Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТ.е от 2008г насам постоянно цените на имотите растяха? Що ли ми се струва, че чак през 2020г цените станаха по-високи.Тия 12 години какво се случи?
Тия дето са купували едностайки в Изток на цена от 1800 евра/квадрат през 2008 - това колко ли заплати са били тогава, как мислиш? Какво си можел да купиш с тия пари навремето и сега, а?
Локация - Локация (хубаво)... ама и ТАЙМИНГА е баш важен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Финала до тук е по-високи цени и то на някой места тройно на други двойно
- 1 like
Коментар
-
Надявам се ,че не търсиш апартамент от тогава ?
Филма е друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Т.е от 2008г насам постоянно цените на имотите растяха?Що ли ми се струва, че чак през 2020г цените станаха по-високи.Тия 12 години какво се случи?
Коментар
-
Мдам и финала винаги е увеличение на цените
Коментар
-
Мдам и финала винаги е увеличение на цените
Ето ти актуална прогноза за финала .
Евтини пари,скъпи жилища
Скъпи пари,спад в цените на жилищата,даже златото реагира на прогнозата за още поскъпване на парите
Акциите и облигациите се понижават след влошени прогнози за лихвите
Златото се задържа близо до най-ниското ниво на затваряне от повече от месец
инвеститорите започнаха да се приспособяват към перспективата за по-високи лихвени проценти, докато Федералният резерв се бори с инфлацията.
- 1 like
Коментар
-
Индексът на продукцията в сектор „Строителство“ се понижава с 1.6% през декември 2022 г. в сравнение с предходния месец. Намаление с 1.7% е отчетено при гражданското/инженерното строителство, а при продукцията от сградното строителство - с 1.6%.
Спрямо декември 2021 г. строителната продукция намалява с 4.3%. Понижение е отчетено както при сградното строителство - с 6.1%, така и при гражданското/инженерното строителство - с 2.0%.
https://nsi.bg/bg/content/20067/%D0%...B8%D0%BD%D0%B0
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Той ужким все е друг,ама финалите са същите
- 1 like
Коментар
-
2/8/2023
Euribor 1 week 2.342 % Euribor 1 month 2.381 % Euribor 3 months 2.608 % Euribor 6 months 3.054 % Euribor 12 months 3.451 %
Коментар
-
Надявам се ,че не търсиш апартамент от тогава ?
Филма е друг.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Това, че сделките намаляват и цените не падат ме връща към далечната 2008-2009 г.... Имах един колега, който беше купил апартамент в началото на 2008 г., и постоянно водехме спорове с него за цените, той твърдеше, че цените ще са само нагоре, а аз не бях съгласен с това. Към края на 2008 или началото на 2009 г., пак нещо се заговорихме за НИ и той ми вика, че в момента нямало сделки и никой не купува, но цените не мърдат и нямало да паднат... А то какво стана после? Този филм мисля, че съм го гледал вече, но да видим...
Филма е друг.
- 1 like
Коментар
-
И какво от това ,че сделките намаляват, нима цените падат ?! Над половин година намаляват ,а цените същите. Защо ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега ,
Процесите които описа са валидни в целия свят.
България не се намира на Марс ,че при нас да има уникална икономика ,неповторима по вида си и структурата си .
След като имотните пазари и цени падат в целия свят от САЩ,през Канада ,Скандинавието до Европа ,България няма как да е изолирана от тези процеси.
Няма смисъл да задълбаваме повече в накакви детайли ,картинката е видна по новините извън България отнасящи се до всички глобални имотни пазари
- 1 like
Коментар
-
Инертен е пазара ама спад йокЛихвите са нормални, а заплатите скачат, инфлацията не спира, строителството намалява. Колко време според теб ще отнеме да се разбере ,че спад няма да има или ако има ще е минимален ? Скоро няма да има нищо заслужаващо се да се купи, не се ли усещаш ?
Процесите които описа са валидни в целия свят.
България не се намира на Марс ,че при нас да има уникална икономика ,неповторима по вида си и структурата си .
След като имотните пазари и цени падат в целия свят от САЩ,през Канада ,Скандинавието до Европа ,България няма как да е изолирана от тези процеси.
Няма смисъл да задълбаваме повече в накакви детайли ,картинката е видна по новините извън България отнасящи се до всички глобални имотни пазари
Коментар
Коментар