IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• юлка, сега познах ли Фед не промени лихвите въпреки нивото на инфлацията*

Централната банка на САЩ иска да оцени по-точно предприетите досега мерки за обуздаване на ръста на потребителските цени
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Искаш ли да ти изкарам писанията ти, които вече ги постнахме с BONI, за пореден път, какви простотии си поствал, преди цяла година, или не ти е удобно? Ние вече ги постнахме на широката публика. Да ги повторим и потретим ли желаеш "прогностико"?!
      Ти вече ги показа, но за твое съжаление се оказа, че те се сбъдват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Излагаш се и отново показваш неувереност! Това, което показа преди време, вече е непродаваемо...ще трябва да сваляш цените!
        Искаш ли да ти изкарам писанията ти, които вече ги постнахме с BONI, за пореден път, какви простотии си поствал, преди цяла година, или не ти е удобно? Ние вече ги постнахме на широката публика. Да ги повторим и потретим ли желаеш "прогностико"?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Според мен ФЕД са наясно тезни нива на лихвите до какво водят. Ще задържат или вдигнат още в случай, че американската икономика не сгъне качествено. В идните 2-3 години падежира огромно количество дълг и ще са нужни трилиони за рефинансиране и преди това трябва да се случат неприятни неща.
          Подкрепям, ще вдигат още!

Коментар

Показвам неувереност! Хахахаха, ти си голям веселяк! С три къщи, от които една в София и други две в радиус 50км от Столицата., както и с два апартамента в София и Бургас, сигурно съм най-неуверения участник на имотния пазар в България!!
            "Самохвалството е признак на неувереност. Грубостта — признак на безсилие. Надеждата за ползата от тях е признак на глупост."

Хан Сяндзъ

Не съм го измислил аз!

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
              Американците казаха пас - толкова беше беше парата за свирката

Сега е въпрос на време Фед да си намери повод да почне да купува обратно и нещата ще си дойдат по местата

Или може би някой си представя че е възможно Фед да си намали баланса с повече от 1 Трилион без сътресения ???
              Според мен ФЕД са наясно тезни нива на лихвите до какво водят. Ще задържат или вдигнат още в случай, че американската икономика не сгъне качествено. В идните 2-3 години падежира огромно количество дълг и ще са нужни трилиони за рефинансиране и преди това трябва да се случат неприятни неща.

ПП икономиката трябва да сгъне, инфлацията да бъде задушена и лихвите да бъдат свалени
              ... при неясна ситуация за пазарите ще бъде по-възможно да се пласира/рефинансира дълга.
              Last edited by bertram; 14.06.2023, 21:59.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Излагаш се и отново показваш неувереност! Това, което показа преди време, вече е непродаваемо...ще трябва да сваляш цените!
                Показвам неувереност! Хахахаха, ти си голям веселяк! С три къщи, от които една в София и други две в радиус 50км от Столицата., както и с два апартамента в София и Бургас, сигурно съм най-неуверения участник на имотния пазар в България!!

Коментар

• Американците казаха пас - толкова беше беше парата за свирката

Сега е въпрос на време Фед да си намери повод да почне да купува обратно и нещата ще си дойдат по местата

Или може би някой си представя че е възможно Фед да си намали баланса с повече от 1 Трилион без сътресения ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    Как е, как е?!

Растат ли бълхарниците?!

Само преподавател в не акредитирано учебно заведение, с много ниско IQ, може да продължава да си въобразява, че това са мои реални имоти, а не примерни. Затова нямаме висши учебни заведения в топ 500.

Коментар

Напротив, следя ги, даже ги цитирам с дата и час, но се оказаха изключително неверни! А, съждението, че съм обречен да губя, направо кърти! Как да губя от придобивки, които не възнаверявам да продам до гроб, хайде обясни, как се губи от това????, ама смислено, без заобикалки. Как се губи от имот, който съм дарил на наследник и той се кефи, че няма разходи по придобиването на такъв? В какво се изразява загубата? Кажи, ще ми бъде интересно!!!

Коментар

Не ми следиш прогнозите, ето защо си обречен да губиш!
                        Напротив, следя ги, даже ги цитирам с дата и час, но се оказаха изключително неверни! А, съждението, че съм обречен да губя, направо кърти! Как да губя от придобивки, които не възнаверявам да продам до гроб, хайде обясни, как се губи от това????, ама смислено, без заобикалки. Как се губи от имот, който съм дарил на наследник и той се кефи, че няма разходи по придобиването на такъв? В какво се изразява загубата? Кажи, ще ми бъде интересно!!!

Коментар

• Как е, как е?!

Растат ли бълхарниците?!

Коментар

• Миреше на пълни памперси !

Коментар

Тук мисля, че сбърка за първи път!
                              Следи ги и затова е толкова изнервен и заядлив!

Коментар

Твоите прогнози са пълен провал, та не знам кой точно визираш за неточни прогнози. Човек, който още миналия май прогнозира желан от него срив, щото е продал обор, преди само два месеца, не заслужава и грам внимание, а т.н. "прогнози", от него, са пълен шит. Същият наглец, продължава да твърди, че му били верни прогнозите, при положение, че тотално е компроментиран, ето това наричам ДЕБЕЛООЧИЕ!!!!

Коментар

Working...
                                X