IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Най-мощен ръст при намаляващи сделки и над 60% ипотеки?!? Що не вземеш да прочетеш един Икомомикс за първи курс, че започна да ти прозира "интелекта" !
    Хахаха, абе човече, аз съм автора на тези приказни книжки, които от 90-те, вече не се наричат икономикс.[/QUOTE]

Зная, че си писател, а не читател, но за да разбереш икономическите процеси ще трябва да придобиеш по-задълбочени познания! Приятелски ти го споделям!

Коментар

Най-мощен ръст при намаляващи сделки и над 60% ипотеки?!? Що не вземеш да прочетеш един Икомомикс за първи курс, че започна да ти прозира "интелекта" !
      Над 60% ипотеки, хахахахаха, ти да не си объркал държавата???[/QUOTE]

Няма как да усетиш нещата, като нямаш нужната информация! За София става въпрос!

Коментар

Май лаконика, освен, че не знае, че учебник по "икономикс", няма от 30г., също пише за Емилио Салгари, приключенска литература, е това ли е големия сривльо на имотите, с инфо от 30-40г. давност???
        Викаш няма учебник по икономикс от 30г?
        99-та (преди 24г.) съм бил 1-ви курс в УНСС и още си спомням каква тухла беше учебника с автор Стоядин Савов:

https://m.helikon.bg/33694-%D0%98%D0...%B8%D0%BA.html

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

бъркаш
          лаконика е икономически грамотен на ниво, което не може да оцениш.

просто нещата, за които говори не се случват с едно щракване на пръстите, а са процеси, които се развиват във времето и година-две са нормално отклонение.
          всички квартиранти тук са на второто ниво.
          а това, че каквото пишете не се случва си има дори и статистика
          аз я следя от 2012-та

постоянство се иска. все някога ще стане.
          Last edited by ratten; 08.06.2023, 22:11.
          препоръка е

Коментар

Май лаконика, освен, че не знае, че учебник по "икономикс", няма от 30г., също пише за Емилио Салгари, приключенска литература, е това ли е големия сривльо на имотите, с инфо от 30-40г. давност???
            бъркаш
            лаконика е икономически грамотен на ниво, което не може да оцениш.

просто нещата, за които говори не се случват с едно щракване на пръстите, а са процеси, които се развиват във времето и година-две са нормално отклонение.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Май лаконика, освен, че не знае, че учебник по "икономикс", няма от 30г., също пише за Емилио Салгари, приключенска литература, е това ли е големия сривльо на имотите, с инфо от 30-40г. давност???

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Е, кое е качествено изказване, да си измисляш срив, само защото ти си продал преди два месеца, в годината на най-мощен ръст след това, хахаха, да ви имам и качествените изказвания и прогнози..хахаха
                Най-мощен ръст при намаляващи сделки и над 60% ипотеки?!? Що не вземеш да прочетеш един Икомомикс за първи курс, че започна да ти прозира "интелекта" ![/QUOTE]

Над 60% ипотеки, хахахахаха, ти да не си объркал държавата???

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Е, кое е качествено изказване, да си измисляш срив, само защото ти си продал преди два месеца, в годината на най-мощен ръст след това, хахаха, да ви имам и качествените изказвания и прогнози..хахаха
                  Най-мощен ръст при намаляващи сделки и над 60% ипотеки?!? Що не вземеш да прочетеш един Икомомикс за първи курс, че започна да ти прозира "интелекта" ![/QUOTE]

Хахаха, абе човече, аз съм автора на тези приказни книжки, които от 90-те, вече не се наричат икономикс.

Коментар

Не се чувствай длъжен!
                    Предпочитам качество пред количество!
                    Е, кое е качествено изказване, да си измисляш срив, само защото ти си продал преди два месеца, в годината на най-мощен ръст след това, хахаха, да ви имам и качествените изказвания и прогнози..хахаха[/QUOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Благодаря за напомнянето, но някои понижители, пишат такива откровени глупости в разрез с дейтвителността, че да ги оставиш да дезинформират обществеността е недопустимо.

ПП Ти се радвай, че ви реанимирам умрялата тема от мрънкачи и недоволни от живота в страната. Хорът на оплаквачите хахаха
                      Не се чувствай длъжен!
                      Предпочитам качество пред количество![/QUOTE]

Коментар

Да ти напомня какво написа вчера! Нали щяхме да спираме да пишем в темата? Не си държиш на думата...
                        Благодаря за напомнянето, но някои понижители, пишат такива откровени глупости в разрез с дейтвителността, че да ги оставиш да дезинформират обществеността е недопустимо.

ПП Ти се радвай, че ви реанимирам умрялата тема от мрънкачи и недоволни от живота в страната. Хорът на оплаквачите хахаха[/QUOTE]

Не се чувствай длъжен!
                        Предпочитам качество пред количество!

Коментар

Много злост и негативизъм има в тази тема, спирам да пиша в нея, ще ме извинявате. В другата имотна, съществува позитивизъм и планове за нови проекти. Да я вкараме тази в гроба, където й е мястото
                          Да ти напомня какво написа вчера! Нали щяхме да спираме да пишем в темата? Не си държиш на думата...
                          [/QUOTE]

Истинско мъжле (с влагалище)

Last edited by petrg5s; 08.06.2023, 22:03.

Коментар

QUOTE=Bailor;n4074131]
                            Много злост и негативизъм има в тази тема, спирам да пиша в нея, ще ме извинявате. В другата имотна, съществува позитивизъм и планове за нови проекти. Да я вкараме тази в гроба, където й е мястото
                            [/QUOTE]

Изтръпнали са здраво! Злобни и нервни....една графика не могат да разчетат, а иначе пращят от интелект!!!

Коментар

QUOTE=Bailor;n4074131]
                              [/QUOTE]

ПП Ти се радвай, че ви реанимирам умрялата тема от мрънкачи и недоволни от живота в страната. Хорът на оплаквачите хахаха
                              Last edited by Bailor; 08.06.2023, 20:38.

Коментар

Интелектът на понижителите е на ниво мъртво море. Как може преди цяла година да пишеш небивалици, че някои били изтръпнали, че срива започвал, а в София за година цените са нарастнали с 43%и това се представя като спад. Смешен плач, да викаш на бялото, черно!!!!!!!!
                                QUOTE=Bailor;n4074131]
                                Много злост и негативизъм има в тази тема, спирам да пиша в нея, ще ме извинявате. В другата имотна, съществува позитивизъм и планове за нови проекти. Да я вкараме тази в гроба, където й е мястото[/QUOTE]

Коментар

Working...
                                X