Първоначално изпратено от Bailor
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Не мисля...след лятото ще трябваше да свалям цената, за да продам! Знаеш ли колко имоти се изтеглят от пазара, за да се задържат цените, но това не може да продължава вечно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BailorЛаконик не успя да ми отговори на логичните ми въпроси по темата, призовавам модераторите да го изключат, заради излишни провокации с които се опитва да влияе на най-голямия пазар на инвестиции. Благодаря!
За мен е напълно удоволетворително че миналата година си признаха че са сбъркали за 2017-та
След няколко години ще си призная и за 2022-ра просто търпение си трябва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
На единия му трябват цели 6г. реверс, на другия 1,5г. При първият нещата са безнадеждни, но втория още се бори с реалноста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Само от наеми си загубил над 5% отделно от разликата в цената
Както и да е това си е твое решение жив и здрав да дочакаш срив дето да ти върши работа та да купиш
Щото на Бота вече му трябва срив над 60% та да се върне поне на изходна позиция
- 1 like
Коментар
-
Не мисля...след лятото ще трябваше да свалям цената, за да продам! Знаеш ли колко имоти се изтеглят от пазара, за да се задържат цените, но това не може да продължава вечно.
Както и да е това си е твое решение жив и здрав да дочакаш срив дето да ти върши работа та да купиш
Щото на Бота вече му трябва срив над 60% та да се върне поне на изходна позиция
Коментар
-
Цените падат и нищо не може да ги спре! Огледай се...обърни внимание на това, колко изнервени са повдигачите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеЯ кажете, понижителните врачки откъде черпите сили и проникновение, че ако е добър източник, да ми дойде свише колко да сложа на финала на ШЛ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеЯ кажете, понижителните врачки откъде черпите сили и проникновение, че ако е добър източник, да ми дойде свише колко да сложа на финала на ШЛ
Коментар
-
Гледайки тази графика показва че си се прекарал с около 10% продавайки една година по рано
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сигурно е имал в предвид срив на неговата нервна система все пак като човек обичащ редовно да "познава" цените на имотите са му нанесли непоправима щета
- 1 like
Коментар
-
Реалността в София е ясна...статистиката го показва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това СРИВ ли е или в рамките на статистическата грешка? Явно понятието "срив", в твоите възприятия представлява нещо нищожно...
Коментар
Коментар