Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
  Ще се раздвижат всички почти сегменти на пазара, без най-високия може би.Но не само хубавите жилища ще намерят купувачи.В крайна сметка ако едно семейство разполага с 30 000лева и може да вземе още 40 000 кредит ще стигне до някои 2-стаен панел в Младост.Продалия панела ако и той има 50 000 отгоре вече може да си купи чисто ново 2-стайно тухлено жилище в хубав квартал!Така се завърта колелото.
  Хубаво е че ще се раздвижи и цялото потребление.
  Нищо няма да се раздвижи.Дори във София и Варна.Преди да напишеш нещо помисли.Защо ми е да продавам стандартен панел от три стаи малка кухня спалня и хол с две тераси за да си купя курник две стаи без тераси който е строен без всякакви правила и норми.Новото строителство е боклук отвсякъде.И при земетръс е на земята.А това с хубавия квартал е голяма смешка ама голяма.Би ли ми казал как мож едно семейство с две деца да живее в спалня 12 квадрата и хол бокс 25.Ами ако децата са момче и момиче?Тия боклуци незнайно защо наречени от теб жилища стават за бекярски общежития и пенсионери.Ако не дай си Боже стане пожар ще падат цели фасади стиропор и ще изтровят сума народ.Ще ми е интересно да науча и какво е това чудо хубав квартал...Ако може да посочиш в София такъв ...чакам с интерес

  Коментар


  • Видя се ,че нищо не става. Работеща иконмика нямаме, държавата е напрактика е фалирала. Теглят се заеми, за да се покрият други, на които предстои падеж. Спрени са еврофондове, голямата маса гледа как да свърже двата края. Тези и още много 'розови' фактори ще потапят цените на имотите още ДЪЛГО ВРЕМЕ!

   Коментар


   • Ще се раздвижат всички почти сегменти на пазара, без най-високия може би.Но не само хубавите жилища ще намерят купувачи.В крайна сметка ако едно семейство разполага с 30 000лева и може да вземе още 40 000 кредит ще стигне до някои 2-стаен панел в Младост.Продалия панела ако и той има 50 000 отгоре вече може да си купи чисто ново 2-стайно тухлено жилище в хубав квартал!Така се завърта колелото.
    Хубаво е че ще се раздвижи и цялото потребление.

    Коментар


    • JonnieJ

     Не купувачи които трябва да си купят има много ! Хората имат нужда от по хубави жилища , реновирани и нови също с по висока енергийна ефективност също. Нуждата от по хубави жилища е много голяма.
     Съживяването на икономика е неизбежно и по това вече яко се работи и НЯМА КАК ДА НЕ СЛУЧИ ! ОТ ЕС СЕ ДЕЙСТВА ПО ТОЗИ ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРИЯ.
     D.Y.F-091066

     Коментар


     • Реални купувачи НЯМА! Мизерията става все по-голяма, демографски срив и т.н. За да се обърне трендът нагоре трябва да започнат да падат панелните жилища, а това няма да се случи в обозримо бъдеще

      Коментар


      • jujo_si

       Цените на имотите ще започнат да се движат нагоре, за да обърне и икономиката тренда си и да почне да се повишава.Ситуацията с банките е стабилна пре достатъчно и дори повече от колкото е нормално мисля.
       D.Y.F-091066

       Коментар


       • Първоначално изпратено от jujo_si Разгледай мнение
        Хора вие луди ли сте банките са пред фалит вие чакате покачване на имотите. Фирмите няма да могат да плащат заплати, наеми, да купуват стока. Купувачи няма да има ако има фалити на банки. Какво покачване на имотите? Имотите ще са 20% надолу зимата ако вървим както досега.
        Ако,но няма да има,така че споко боко
        Мнението ми не е препоръка!

        Коментар


        • Хора вие луди ли сте банките са пред фалит вие чакате покачване на имотите. Фирмите няма да могат да плащат заплати, наеми, да купуват стока. Купувачи няма да има ако има фалити на банки. Какво покачване на имотите? Имотите ще са 20% надолу зимата ако вървим както досега.

         Коментар


         • Първоначално изпратено от confidence trickster Разгледай мнение
          Не е хипотеза, а заключение в резултат от натрупан дългогодишен финансов опит.
          И дългогодишният ти опит показва, че ако излязат няколко десетки хиляди имота които трябва веднага да се продадат (за да осигурят кеш), цените на пазара няма да паднат значително, така ли?
          Добре, записвам си в тетрадката след малко...

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
           Твоята хипотеза е обратнопропорционална на пазарната.
           Не е хипотеза, а заключение в резултат от натрупан дългогодишен финансов опит.

           Коментар


           • Каквото и да говорим и колкото и да не ми се иска, имотите ще са поне 20 % нагоре до края на годината!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от confidence trickster Разгледай мнение
             Мнение оценено с 2.Дори да излязат на пазара десетки хиляди имоти от банките, цените няма да паднат значително. Това обаче не е повод за радост, защото за да се сринат цените са нужни много хора, които първо - искат да купуват и второ - имат пари. За съжаление тук не разполагаме нито с едното нито с другото.
             Твоята хипотеза е обратнопропорционална на пазарната.

             Коментар


             • Дори да излязат на пазара десетки хиляди имоти от банките, цените няма да паднат значително. Това обаче не е повод за радост, защото за да се сринат цените са нужни много хора, които първо - искат да купуват и второ - имат пари. За съжаление тук не разполагаме нито с едното нито с другото.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
               Никакви имоти няма да излизат никъде.За да излязат имоти трябва да не се плаща кредита.Щом кредита се обслужва редовно никой не мое ти барне имота
               То има много имоти от лоши кредити, които седят и чакат от дълго време. Никой не говори за "добрите" ипотечни кредити.

               Коментар


               • Първоначално изпратено от Coininvest Разгледай мнение
                Тази тема наистина е нормално да е доста актуална в момента. Когато се търси ликвидност от банките, съответно може да излязат на пазара изведнъж хиляди или десетки хиляди жилища от лоши кредити. Тогава не съм сигурен какво ще стане с цените, но имам някои предположения.
                Никакви имоти няма да излизат никъде.За да излязат имоти трябва да не се плаща кредита.Щом кредита се обслужва редовно никой не мое ти барне имота

                Коментар

                Working...
                X