IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бойко Борисов: Лидерът на ПЕС да прави връщанка на пари в Брюксел. Това е унизително, долно, срам за България!

29-01-2014

Станишев не може да бъде гарант на нищо. Аз помня Станишев как гарантираше българското Черноморие, и той всъщност стана гарант за заменките. Направиха най-големите заменки, за милиарди. По същия начин сега ще гарантира Странджа. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Народното събрание. По думите му Станишев дори не може да бъде гарант на това правителство, иначе щеше да стане премиер. „Няма логика най-подготвеният човек, бил 4 години премиер, да отстъпи на тогавашния Дянков все едно, да управлява. Няма никаква логика в това“, посочи Борисов. Според него има един по-сложен казус. „Явно в България може да се взимат пари от обществени поръчки, от тази фамилия. А изведнъж, разбирате ли какъв шамар е, какъв срам е, след скандала в Европа, който стана, да връщаш пари? Лидерът на ПЕС да прави връщанката на пари в Брюксел. Унизително! Долно! Срам за България! Срам! Ако е било честно, ако е било принципно, те няма да връщат пари. Ще се защитят“, категоричен бе Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ заяви, че не е изненадан, че управляващото мнозинство в парламента отказа да създаде анкетна комисия по случая Христо Бисеров. „Как няма да откажат да създадат комисия? Това е вторият човек в ДПС. Това е вторият човек в парламента. Тандемът Бисеров-Местан е всеизвестен. И ако има такава анкетна комисия, много неща ще излязат наяве. Предполагам от това ги е страх“, подчерта Борисов. Според него по-притеснителното е как за една нощ Бисеров от зам.-председател на парламента и зам.-председател на управляващата партия, се превърна в гражданина Бисеров. „Това е притеснителното, защото явно висши началници са отишли и са им казали за разработката и това, което се готви“, допълни Бойко Борисов.

Относно оттеглената кандидатура на БСП и ДПС за главен съдебен инспектор, Борисов припомни, че вчера стана ясно, че срещу кандидатката има материали и ГЕРБ иска веднага, спешно, госпожата да бъде изслушана. „Те веднага следобед оттеглиха кандидатурата. Непрозрачност от началото до края. Един кандидат. Не ги ли помните какво говореха преди един месец? Преди 15 дни, когато искахме да удължим срока? В случая поздравявам и Реформаторския блок. Ето това е да имаш хубава патерица, здрава, в парламента, в който да не могат да минават такива назначения“, подчерта Бойко Борисов. Според него трябва да се тръгне в обратната посока – хората от гилдията, от съдебната система, да си предложат кандидатури на чисти и свети хора, защото съдебен инспектор е човек, който трябва да има авторитет. „Така че ако Съюзът на съдиите, на прокурорите ни дадат предложение, ние просто бихме го внесли от тяхно име. Мисля, че ще бъде честно и справедливо към гилдията и обществото”, заяви Борисов и допълни, че ГЕРБ може да предложи и своя кандидатура.

„Аз бих ви обърнал внимание…, и когато във вестник „Преса“ заглавната страница беше „Нови три милиарда дълг“, аз помислих, че това е някаква шега, но вчера излезе от финансовото министерство една информация, че емитират дълг за 3 милиарда, нови, и може би днес ще мине на Министерски съвет. Ако това мине, докато тук се джафкат по различни теми, които нямат абсолютно никакво значение, милиардите дълг се трупат“, посочи Борисов. Пред журналистите той припомни, че 4 години правителството на ГЕРБ удържа такава финансова дисциплина, че спаси държавата в най-тежкото финансово положение на Европейския съюз. „Дори вземете елементарен факт – ние тогава се събирахме по два пъти, по три пъти на месец на Европейски съвети в Брюксел. Такава жестока криза беше и ГЕРБ управлява в тази криза и запази финансовата дисциплина. Сега виждате, че на 2-3 месеца я се съберат, я не се съберат. Защото държавите постепенно излизат от кризата, а България влиза в кризата с тези нови дългове, които трупаме“, предупреди председателят на ГЕРБ.

„Опитите да ни прикачат студентските окупации, са много жалки. Нямаме нищо общо с това. Напротив, по всякакъв начин изразих мнение и в статуса си, и когато са ме питали, че аз съм против подобни окупации“, обясни Бойко Борисов. По думите му законът позволява, ако не сме доволни от правителството, да поискаме разрешение от кмета и да излезем на площада, така както направихме в Пловдив. „По принцип аз съм против всички тези окупации, бунтове, метежи, революции. Тъй като политиката на ГЕРБ е да гради държавата. За завода за софийския боклук са написани милиони страници. Хиляди пъти съм бил питан за столичния завод за отпадъци. И когато вчера открихме едно прекрасно съоръжение, ако направите един преглед на печата, ще видите, че няма нищо. Така че дневният ред го задават други хора“, категоричен бе Бойко Борисов.

ГЕРБ ще внесе вота на недоверие към правителството някъде в средата на февруари. Темата на вота ще бъде по сигурността“, съобщи председателят на ГЕРБ. Според него в този сектор се събраха много провали , но медиите се опитват да прикрият проблема с бежанците. „Изведнъж беше бум, всички всеки ден само това правеха, и сега все едно се изпариха. Те не са се изпарили, пак са си по градовете, пак са си тук. Просто дойде команда от „фамилията” да не се пише по тази тема. Това ще бъде вотът”, посочи Борисов. По думите му друг задълбочаващ се проблем в сектор „сигурност“ е безпардонно подслушване. „Видяхте какви детски обяснения дават за лична кореспонденция. Че не е МВР или ДАНС, а били частни структури, които всъщност по смисъла на закона са организирани престъпни групи. Кой работи по тях? Докъде са стигнали? Защо са толкова спокойни, че само по нас ще излизат такива разговори? Те да не би да не разговарят? Да не би когато излъчват областни управители, министри, да не водят преговори, да нямат такива срещи, да нямат преди да стигнат до прегръдка и целувка“, попита Бойко Борисов. „В момента, в който Станишев каза, че няма подслушване, започнаха да излизат записи с моя лична кореспонденция”, добави председателят на ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Че Прокопиев иска неистово да върне банкянската Тиква на власт е видно от 6500 км. Виж само на какъв парцал е заприличал информационния едно време Дневник.
      Само герберунгелщина. Възхваляване на гей-протестърите, манипулации ПРО Бойко и АНТИ правителството. Триене на противоположните мнения...
      Медияпул е същата. Ама тя си е собственост на Бойко.
      Ама скоро ще разберат, че с Бойко е СВЪРШЕНО.
      старшинка , научи ли най новата новина ...НЕ СИ ...бързо хуквай към Блиц да четеш ...е хубава работа ..Такава дебела мазна Опорна точка са ви спуснали , а ти ми говориш за 6500 км и за прокопиев ....Тичай човече , че се нуждаем от анализа ти ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        На мен ми писна. Чакам съмишленици...
        Мчи те, част от февруарските ти съмишленици от миналата година, са в редиците на контрите сега .... а другата част забогатяха и вече намират начин да си покрият сметките за ток.

Yeah

Коментар

• Теб си те знаем Биков,

Украйна и Сирия не те устройват, теб ти требе Сомалия - анархия на макс, нъл тъй

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
            Кога ли ще им писне на хората, ама истински, та да стане и тука една Украйна, не дай боже Сирия.
            На мен ми писна. Чакам съмишленици...
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Кое е безумното на поста ми бе, Чубаков?

Вчера като четях постингите в страницата на Глишев имаше ли инфо, че е
              Анализатор във AII Data Processing? - Имаше!
              Днес изтрита ли е тази информация? - Изтрита е!
              Гавреше ли се Глишев с Преподавателите, които се обявиха срещу втората окупация (Минчев, Таков, Кьосев и пр.) - гавреше се, гнидата платена!!!
              Провали ли се бездарната му окупацийка - провали се, по най-позорен начин, с изсулване по тъмно!!!
              И аз сега какво, да се прехласвам пред новия Ботев - Глишев!!!
              Ей заради такива платени малоумници БСПто ще спечели следващите избори!!!

Разбра ли бе, майданоид!
              Last edited by energetik; 29.01.2014, 12:48.

Коментар

• как са путиноидитИ? трупате лЕ безумни постове

Коментар

• Виж кво Гигов,

Аз не съм особен фен на Орешарски и смятам, че протеста е доста полезна спирачка за простотиите на Станишев и сие.

Обаче точно Глишев са изприщи да обясняват за НОВИЯ МОРАЛ, при положение че не просто захлебва, ами е направо на заплата (с осигуровките му при олигарха Прокопиев.
                  Че се мъчи и да замаже, идиота тъп - довчера на Фейсбук страницата му се мъдреше гордо позицията Анализатор в AII Data Processing - днес, гледам, я изтрил.

Егати тъпото нагло леке

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Че Прокопиев иска неистово да върне банкянската Тиква на власт е видно от 6500 км. Виж само на какъв парцал е заприличал информационния едно време Дневник.
                    Само герберунгелщина. Възхваляване на гей-протестърите, манипулации ПРО Бойко и АНТИ правителството. Триене на противоположните мнения...
                    Кога ли ще им писне на хората, ама истински, та да стане и тука една Украйна, не дай боже Сирия.
                    домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                      Досега съм се въздържал да коментирам темата за платените протести, доколкото нема лошо човек да позахлеби, докато се бори за убежденията си.
                      Един от субектите от Окупацията обаче - Манол Глишев - си позволи да иронизира Преподавателите, подкрепящи протеста и да се прави на велик революционер от украински тип.

Та този, въпросният, се оказва, че отдавна не е студент и че от края на миналата година работи като анализатор във фирмата на Прокопиев AII Data Processing. Цялата му кариера до момента е била даскал по английски и блогър-драскач, та не е много ясно за какви точно анализи му плаща Прокопиев, но това са си техни работи.
                      Дотук пак няма лошо, назначили го човека, какво толкоз.

Адски дразнещо е обаче, че субекта Глишев ВЧЕРТА СИ РЕДАКТИРА ПРОФИЛА ВЪВ ФЕЙСБУК И ИЗТРИ ИНФОТО ЗА AII Data Processing !!!

Късно е бе Глишев, всички разбрахме кой си ти и кой ти плаща!!!

Аре сега бегай да събираш гуми за горене и да отпочваш Софийския Майдан, че тя заплатката от Прокопито требе да се заработи!!!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от borisov1959 Разгледай мнение
                        Председателят на национално движение "Свобода" Йордан Бонев застана с името и лицето си, за да потвърди стряскащата новина - в негово присъствие Бойко Борисов се е срещал с Бисер Миланов-Петното.
                        Kiro, ти съвсем изтрещя...

Чикагото казал нещо си за Петното във вестника на Трактора...

Коментар

• Председателят на национално движение "Свобода" Йордан Бонев застана с името и лицето си, за да потвърди стряскащата новина - в негово присъствие Бойко Борисов се е срещал с Бисер Миланов-Петното. Заговорът бил осъществен в дома на председателя на ГЕРБ в Банкя и целял да елиминира политическите врагове на бившия премиер.В интервю за в. "Галерия" Йордан Бонев свидетелства в детайли за случая. "Борисов ме потърси във Фейсбук и навръх Коледа, на 25 декември, около 18,30 ч. ми позвъни по телефона с думите: "Позна ли ме по гласа ми?" Отговорих му утвърдително. Тогава той ми каза:

"Елате утре с Бисер Миланов да пием кафе у нас."

После ми обясни къде точно се намира къщата му в Банкя", разказва Бонев.

Самата среща била проведена на 26 декември и продължила близо 3 часа. На нея Бонев отишъл с Петното, който също е в ръководството на национално движение "Свобода". "Бойко Борисов се обърна към Бисер с предложение да излезе пред медиите и да обясни, че през цялото време е работил за Николай Бареков. После ни каза, че ако това се случи, ще ни помогне при преобразуването на движение "Свобода" в партия, а ние двамата ще станем известни политически лица", обяснява пред "Галерия" Йордан Бонев.

По думите му основни мишени били Николай Бареков, който пръв обяви, че Бисер Петното се е срещал Борисов в Банкя, и Сергей Станишев. "Той заяви, че ще заемем мястото на "Атака" и Волен Сидеров. Но за да се стигне до там, трябвало да дискредитираме Бареков. В този момент усетих, че Бисер Миланов поддава. Борисов опита да е още по-убедителен като заяви, че имало вариант и за широка управленска

коалиция с БСП, ако Георги Първанов оглави червената партия.

"Със Станишев няма как да стане. С него не се понасяме", обясни ни Бойко. Каза, че ако успеем да радикализираме протестите срещу правителството, и

ако ударим по Бареков, ще получим 500 хил. лева.

Каза ни, че трябва да се създаде нова протестна мрежа и навсякъде да се говори, че Николай Бареков финансира контрапротестите в защита на кабинета „Орешарски” и подкупва цели организации. Обеща, че ще плати, след като се свърши работата и

даде на Бисер Миланов аванс от 12 хил. лева

Заяви в прав текст: "Николай Бареков трябва да бъде унищожен." Бях убеден, че попадаме в капан. Така и стана впоследствие. Час и половина, след като изтече информация за срещата ни с Борисов специализираният отряд "Кобра" към СДВР вече ни беше натръшкал пред паметника на Цар Освободител, а Бисер Миланов и досега е зад решетките", припомня шефът на национално движение "Свобода". Освен това Йордан Бонев предупреждава, че оттук нататък председателят на ГЕРБ трябва да се грижи старателно за здравето и сигурността му. "Ако нещо се случи с мен или с някой от ръководството на нашето движение, трябва да знаете, че е поръчано от Бойко Борисов", категоричен е Бонев.

Той се изказа сдържано по отношение на Бисер Миланов. На въпрос дали Петното ще запази мястото си в движението, Бонев отговаря, загатвайки, че може да се стигне и до изключване: "С Бисер Миланов имаме разногласия и сериозно се разминаваме. За бъдещето му в движението ще решава колективно цялото ръководство."

Коментар

• Относно платените протестиращи

Досега съм се въздържал да коментирам темата за платените протести, доколкото нема лошо човек да позахлеби, докато се бори за убежденията си.
                            Един от субектите от Окупацията обаче - Манол Глишев - си позволи да иронизира Преподавателите, подкрепящи протеста и да се прави на велик революционер от украински тип.

Та този, въпросният, се оказва, че отдавна не е студент и че от края на миналата година работи като анализатор във фирмата на Прокопиев AII Data Processing. Цялата му кариера до момента е била даскал по английски и блогър-драскач, та не е много ясно за какви точно анализи му плаща Прокопиев, но това са си техни работи.
                            Дотук пак няма лошо, назначили го човека, какво толкоз.

Адски дразнещо е обаче, че субекта Глишев ВЧЕРТА СИ РЕДАКТИРА ПРОФИЛА ВЪВ ФЕЙСБУК И ИЗТРИ ИНФОТО ЗА AII Data Processing !!!

Късно е бе Глишев, всички разбрахме кой си ти и кой ти плаща!!!

Аре сега бегай да събираш гуми за горене и да отпочваш Софийския Майдан, че тя заплатката от Прокопито требе да се заработи!!!

Коментар

• Закъснявате с дърлянето има нови„умопомрачителни разкрития“

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                ГЕРБ настоява за Задължително гласуване

Цецка Цачева се обоснова много интересно - "Както има задължително осигуряване, така трябва да има и задължително гласуване" ....можело и временна мярка да, но сега трябвало да бъде
                                Какво лошо има в задължителното гласуване. Иначе, тая не може да мисли. То е ясно.
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X