Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеПиши ме и мене в доброволците . Аз ще тепам бандата на варварите
с червения винкел, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГражданите срещу комунистите и олигарсите. И децата го разбраха. За това са и преторианците разквартировани по хотели в София.
Ся се сетих за един "бисер" дето един даскал по история го публикува в нета:
"Богатите хора в древен Рим се наричали партийци."
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТъй нареченият "доктор" Черкезов, биохимика-иноватор е обикновена откачалка. Това е ясно за всички във форума. Освен за себеподобните му откачалки.
ОСТАВКА
ВЕДНАГАLast edited by Big6ha; 25.11.2013, 21:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеГигов опасявам се че Доктор Черкезов е прав за теб и ако имаш и малко останало достойнство то по добре е веднага да взимаш пушката и да отиваш да браниш границата ни (тази с Турция).Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧе той и Маранди е прав за него...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеСпоред мен няма да е гражданска , а ще бъде селска
Ся се сетих за един "бисер" дето един даскал по история го публикува в нета:
"Богатите хора в древен Рим се наричали партийци."Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДругата седмица ще ходя до Атина с кола. Обещавам ти да снимам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНе е за казване, но на гражданска ще я докарат след няколко месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеГигов опасявам се че Доктор Черкезов е прав за теб и ако имаш и малко останало достойнство то по добре е веднага да взимаш пушката и да отиваш да браниш границата ни (тази с Турция).Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТи нямаш нито чест, нито достойнство на морски офицер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеОще малко. Народното събрание на абордаж ще бъде превзето.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНе е за казване, но на гражданска ще я докарат след няколко месецаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБунтовете ще ескалират !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеБарек-дудуци-цацаруги,...... кога ще се извините на българският народ, за:
1. Избитите интелектуалци станали за храна на беленските прасета.
2, за взривената църква света Неделя с над 300 убити
3. за ограбените спестявания на българите над 13 милиарда през 1996-1997 г
4. за геноцида над българите прогонил над 2.5 милиона българи в чужбина.
5, за опашатата лъжа наречена РСО
6. За лъжата ,че всичко ще е без пари като изградим Комунизма
7. има и още ,но едно по едно.
ОСТАВКА! некадърни червени Псета!
Коментар
Коментар