IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А!
    Чунчо още ли не са го баннали? Чудно. Явно е случил на модератор.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Хей на това му се казва да бориш комунизъма с комунизъм! Боко, боКО боКО, бОко!
      Не го Боготворя, но досега не е имало по добро управление от неговото.
      Появи ли се отнякъде българския генерл Пиночет ,ще го подкрепя безрезервно.
      Но засега имаме само такъв матрял Боко и Цоко и Симо Дянков Велики!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
        Много е прав наМестан;
        Трябваше Боко да действа както комунистите на 9.9 1944 г. Да поприбере бандитите като Бисеров, доган, местан, станишев, моника, Гергов и още много комуноидни крадци и подкупни прокурори опорочили изборите и тогава щеше всичко да е тип топ.
        А дребните плужаци, партенки, шапки и лизогъзци в Карлуково за 10 години.
        Хей на това му се казва да бориш комунизъма с комунизъм! Боко, боКО боКО, бОко!

Коментар

Много е прав наМестан;
          Трябваше Боко да действа както комунистите на 9.9 1944 г. Да поприбере бандитите като Бисеров, доган, местан, станишев, моника, Гергов и още много комуноидни крадци и подкупни прокурори опорочили изборите и тогава щеше всичко да е тип топ.
          Cornix cornici oculos non effodiet Няма как да действа Бацето ,щото и той е от котилото!
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Е, че ти можеш и ще го направиш, не значи че и другите биха го направили

Схвана ли сега как се хвана в собствения си капан, или и това не можеш да го разбереш

Па и много тънко мислиш да минеш

Тц Тц Тц...
            Литературата не ти е силна страна след като твърдиш, че ЩЕ направя това, което МОГА да направя.
            Но това няма никакво значение.

Важното е че МОЖЕ да се направи. При това лесно. И евтино.
            И не си въобразявай, че любимите ти гербери-идеалисти няма да го направят.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Днес дупетатите от ГЕРБ внесли нов вот на недоверие. Браво Боко, браво Цецо!

Сега БСП, ДПС И Атака цял ден ще се занимават с Вашия провал в сигурността. Ще ви вадят кирливи ризи цял ден пред телевизора. И при това вие сами си го искате. Голям майтап!
              Много е прав наМестан;

Коментар

• Днес дупетатите от ГЕРБ внесли нов вот на недоверие. Браво Боко, браво Цецо!

Местан: Провалът на ГЕРБ в сектор "Сигурност" е най-тежък
                Несъстоятелен е вотът на недоверие към кабинета, поискан от Борисов и Цветанов на тема проблемите на сигурността, защото точно тук провалът на ГЕРБ е най-тежък. Това заяви в парламента днес лидерът на ДПС Лютви Местан, предаде репортер на БГНЕС.

Цветанов и Борисов не случайно е синоним на полицейщината, насилието върху българските граждани, рекета върху бизнеса, подслушванията, които се превърнаха в практика на преследване на политическия опонент, продължи Местан и настоявам дебатите да се излъчват пряко по БНТ и БНР, за да се чуят тежките истини и за наследството и за онова, което кабинетът "Орешарски" провежда като политика в тази сфера.
                Сега БСП, ДПС И Атака цял ден ще се занимават с Вашия провал в сигурността. Ще ви вадят кирливи ризи цял ден пред телевизора. И при това вие сами си го искате. Голям майтап!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

И гласуване по пощата също. Как да се уверят, че гласът е подаден от легитимен избирател ЛИЧНО. Че то аз мога така да гласувам от името на много хора. Просто те и без туй не гласуват. Вземам им данните, давам им 10 лв и ги предупреждавам, че ако отидат да гласуват, ще ги глобят.
                  Е, че ти можеш и ще го направиш, не значи че и другите биха го направили

Схвана ли сега как се хвана в собствения си капан, или и това не можеш да го разбереш

Па и много тънко мислиш да минеш

Тц Тц Тц...

Коментар

• Тоя явно е попрекалил с алкохолеца Зам.-министър Явор Гечев :,,Българите ядат едни от най-качествените храни в Европейския съюз и могат да бъдат спокойни за контрола върху продуктите, предлагани в търговската мрежа. '' http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1213948

Коментар

• Ех, бедни ми Стамболов,

Аз що бях останал със заблуждението че си костовист, а то се оказва, че ти си безднадежден случай

Ха сега тичкай бързо да да събираш подписи за референдума, че той Генерала утре като се събуди може да му дойде друг акъл

Апропо, какво стана с Националния протестен митинг, дето щяхте да го правите?
                      Или и той се отменя до второ нареждане/събуждане
                      Last edited by energetik; 06.02.2014, 20:26.

Коментар

• Льо Пен нападна ПЕС заради Атака
                        18:01
                        06.02.2014

Париж. Говорейки пред френската телевизия France2 на 4 февруари, лидерът на крайнодясната партия Национален фронт Марин Льо Пен нападна френския министър на икономиката Пиер Московиси, социалист, за толерантността по отношение на това, което тя нарече "истинската крайна десница".

В отговор на Московиси, който обвини Льо Пен, че се опитва да унищожи Франция като се побратимява с националистически, ксенофобски или сепаратистки сили като италианската Северна Лига, холандската Партия на свободата ( PVV) на Херт Вилдерс и фламандската Влаамс Беланг ( Фламандски интерес ,VB ), Льо Пен го нападна, атакувайки ПЕС, лидерът й Сергей Станишев и правителството на България, подкрепяно от Атака.

"Какво ще кажете за Атака? Какво мислите, г-н Московиси? Знаете ли, че председателят на ПЕС, Партията на европейските социалисти, управлява в България заедно с крайната десница, истинската крайна десница, Атака? Подредете собствения си дом и тогава може да говорим", каза Льо Пен.
                        http://www.standartnews.com/svyat-ev...ka-225003.html

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                          Стамболов, що не погледнеш какво съм писал през есента на 2012 г. в Инвестора?
                          И тогава ли съм имал опорни точки в подсъзнанието? Тогава 4ono все още си беше 4un4o и страхотно се забавлявахме с него

Та ти забрави ли идиотията дето се лееше нонстоп от екрана - "...АЗ строя Магистрали, Спортни зали, Виадукти ..."
                          Това е все едно аз да ти кажа - погледни какво съм писал през последните 5 години И то е ясно - през цялото време обосновах успеха на управлението на ГЕРБ и колко БСП/ДПС е вредна за България (правителствата на Луканов, Виденов и Станишев).

Или пък да припомня, че още преди 1 година предупредих, че Бойко Борисов може да бъде сменен само от още по уродлива Тройна коалиция.

А специално за инфраструктурните проекти успеха на ГЕРБ е напълно явен за всички. И неслучайно ГЕРБ и досега е най-силната партия в България

Но то самия ти си признаваш че от есента на 2012 си имал опорни точки в подсъзнанието. Гледам че сега стават съзнателни...

Коментар

"...Какви да бъдат изборите? "

Знам ли, Гигов, отговорът не е за два реда !

И все пак:
                            1. Никакво задължително гласуване! Политиците да са така добри да се понапънат да убедят хората, че заслужават да се гласува за тях! Даже нещо повече - трябва да има Активна регистрация за вота - няма друг начин за прочистване на избирателните списъци от мъртви души!
                            2. Изкушавам се да подкрепя въвеждането на мажоритарна ситема, но като знам какъв ще е резултата (ще избираме само между ГЕРБ и БСП, и това е 100% сигурно!). Така че - Пропорционални листи със задължителна преференция - да внимават другарите и господата как ще редят листите и поне най-големите говеда да може да ги отстрелваме
                            3. Всякакви възможни хватки за въвеждане на прикрит "образователен ценз" - защото това по принцип е противоконституционно. Който обаче не си е направил труда да се научи да чете според мен няма право да гласува !!!
                            4. Това с електронното гласуване си заслужава да се обмисли. Ако е чак толкова рисково за фалшификации и злоупотреби трябва да се въведе като минимум дистанционно гласуване по пощата, както е в САЩ и в много други страни.

И пр. и пр.
                            Абсолютно съгласен по всички точки.
                            За праг на преференциалния вот пак трябва да се помисли, но такъв трябва да има. Да е нисък, около 4-5 %
                            Тогава май Димитър Дъбов щеше да изхвърчи от парламента или най-малко онова нещастно негово протеже-Иван Иванов.

Относно електронното гласуване по нета имам доста съображения против, като най малкото е че няма да има тайна на вота, а тя е гарантирана непоклатимо от конституцията.
                            И гласуване по пощата също. Как да се уверят, че гласът е подаден от легитимен избирател ЛИЧНО. Че то аз мога така да гласувам от името на много хора. Просто те и без туй не гласуват. Вземам им данните, давам им 10 лв и ги предупреждавам, че ако отидат да гласуват, ще ги глобят.
                            Според мен всеки който иска да повлияе с гласа си на политиката трябва да си довлече задника до избирателната секция. Разбира се за хора на легло трябва да има гласуване у дома, ама то и сега е предвидено в закона.

Коментар

аз не само не държа хартия а 25% я обръщам в реално злато и стои в сейф заедно с валутата (разделена на 3 вида и носеща приходи от разлика в курса.- менкам си я като направи 7-10%) а не в банкови сметки.
                              Днес може да видиш кави прогнози направих в Трейдър бг. и колко пари спечелих.

Коментар

Чунчо,
                                Понеже си много настоятелен в приказките за предстоящия ( а според теб настоящ) икономически срив, предлагам да споделиш с останалите форумци следното:
                                ТИ, като си толкова убеден в настъпващия финансов Апокалипсис в Бг, РАЗПРОДАДЕ ЛИ СИ ВЕЧЕ АКЦИИТЕ?
                                Щото аз все още ДОБАВЯМ !!!
                                Не е препоръка!
                                аз не само не държа хартия а 25% я обръщам в реално злато и стои в сейф заедно с валутата (разделена на 3 вида и носеща приходи от разлика в курса.- менкам си я като направи 7-10%) а не в банкови сметки.

Коментар

Working...
                                X