Първоначално изпратено от baj40
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво се случва при фалит на банка?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MinavastПървоначално изпратено от IVO_Още двама да гласуват , че ще има фалити на банки и ставаме 100 !
може да си направим партия или да се напием и да изпеем един
реквием в чест на българската банкова система !
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogieПрти твоето дередже по-рационално е да помислиш как да изкараш още някой лев, вместо да пускаш безсмислици във форума
Първоначално изпратено от IVO_Още двама да гласуват , че ще има фалити на банки и ставаме 100 !
положение си е супер , но не мисля да ти давам отчет ! Но ако си
го закъсал може да ти дам кредит - нямаш проблем ( 10 % месечна
лихва срещу запис на заповед ) ! Бъди щастлив !
Коментар
-
ПИБ: Днес всичко е спокойно
17.05.2008 14:45 ( FIB )
Първа инвестиционна банка АД информира всички граждани и фирми, че днес, 17 май, работният ден в банката тече в обичайния си ритъм, съобщават от банката.
Виртуалният банков клон функционира стабилно.
След направените вчера официални изявления на министър-председателя Сергей Станишев и на Българската народна банка и след изказването на управителя на БНБ Иван Искров на банковата среща в Сандански, днес във всички клонове и офиси на ПИБ потокът от клиенти е като в нормален съботен работен ден.
От вчера е налице увеличение на привлечените нови депозити в цялата страна, добавят от ПИБ.
Днес акциите на компанията поскъпнаха с 1% до 7,11 лв.
Както е тръгнало май ще имаме всекидневен бюлетин за състоянието на ПИБ - нещо като нивото на река Дунав !
И темата хич не е безсмислена , защото нещата никак не са розови !
Много добре помня как през 1996 г. ни успокояваха , че всичко е наред с банките и после бум фалити ! Не ми се иска нещата да се повторят , но има една поговорка - "Парен каша духа! "
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Още двама да гласуват , че ще има фалити на банки и ставаме 100 !
Коментар
-
Прти твоето дередже по-рационално е да помислиш как да изкараш още някой лев, вместо да пускаш безсмислици във форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от milenkosevПървоначално изпратено от IVO_Законна ли е таксата от 10 Евро при закъсняло плащане на мин.вноска
при Мастеркарт на Булбанк ? Има го в тарифата на банката , но дали
е законно ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Интересно ми е откъде тръгнаха слуховете за фалит на ПИБ ? И дали
разследването на ДАНС ще доведе до правилен отговор ?
Кой има интерес от дестабилизиране на банковата ни система ?
Някой май си прави доста крива сметка !!!
Един да излезне и да каже нещо подобно повлича заедно със себе си поне петима. Като знаем колко са си напатили хората от банките това е е достатъчно за да се постигне ефекта на снежната топка.Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд
Коментар
-
не зная дали някой от настоящия форум може да ми отговори, но ако има някой, ще се радвам да получа отговор или линк за място където да получа съвет. Та казусът е следния: Имам ипотечен кредит от банка за период от 15 г.; кредитът е обезпечен с три имота- с обща ипотека; кредитът е в лева. - Въпросът ми е - 1.дали да предоговоря кредита в евро? и 2. дали да разделя ипотеката на три отделни ипотеки, или пък да съ събирам парите е евро и да ги оставя нещата както са в сегащното положение.
Много се надявам някой да даде съвет. Благодаря предварително. esebg@yahoo.com
Коментар
Коментар