за подкрапа на пазара на имоти и не могат да ударжат спада-цените пак тръгнаха надолу
                    при това изобщо няма такова презастрояване
                    а нямаше и такъв брутален балон

та вие ли ше ми смятате тука цени
                    помиари бгтовски

Коментар

• Нова тема?

Как се пуска нова тема?
                      Имам само нов отговор....

Коментар

• За мое голямо съжаление има стиснати продавачи и все още купувачи, но не на всяка цена, но въпреки ебавките на банките ходят и си взимат кредити. Лично аз не мога да намеря и да купя все още подходящо жилище в добър район под 800Е. И аз чакам, но съм на 100% сигурен че ще видим нива от 550-650Е за Гео милев, Редута, Изток, Изгрев и т.н.

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                          Че кризата е започнала е ясно, но на много хора още не им е ясно, че ще продължи минимум още две години. Сега е по интересно, кой има сили да издържи тези няколко години и имали смисъл да плаща за скъп и прескъп имот. Моята прогноза е още три години спад, но с не повече от 10% на годишна база, т.е. още около 30% фира от текущите нива. Възможно е да има забавяне или засилване на спада, едва ли ще е линейно движението, но макропоказателите на нашата скромна икономика на там водят. Пари нема действайте.
                          приятлю ти знаеш ли какво озна4ава 10% спад
                          озна4ава да съществува пазар - тоест да има
                          доста купува4и на имоти но въпреки това предлагането все още да надвишава търсенето

а не целия пазар да е замръзнал и продава4ите понеже не им се продава ефтино
                          да смъкват само с 10%

Коментар

• Като се вземе под внимание следната статия:
                            http://www.investor.bg/news/article/103105/107.html
                            а също и липсата на приоритети за развитие на икономиката в Б-я, намаляване на сезонната заетост в края на лятото, увеличения дял на необслужваните кредити и др. социални затруднения, то в края на 2010г може да се очаква спад на цените на жилищата с още около 10-15%.

Коментар

• Някой хора доста са се надъхали. Напомнят ми за знаменитото интервю на силиконовите брокерки от есента на 2008, в което обясняваха, как хората ей сега се връщат от море и започват да купуват.

Коментар

• Че кризата е започнала е ясно, но на много хора още не им е ясно, че ще продължи минимум още две години. Сега е по интересно, кой има сили да издържи тези няколко години и имали смисъл да плаща за скъп и прескъп имот. Моята прогноза е още три години спад, но с не повече от 10% на годишна база, т.е. още около 30% фира от текущите нива. Възможно е да има забавяне или засилване на спада, едва ли ще е линейно движението, но макропоказателите на нашата скромна икономика на там водят. Пари нема действайте.

Коментар

Working...
                                X