Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЗа колко години ще се изплати панелна гарсониера в София?
https://money.bg/property/za-kolko-g...-v-sofiya.html
Добре че в огромния процент е само едноНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЗа колко години ще се изплати панелна гарсониера в София?
- 2 Харесвания
Коментар
-
За колко години ще се изплати панелна гарсониера в София?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
До преди 1 година всеки ден минавах с колата покрай АК. Тогава имаше тълпи от хора, които чакаха навън на улицата. От няколко дни покрай "черните петъци" ми прави впечатление и реклами във фейсбук и интернет за намаление от 5-8 % на сгради в строеж в София.
https://www.investor.bg/a/461-bloomb...hte-se-zasilva
Експерт: Увеличаването на лошите бързи заеми в България ще се засилва
Тенденцията ще се задълбочава, ще обхване потребителските, а след това и част от жилищните заеми, предупреди Стойне Василев
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Трайчо,
Преди 2 месеца постна тука принт скрийнове на разговори от брокерските групи по същата тема.
Брокврите се вайкаха че нямало сделки...Това е ,ти сега потвърждаваш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеТоку що се връщам от Агенция по кадастъра в София. Направи ми силно впечатление, че нямаше почти никакви хора, които да чакат по гишетата. Моя ред дойде буквално 2 минути след като си изтеглих билетчето от машината. Последно съм ходил там преди година и съм чакал с часове за вадене на скица, а сега стана толкова бързо... Явно пазара е пред замръзване.
Преди 2 месеца постна тука принт скрийнове на разговори от брокерските групи по същата тема.
Брокврите се вайкаха че нямало сделки...Това е ,ти сега потвърждаваш
- 1 like
Коментар
-
Току що се връщам от Агенция по кадастъра в София. Направи ми силно впечатление, че нямаше почти никакви хора, които да чакат по гишетата. Моя ред дойде буквално 2 минути след като си изтеглих билетчето от машината. Последно съм ходил там преди година и съм чакал с часове за вадене на скица, а сега стана толкова бързо... Явно пазара е пред замръзване.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
чети добре - това е ТОП имот, защото е в Центъра на Люлин....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ухаха, двустаен в Люлин 300к Евраци. Понижавали се били цените. Както падат в хипермаркетите - умножават х2 и после вадят 10%...викат давай народе на промоция е
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеТози го намалиха днес със 6000Е
Продава 2-СТАЕН в град София, Люлин - център - 93 кв.м / 273000 EUR :: imot.bg Обява
Нападай народе, без комисионна е:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеТози го намалиха днес със 6000Е
Продава 2-СТАЕН в град София, Люлин - център - 93 кв.м / 273000 EUR :: imot.bg Обява
Нападай народе, без комисионна е:-)препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
луди всякакви
ако намалява всеки месец с по 6К евро след 2 години може и да го продаде
- 1 like
Коментар
-
ако намалява всеки месец с по 6К евро след 2 години може и да го продаде
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Този го намалиха днес със 6000Е
Коментар
Коментар