Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
споко и техният ред ще дойде,....
... дойде ли такова време който има кеш да пазари имоти смело
Ама за ушеви не съм на 100% съгласен. Не случйно махнаха едни предупредителни знаци за камери, не случайно им дадоха "опция" да спират ей така, както си ходят на улицата. Да, и времената са други... Но, логиката ти е правилна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
последно ги гледах цените преди месец и повече, но бяха доста по-различни от днешните.
едно 100-150 евро на квадрат бяха надоле и ми изглеждаха занижени.
а сутринта се задавих с кафето като погледнах.
но мисля, че това е фазата наречена от кретенчо "изложба", гледат ората цъкат с език и отминават.
няколко обяви са ми се набили в очи, стоят си, но периодично им "актуализират" цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеПреди малко влязох в имот.бг.Наистина е страшно ако това са цените.А наемите са полудели той за тва съседа ми даваше 1000 кинта наем за дъщеря му...Аз мислех че се бъзика...Нямам представа дали тези цени са реални и дава ли някой такива пари ма направо си е ебало мамата
едно 100-150 евро на квадрат бяха надоле и ми изглеждаха занижени.
а сутринта се задавих с кафето като погледнах.
но мисля, че това е фазата наречена от кретенчо "изложба", гледат ората цъкат с език и отминават.
няколко обяви са ми се набили в очи, стоят си, но периодично им "актуализират" цената.препоръка е
Коментар
-
Да споделя и аз нещо, което не ми се беше случвало до сега в България. Търсих да наема за 3 дена през седмицата апартамент във Варна. Почти навсякъде където се обадих от обявите в Интернет ми казаха че са заети или че имат друг ... бля бля(всички ги знаем тези)... Това което ме изуми е че след като намерих(букинг.ком) един голям апартамент на много добро място на половин цена от това което беше по вестниците и след като се свързах с хората отговора им беше: "Да апартамента е свободен и да това е цената. Знаем че цената е на половина това което е по обявите, но ние предпочитаме апартамента да е зает от колкото да стои празен".
Като цяло наемите ми прави впечатление, че са намелели като цена във Варна тази година. Което си е странно, но аз си го обяснявам с мигрирането на всичко читаво извън България или преместване в София. Според мен тази миграция почва да се отразява и на големите градове.
Ето и още малко опит с краткосрочни наеми от тази година.
Района на Троян: На няколко места ни отказаха нощувка за 1 ден. Даже не се и пазариха. Макар че цените не са малки. 15-20 лв на човек на нощувка и при условие че нищо друго няма (като закуска например). Като цяло е много зор да се пазариш с тези хора. Не знам какво очакват.
Банско. Там е друга вода. Там лесно се спазарихме за нов едностаен апартамент(спалня+всекидневна с кухненски бокс) за 35 лв нощувката. Предполагам ако се пазарите за повече апартаменти може и по евтино. Но при положение че има няма 1000-2000 туриста на 50 000+ леглова база, това е положението.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
за адмирации е, ама не се усеща че ще има военна хунта, суспендиране на конституция и граждански права - и няма да има живот за цивилните, хеле пък нормалните
Чета бай пеше и се чудя сляп ли е за мангализацията в селото му?
чета и къп-а и се чудя къде в статията е видял наеми и имоти - дори напротив, народа харчи все повече за оцеляване, храна, режийни - отде пари за по-високи наеми и имоти, ЪМ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
Портал в закона. Някой продава земята на хората, главно наследствена, съвсем законно без да е упълномощаван и без да знаят.
не е ли просто схема с крадлив нотариус?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Берти адмирации.
Чета бай пеше и се чудя сляп ли е за мангализацията в селото му?
чета и къп-а и се чудя къде в статията е видял наеми и имоти - дори напротив, народа харчи все повече за оцеляване, храна, режийни - отде пари за по-високи наеми и имоти, ЪМ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнениеХубав пост на берти, Замислих се, когато почнат да приключват кинтите за ушевите, дали няма да има увеличение на данъците за второ жилще и нагоре, до степен, че отдаването стане нерантабилно? Пример - Гърция! Там затова цените са такива мисля бота беше обяснил, че продават наследници (жилището се явява второ), който нямат изгода да плащат яки данъци при наем от 200 еур за апартамент в Атина. При нас все пак здлъжнялоста на правителството е малка, даже и излишъци има последно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнениеХубав пост на берти, Замислих се, когато почнат да приключват кинтите за ушевите, дали няма да има увеличение на данъците за второ жилще и нагоре, до степен, че отдаването стане нерантабилно? Пример - Гърция! Там затова цените са такива мисля бота беше обяснил, че продават наследници (жилището се явява второ), който нямат изгода да плащат яки данъци при наем от 200 еур за апартамент в Атина. При нас все пак здлъжнялоста на правителството е малка, даже и излишъци има последно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какво стана в монтана, дарки?Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Хубав пост на берти, Замислих се, когато почнат да приключват кинтите за ушевите, дали няма да има увеличение на данъците за второ жилще и нагоре, до степен, че отдаването стане нерантабилно? Пример - Гърция! Там затова цените са такива мисля бота беше обяснил, че продават наследници (жилището се явява второ), който нямат изгода да плащат яки данъци при наем от 200 еур за апартамент в Атина. При нас все пак здлъжнялоста на правителството е малка, даже и излишъци има последно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеГрабежът на земя започна. Монтанско падна първо......препоръка е
Коментар
Коментар