IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
    В превод - отива наш ганьо при финансово гуро Х и му казва имам 500к шума ,помогни . И финансовото гуро казва - ще му помогна на тоя , да ме направи по богат ! Изключенията потвърждават горното ....
    И що трябва да ни пука за мнителния Ганю, според който всички гледат как да го прекарат и той още тъпче мускалите с розово масло в пояса си?!?

.... тааа... защо трябва да ни пука за него, че чак го обсъждаме?? Да си живее там в капсулирания свят от конспирации и страх и толкоз!

п.п.
    Ако си могъл да изкараш 1/2млн. все се приема, че имаш поне санитарен минимум акъл - барем да отидеш да проучиш и сравниш няколко оферти/

Коментар

И понеже българинЪт в масовият случай е от най финансово грамотните би ли споделил какво ще прави шумата м ?
      Колега, съвсем скоро лихвите по ипотеките ще полетят и това ще настане веселба. Много мои познати купили имоти за да спасят кеша засега не продават защото лихвите им са ниски. Казват, че ако банката им вдигне лихвата и видят зор, тогава шели да развържат имота... Ама да не стане тогава бутане с лакти на изхода? А ти за шумата питаш....
      Last edited by ВМПП; 19.02.2023, 16:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
        Ми да си запали огън и да се сгрее поне като е толко проз!

п.п.
        Който търси намира, са казали хората! На мен като ми трябва юридическа консултация - как си имам адвокати... като ми трябва данъчна консултация - имам кой да питам от няколко данъчни служби при това... който му трябва финансова или застрахователна консултация - има си хора за целта, да си плати консултацията, толкова ли е сложно!?

Забравете тоя вариант - дето всеки е спец по всичко! Специализираш се в една област, където изкарваш най-много пари, а за останалите неща - си плащаш. Ако не искаш - сядаш, отделяш време и четеш... това е!

Само с лежане и цоцане на бира от плексиглас ако ставаше - всички щяха да са финансови леонардовци!
        В превод - отива наш ганьо при финансово гуро Х и му казва имам 500к шума ,помогни . И финансовото гуро казва - ще му помогна на тоя , да ме направи по богат ! Изключенията потвърждават горното ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Мечтиииии!
          Само да ти припомня, че аз продадох, защото трудно намирах наематели, а цените на имотите скочиха до небесата!
          Мои познати все още търсят наематели, а доста от заключените имоти тепърва ще излизат на наемния пазар!
          Не мисля, че е интересно да те занимавам със себе си, но явно си любопитен... аз не плащам наем!
          Той и Бота гордо се фалеше че е продал на върхо пък после му се ревеше

Да не разправяш догодина че всъщност си мислел да продаваш

Коментар

И понеже българинЪт в масовият случай е от най финансово грамотните би ли споделил какво ще прави шумата м ?
            Ми да си запали огън и да се сгрее поне като е толко проз!

п.п.
            Който търси намира, са казали хората! На мен като ми трябва юридическа консултация - как си имам адвокати... като ми трябва данъчна консултация - имам кой да питам от няколко данъчни служби при това... който му трябва финансова или застрахователна консултация - има си хора за целта, да си плати консултацията, толкова ли е сложно!?

Забравете тоя вариант - дето всеки е спец по всичко! Специализираш се в една област, където изкарваш най-много пари, а за останалите неща - си плащаш. Ако не искаш - сядаш, отделяш време и четеш... това е!

Само с лежане и цоцане на бира от плексиглас ако ставаше - всички щяха да са финансови леонардовци!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение

.... 2029...
              Йош йедан ник на небеизвестното тролче?!?

Как па не ви омръзна тая игричка ? Егати безделниците /

И кво си мисли, че ще постигне като плямпа една и същ глупост?

Те модераторите са за бой, ама си го заслужават опустелия форум.

Който го мързи да плеви навреме - ще жъне само бурени подир.....

Коментар

Мечтиииии!
                Само да ти припомня, че аз продадох, защото трудно намирах наематели, а цените на имотите скочиха до небесата!
                Мои познати все още търсят наематели, а доста от заключените имоти тепърва ще излизат на наемния пазар!
                Не мисля, че е интересно да те занимавам със себе си, но явно си любопитен... аз не плащам наем!

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Това че твоя още не са го вдигнали не значи че за всички е така

но както каза ти бъди малко по търпелив по някога при вдигането на наемите има известен времеви лаг но рано или късно се случват
                  Мечтиииии!

Коментар

Аааа аз съм изключително търпелив вече 6 години го чакам този срив що да не почакам още 6 е я 2029-та къде е
                    Не искам да те притеснявам, но мисля, че чакането ти е към края си! Цени, като сегашните ще видиш след 2029...

Коментар

Отново голи твърдения без никаква подкрепа. Ако искате хората да ви повярват бъдете малко по аналитични!
                      Това че твоя още не са го вдигнали не значи че за всички е така

но както каза ти бъди малко по търпелив по някога при вдигането на наемите има известен времеви лаг но рано или късно се случват

Коментар

Имай малко търпение, при нас има времеви лаг. И 2008 така беше, нещат, нещат, че като хукнаха и само надолу, няма спиране!
                        Аааа аз съм изключително търпелив вече 6 години го чакам този срив що да не почакам още 6 е я 2029-та къде е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

още по-лошо.
                          наемите са нагоре.
                          Отново голи твърдения без никаква подкрепа. Ако искате хората да ви повярват бъдете малко по аналитични!

Коментар

И извода е ???

Балоните гръмнаха а в София цените нещат и нещат да падат гадовете проклети
                            още по-лошо.
                            наемите са нагоре.
                            препоръка е

Коментар

И извода е ???

Имай малко търпение, при нас има времеви лаг. И 2008 така беше, нещат, нещат, че като хукнаха и само надолу, няма спиране!

Коментар

https://wolfstreet.com/2023/02/17/sa...-to-come-from/
                                Жилищният пазар в района на залива на Сан Франциско се срива, цените падат с 35% от Crazy Peak: Откъде трябва да идва търсенето?

Предизвестен крах!
                                И извода е ???

Коментар

Working...
                                X