IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не сме в детската градина ,бъди мъж!
    По-скоро не обиждайте, вместо да давате подобни съвети, защото и на вас вии се случва да се оплачете в темата, но аз не ви пиша да бъдете мъж.
    Zalmoxis, бихте ли посочили тези мнения?
    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
      Инвестор, аз пускам дребни шегички и ме триете, а нкавръков се обръща към съфорумците с паразити и нещастници, и не виждате проблем така ли?
      Не сме в детската градина ,бъди мъж!

Коментар

Хахаха. Не съм аз, този който реве че му е скъпо вече 5та година.
        Епа скъпо е. Той не купува, ти си купил - като гледам, нормално ви се развива диалога, ясно е кой е набутан тук точно както ЕВГО в другата тема

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
          Залмоксис никой не ти е виновен че си се набил с апартамент на върха на цените !
          Хахаха. Не съм аз, този който реве че му е скъпо вече 5та година.

Коментар

• Инвестор, аз пускам дребни шегички и ме триете, а нкавръков се обръща към съфорумците с паразити и нещастници, и не виждате проблем така ли?

Коментар

• Залмоксис никой не ти е виновен че си се набил с апартамент на върха на цените !

Коментар

Metro areas - Метростаниции
                На това дето го е превело, му викат "изкуствен интелект". Аз му викам доста свободна употреба на думата "интелект".

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
                  https://www.foxbusiness.com/personal...estate-markets

Където цените на жилищата паднаха най-много през март

Realtor.com установи, че цените на жилищата са започнали да падат в много по-малки градове в Руст Белт, както и в някои от най-големите урбанизирани райони в страната. Ето средните цени в списъка в 10-те най-добри градове в проучването, както и промяната на цените през годината:
                  1. Толедо, Охайо: $115 000 (-18,7%)
                  2. Рочестър, Ню Йорк: $149 000 (-17%)
                  3. Детройт: $75 000 (-15,4%)
                  4. Питсбърг: $230 000 (-13,7%)
                  5. Спрингфийлд, Масачузетс: $239 900 (-5,8%)
                  6. Тулса, Оклахома: $220 000 (-5%)
                  7. Лос Анджелис: $985 000 (-5%)
                  8. Мемфис, Теннеси: $173 500 (-4,6%)
                  9. Чикаго: $399 000 (-3,7%)
                  10. Ричмънд, Вирджиния: $310 000 (-3,4%)
                  Нека бъдем точни!
                  И все пак, цените на имотите вече падат!

Коментар

• Периодът на отрицателните лихвени проценти трябва да приключи през есента. Спестителите ще бъдат доволни. Но тези, които искат да вземат заем, например за строеж на къща, трябва да се подготвят за по-нататъшно повишаване на лихвените проценти.Последиците от промяната на лихвените проценти са мащабни: купувачите на жилища ще трябва да заделят повече пари за заеми, потребителите ще продължат да изчисляват цените с полуизпразнени портфейли, а собствениците на акции вероятно ще трябва да пострадат малко.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.investor.bg/redakcionno/...lagard-353866/

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Искаш да ти го пиша от телефона ли?
                      Концентрирай се върху спада в цените на имотите, а не се разсейвай, защото губиш време!
                      Следващият път пак ще е чрез гугъл, защото новините за спад започват буквално да валят.
                      Metro areas - Метростаниции

Коментар

Метростанции.... С гугъл транслейт ли го преведе това ?
                        Искаш да ти го пиша от телефона ли?
                        Концентрирай се върху спада в цените на имотите, а не се разсейвай, защото губиш време!
                        Следващият път пак ще е чрез гугъл, защото новините за спад започват буквално да валят.

Коментар

• https://www.infostock.bg/infostock/c...sii-priklyuchi
                          Експерт: 30-годишния бичи пазар при държавните облигации приключи!

10 Юни 2022 10:00

Хейзън каза също, че е малко вероятно Фед да дойде „на помощ“. „Бичият пазар на държавните облигации от над 30 години приключи и оттук нататък лихвите ще бъдат по-високи.“ Пазарът очаква до 7 повишения на лихвите тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Който не е правил сметки когато е трябвало , прави сега. Тоя калкулатор го има от 15 години:
                            https://www.nytimes.com/interactive/...alculator.html

Може да се сметне дори сценарии, при който човек има пари да купи, но може да е по-изгодно да ги вложи и да се живее под наем.
                            Оставям сметките на вас колега, аз приключвам рано днес и отивам да пека едно агне в Балкана.

Коментар

еми може да им е спряно метрото
                              или никога да не е минавало от там и това е навело яко цените
                              препоръка е

Коментар

https://www.google.com/search?q=%D0%...S55qklw90,st:0

Коментар

Working...
                                X