IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Продавачите и да се ослушват, защото банките се ослушват, когато банките чуят да кукурига петела, ще настъпи стронг сел (първия печели), само че тогава купувачите ще смъкнат оферти купува още и ще стане работата дай някви пари и го взимай имота.

А и още статистика
    България е страната с най-висока смъртност през 2009 г. от всички страни-членки на ЕС
    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от imoti Разгледай мнение
      Купуваите се ослушват за по-ниски нива. Нормално е, но няма и продавачи на тези цени.

Нашенска истовия общо взето!
      Ще има. На ПЧИ-търговете
      Хич не е нашенска, в цял свят я има.

Коментар

• Купуваите се ослушват за по-ниски нива. Нормално е, но няма и продавачи на тези цени.

Нашенска истовия общо взето!
        Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

• Първоначално изпратено от polopot Разгледай мнение
          “Жега в центъра на София”

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=558358

Жега, жега, в центъра на София” - този рефрен от непретенциозния хит на поп-фолк певеца Валдес най-добре описва пазарната ситуация в сърцето на столицата.

На фона на продължаващия общ спад апартаментите в централна София като че ли са ударили дъното. Купувачите приемат настоящите нива за атрактивни и не се страхуват да купуват.

Дръжки, с 2 сделки пазар не се прави - още по-малко статистика

Коментар

• Първоначално изпратено от никол Разгледай мнение
            Относно къщите в Германия, много лесно се направиха некомпетентни обобщения. В Германия може да се намери къща от 7000 евро до 100000000 евро. Зависи къде и в какво състояние е. Същото се отнася и за апартаментите.
            Не съм брокер, а работя професионално с хотелски апартаменти в Берлин. Осигурявам съдействие за закупуване и конкретно за Берлин мога да дам точна и коректна информация на всеки, който се интересува.
            Мини на Бремен и съм ти клиент. Берлин не е цвете за имотите.

Коментар

• “Жега в центъра на София”

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=558358

Жега, жега, в центъра на София” - този рефрен от непретенциозния хит на поп-фолк певеца Валдес най-добре описва пазарната ситуация в сърцето на столицата.

На фона на продължаващия общ спад апартаментите в централна София като че ли са ударили дъното. Купувачите приемат настоящите нива за атрактивни и не се страхуват да купуват.

Коментар

• Относно къщите в Германия, много лесно се направиха некомпетентни обобщения. В Германия може да се намери къща от 7000 евро до 100000000 евро. Зависи къде и в какво състояние е. Същото се отнася и за апартаментите.
                Не съм брокер, а работя професионално с хотелски апартаменти в Берлин. Осигурявам съдействие за закупуване и конкретно за Берлин мога да дам точна и коректна информация на всеки, който се интересува.

Коментар

• http://www.coldwellbanker.com/?wicke...::#modalDetail

Гледайте каква красота

1 декар 80 000 $

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                    Българинът купува всякакви жилища, за които му стигат парите. Ако не стигат, търчи в банката. Там го знаят и с радост му дават. Резултатът е - строят се и се купуват боклуци, които отлежават "до падеж"...
                    Много хора, които търсят за живеене, гонят цена. Това е доста глупава стратегия, т.к евтините обикновено са боклуци - или панел, или ново в лошо изпълнение на лошо място, или незавършени. Последните имат шанс, ако са на добро място (локацията ..) и строителя ги изпълнява повече от прилично. Дори тогава са за купуване само и единствено от хора в тоя бизнес, финансово и юридически грамотни. Никой не иска да строи, а каквото има е пълна трагедия. Все едно сме 1998.
                    Като вдигнат данък сгради да стане както е на запад на 1% от пазарната цена или близо до това и всичко ще си дойде на мястото. Щото сега купуват и складират. А складираните имоти общо взето са погребани пари.
                    http://mickideas.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Някои които чакат още падане , може да се уредят точно такова да си купят накрая. Народа нещо много се интересува колко ще паднат , няма да е защото нямат намерение да купуват. Аз това потребление на имоти не го разбирам , например една позната ми разпрява че задължително..ама трябва да си купи собствено жилище защото да е сигурна. Тя омъжена с две деца имат , имат собствено жилище - семейно , ама ако нещо станело...да не била без жилище.Това означава 3 жилища , общото и двамата като си купят по едно да имат...абе и на децата сигурно ще вземат да имат от сега да са спокойни че са ги уредили и са независими. Къде се харчат жилищата ? И аз това се питах , но народа няма насмогване на жилища , откакто си купиха кола за всеки и една резервна ако някоя от колите се повреди.Сега с тези коли паркирани из улиците не можем вече да се движим и ще почнем да хвъркаме , и с жилищата ще е така - купиш жилище да живееш и тричетвърти от сградата празна понеже собствениците само ги имат другите жилища , а зимата не може да се стопли и е като хладилник - енергийна ефективност и чудо.
                      Българинът купува всякакви жилища, за които му стигат парите. Ако не стигат, търчи в банката. Там го знаят и с радост му дават. Резултатът е - строят се и се купуват боклуци, които отлежават "до падеж"...
                      Много хора, които търсят за живеене, гонят цена. Това е доста глупава стратегия, т.к евтините обикновено са боклуци - или панел, или ново в лошо изпълнение на лошо място, или незавършени. Последните имат шанс, ако са на добро място (локацията ..) и строителя ги изпълнява повече от прилично. Дори тогава са за купуване само и единствено от хора в тоя бизнес, финансово и юридически грамотни. Никой не иска да строи, а каквото има е пълна трагедия. Все едно сме 1998.

Коментар

• ....

В Щатите скоро таксите на рентиерите и златокопачите ще ги изравняват и наемите им със сигурност ще се умножат. Тези хора се готвят пак да живеят под мостовете , страшни специални такси щом се дава под наем. Онзи Обама страшно ги оправя , ден и нощ оправени ще ходят , то за тези програми пари трябва да се събират , нали вече и птичките които прехвръкнат над САЩ ще имат право на медицинска помощ ако се изморят.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• ...

Някои които чакат още падане , може да се уредят точно такова да си купят накрая. Народа нещо много се интересува колко ще паднат , няма да е защото нямат намерение да купуват. Аз това потребление на имоти не го разбирам , например една позната ми разпрява че задължително..ама трябва да си купи собствено жилище защото да е сигурна. Тя омъжена с две деца имат , имат собствено жилище - семейно , ама ако нещо станело...да не била без жилище.Това означава 3 жилища , общото и двамата като си купят по едно да имат...абе и на децата сигурно ще вземат да имат от сега да са спокойни че са ги уредили и са независими. Къде се харчат жилищата ? И аз това се питах , но народа няма насмогване на жилища , откакто си купиха кола за всеки и една резервна ако някоя от колите се повреди.Сега с тези коли паркирани из улиците не можем вече да се движим и ще почнем да хвъркаме , и с жилищата ще е така - купиш жилище да живееш и тричетвърти от сградата празна понеже собствениците само ги имат другите жилища , а зимата не може да се стопли и е като хладилник - енергийна ефективност и чудо.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• marandi

Не е фотошоп , а Revit и 3DMax.50к не струва , но 5к. сигурно струва картинката.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                              Бахти накъде отива тоя свят - Полки иска да плаща комисиони ...
                              ПолкE, аз моя те ориентирам. 'Ма си сакам парите в аванс - оти знам че си мошеник и си хлъзгав
                              ти не можеш сам да се ориентираш

................. безработицата какво ли не прави

Коментар

• Бахти накъде отива тоя свят - Полки иска да плаща комисиони ...
                                ПолкE, аз моя те ориентирам. 'Ма си сакам парите в аванс - оти знам че си мошеник и си хлъзгав

Коментар

Working...
                                X