IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ей сега ми се обадиха от една банка ,зврски спад се чака в НБългария ,който има кредити да погасява бързо до 3 месеца ,после да не кажете че не съм Ви предупредил
    Какво е това което го направих в червено ? Лихвите ли се очаква да имат зверски спад ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
      https://nypost.com/2023/02/27/home-prices-set-for-double-digit-plunge-in-some-us-cities/

Home prices set for double-digit plunge in major Western US cities: Goldman Sachs

Тези не си поплюват!
      Ей сега ми се обадиха от една банка ,зврски спад се чака в НБългария ,който има кредити да погасява бързо до 3 месеца ,после да не кажете че не съм Ви предупредил

Коментар

• https://nypost.com/2023/02/27/home-prices-set-for-double-digit-plunge-in-some-us-cities/

Home prices set for double-digit plunge in major Western US cities: Goldman Sachs

Тези не си поплюват!

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Зарежи ги медиите на мен ми е чудно защо човек който иска да купи имот 6 години подред залага на мнението на хора дето нямат собствени имоти и пренебрегва мнението на тези дето имат по няколко

Хората са казали не питай старило питай патило
          толкова е просто
          всички тия дето обикалят темата
          отдавна са разбрали, че нищо няма да купят
          просто искат да се уверят, че не са сами
          препоръка е

Коментар

Историята помни много обрати ,ключа е само един -цената на парите .
            И най-важното не само цената ,ще ти дам жокер -липсата на цена ,дори стигнахме до извращението не само парите да нямат цена ,а и ти да плащаш на тоя дето кредитираш,не знам дали осъзнаваш това извращение и нека сега се върнем на обрата ,от това така да ко кажем дъно на извращението ,рязко вдигане на цената на парите
            Каврък единствният който не осъзна това извращение беше ти. Всички останали ти казахме че лихвата е цената на парите и щом тя е отрицателна значи се е стигнало до там да загубят цената си и следва зверска инфлация. Ти го отричаше неистово

Сега пак само ти не можеш да осъзнаеш че обрат може да има само ако се приберат парите обратно, а вдигането на лихвите не е решение на проблема

Коментар

Каврък и още нещо ми е интересно да ми обясниш

Факт е че инфлацията се получи от това че пазара беше заринат с пари, което силно обезцени парите

Защо реши че цената на парите ще се върне до старите нива след като новонапечатените пари продължават да циркулират?

Това че лихвата е по висока не променя факта че парите са все още тук

Хората дето държат тези пари се опитват под една или друга форма да ги превърнат в реални активи на тях пари не им трябват
              Историята помни много обрати ,ключа е само един -цената на парите .
              И най-важното не само цената ,ще ти дам жокер -липсата на цена ,дори стигнахме до извращението не само парите да нямат цена ,а и ти да плащаш на тоя дето кредитираш,не знам дали осъзнаваш това извращение и нека сега се върнем на обрата ,от това така да ко кажем дъно на извращението ,рязко вдигане на цената на парите

Коментар

• Каврък и още нещо ми е интересно да ми обясниш

Факт е че инфлацията се получи от това че пазара беше заринат с пари, което силно обезцени парите

Защо реши че цената на парите ще се върне до старите нива след като новонапечатените пари продължават да циркулират?

Това че лихвата е по висока не променя факта че парите са все още тук

Хората дето държат тези пари се опитват под една или друга форма да ги превърнат в реални активи на тях пари не им трябват

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не ги разбирам
                  езиковата бариера отдавна не е проблем
                  да отвярят темата през хрома и да не допускат вече такива елементарни грешки
                  и като им тръгне един късмет в инвестиранетооо...
                  Зарежи ги медиите на мен ми е чудно защо човек който иска да купи имот 6 години подред залага на мнението на хора дето нямат собствени имоти и пренебрегва мнението на тези дето имат по няколко

Хората са казали не питай старило питай патило

Коментар

Ами той Бъфет преди няколко месеца купи и чипове ама после бързичко ги продаде така и той не е индикатор,освен това обикновенно той купува за десетки години напред а ме с очаквания за нещо краткосрочно
                    Не вярвам аз мълчи стадиона. След 6 години позоваване на Бъфет накрая Кавръка се отрече от него

Крачка в правилната посока скоро ще го видим да се отрече и от други идоли

Коментар

Ти да видиш Уорън Бъфет дето тук редовно го споменават е казал че имотният пазар е ударил дъно и очаква рязък ръст и си е напазарувал доволно

https://finance.yahoo.com/news/warre...183315941.html
                      не ги разбирам
                      езиковата бариера отдавна не е проблем
                      да отвярят темата през хрома и да не допускат вече такива елементарни грешки
                      и като им тръгне един късмет в инвестиранетооо...
                      препоръка е

Коментар

Ти да видиш Уорън Бъфет дето тук редовно го споменават е казал че имотният пазар е ударил дъно и очаква рязък ръст и си е напазарувал доволно

Ами той Бъфет преди няколко месеца купи и чипове ама после бързичко ги продаде така и той не е индикатор,освен това обикновенно той купува за десетки години напред а ме с очаквания за нещо краткосрочно

Коментар

Броя на сключените контракти за покупка на жилище в УСА бележат покачване и чупят тренда на спад от последната една година много наподобявайки обръщането на пазара по време на ковида

Някои май пак са от грешната страна на оградата

https://finance.yahoo.com/news/pendi...150522141.html
                          https://www.capital.bg/biznes/finans...kreditiraneto/

Лихвите в България плавно нарастват през Януари.
                          Кредитирането се свива .
                          За Щатите преди някоя седмица лихвите по ипотеките паднаха за малко за да се върнат бързичко отново оагоре.Това са временни малко прозорци.ФЕД ще държи лихвите високи тази и 2024 година така че имотния пазар има още хляб и вода да изяде и изпие
                          Last edited by nkavrakov1982; 28.02.2023, 07:57.

Коментар

• Ти да видиш Уорън Бъфет дето тук редовно го споменават е казал че имотният пазар е ударил дъно и очаква рязък ръст и си е напазарувал доволно

Коментар

• Броя на сключените контракти за покупка на жилище в УСА бележат покачване и чупят тренда на спад от последната една година много наподобявайки обръщането на пазара по време на ковида

Някои май пак са от грешната страна на оградата

https://finance.yahoo.com/news/pendi...150522141.html

Коментар

Какво да познавам ?
                                Обаждам се и питам еди какво си и от другата страна ми казват ,еди си колко прииемрно милиона ,клиенти ,обеми отиват еди къде си с доходност 3%,4% дори края на 2022 година 7% е имало взрив .
                                Това ми го казва брокера ,после посредника в банката и на финала го намирам в 5 статии от същия период ,нито си го измислям нито нищо ,сухи факти.
                                И не ,не става въпрос за акции ,а за доходност от дълг ,цената на кеша ,за това говоря
                                кажи и на бъртрам и скачайте двамата на промоция
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X