IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    „Така че ако Съюзът на съдиите, на прокурорите ни дадат предложение, ние просто бихме го внесли от тяхно име. Мисля, че ще бъде честно и справедливо към гилдията и обществото”, заяви Борисов и допълни, че ГЕРБ може да предложи и своя кандидатура.
    [/B]

Шаблон №1

Ти робот ли си или човек?

А па Боко Тиквов много ясно се е изказал.
    Ако "съюза на съдиите, на прокурорите" предложи ще го внесе.
    Няма такъв съюз.
    Има Съюз на съдиите и отделно Асоциация на прокурорите.

Ама можело да внесат и собствена кандидатура....

Яснота отвсякъде.
    Бе тоя тъпан, като не знае какво да каже, що просто не помълчи?
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
      +65536
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        А личния живот на хората изобщо не ме занимава, за разлика от жълтите издания и всички, които ги четат ...
        Че той и предишния му личен живот беше с дъщеря на еди кой си велик комунист. Общо взето не си поплюва в личния живот. Но сегашният му личен живот с внучка на партизанин и член на ЦК на БКП, айде нема нужда.

Антикомунизмът се гради от антикомунисти, дотогава докато и последният комунист не бъде изгонен от България или ...

"Но Бог умря, а с това изчезнаха и богохулниците."
        Фридрих Ницше
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          ГЕРБ оттегли проекта си за удължаване срока за избор на главен инспектор

Вчера го внесоха, днеска премудрия преспал, нещо сънувал и го оттеглят.

Изобщо ГРОБ прилича на ТИР, който е управляван от малко дете. Криволичи по пътя и няма идея къде отива. Момченцето върти волана надясно-наляво.... ремаркето се люшка след влекача....
          Катастрофата е неминуема.
          Парламентът единодушно прекрати избора на главен съдебен инспектор
          http://www.mediapool.bg/parlamentat-...ews216133.html

Парламентът прекрати в сряда процедурата за избор на главен инспектор в Инспектората към Висшия съдебен съвет. Предложението, което беше внесено предния ден от Мая Манолова (БСП) и Четин Казак (ДПС), беше прието единодушно от 156 народни представители

Относно оттеглената кандидатура на БСП и ДПС за главен съдебен инспектор, Борисов припомни, че вчера стана ясно, че срещу кандидатката има материали и ГЕРБ иска веднага, спешно, госпожата да бъде изслушана. „Те веднага следобед оттеглиха кандидатурата. Непрозрачност от началото до края. Един кандидат. Не ги ли помните какво говореха преди един месец? Преди 15 дни, когато искахме да удължим срока? В случая поздравявам и Реформаторския блок. Ето това е да имаш хубава патерица, здрава, в парламента, в който да не могат да минават такива назначения“, подчерта Бойко Борисов. Според него трябва да се тръгне в обратната посока – хората от гилдията, от съдебната система, да си предложат кандидатури на чисти хора, защото съдебен инспектор е човек, който трябва да има авторитет. „Така че ако Съюзът на съдиите, на прокурорите ни дадат предложение, ние просто бихме го внесли от тяхно име. Мисля, че ще бъде честно и справедливо към гилдията и обществото”, заяви Борисов и допълни, че ГЕРБ може да предложи и своя кандидатура.

.

Коментар

• Брей, как са се развихрили герберите във форума!

По-спокойно ве! Много има да чакате да падне правителството. По-скоро ще падне на коча дрънкоча.

За незнаещите: Дрънкоч е онази тенекиена хлопка, дето овчаря слага на врата на коча.

Коментар

Кат ги взема- що ги взема? "Това е позор!"
              Кат ги връща- що ги връща? "Това е позор!"

Банкянската тиква знае ли какво иска?
              понеже си глупав , ще поясня ...Той е един ПОЗОРА ..просто връщането на ОТКРАДНАТИТЕ със измама пари е потвърждение на ПОЗОРА .. не се брои два пъти..Но може би там у Шуменско и 5 пъти да си го броите ...

и защо не говориш по същество , да кажеш - Моника е една крадла, ами се занимаваш как се тълкува ситуацията..Нещо започнаха да ти омекват червените коленца ...
              Но трябва да си щастлив от новата Мазна Опорна Точка...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Ето на, знаех си че сте заедно с комунистите. Ама какво има да се чудя, като тарторът ви върти любов с внучката на партизанина и член на ЦК на БКП и кръволок - Георги Павлов.

Ако се имаш с Боко, мое да го питаш как е партизанската унука...
                Как и защо изтълкува поста ми по този начин, не разбрах ... най-лесно ти е било май.

Жалко е, че пушкалата на най-пламенните революционери гърмят звучно, ама във въздуха, защото тезата, че "всички са комунисти" без преценка на факти и доказателства е ретроградна и размива усилията на демократичните среди за целокупен отпор на днешните управляващи ............... Нали си даваш сметка, че милион и половина десни не мислят като теб ...

Нямам се с Боко
                Отново отбелязвам, че не съм партиен член, не съм била, дори не си направих труда да мина през централата на Герб, за да заявя мерак ... още ... А личния живот на хората изобщо не ме занимава, за разлика от жълтите издания и всички, които ги четат ...
                Yeah

Коментар

• Коментар

• въобще нямах впредвид тебе
                    но щом се припознаваш като ПУТИНОИД , ок
                    собственият избор е най-важен и аз го @уважавам@
                    Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                    Кое е безумното на поста ми бе, Чубаков?

Вчера като четях постингите в страницата на Глишев имаше ли инфо, че е
                    Анализатор във AII Data Processing? - Имаше!
                    Днес изтрита ли е тази информация? - Изтрита е!
                    Гавреше ли се Глишев с Преподавателите, които се обявиха срещу втората окупация (Минчев, Таков, Кьосев и пр.) - гавреше се, гнидата платена!!!
                    Провали ли се бездарната му окупацийка - провали се, по най-позорен начин, с изсулване по тъмно!!!
                    И аз сега какво, да се прехласвам пред новия Ботев - Глишев!!!
                    Ей заради такива платени малоумници БСПто ще спечели следващите избори!!!

Разбра ли бе, майданоид!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      Мчи те, част от февруарските ти съмишленици от миналата година, са в редиците на контрите сега .... а другата част забогатяха и вече намират начин да си покрият сметките за ток.

Ето на, знаех си че сте заедно с комунистите. Ама какво има да се чудя, като тарторът ви върти любов с внучката на партизанина и член на ЦК на БКП и кръволок - Георги Павлов.

Ако се имаш с Боко, мое да го питаш как е партизанската унука...
                      tnm

Коментар

• Като се събудила днес Тиквата и измудрила нови две премудрости.

Борисов: Вотът на недоверие ще е за сигурността

Какво и е на сигурността? Да не са ни нападнали талибани? Освен "сините" талибани други не виждам. Верно че един стар син талибан се появи отново във форума, ама не е страшен. Той си е в игнора.

Другата премудрост е
                        ГЕРБ оттегли проекта си за удължаване срока за избор на главен инспектор

Вчера го внесоха, днеска премудрия преспал, нещо сънувал и го оттеглят.

Изобщо ГРОБ прилича на ТИР, който е управляван от малко дете. Криволичи по пътя и няма идея къде отива. Момченцето върти волана надясно-наляво.... ремаркето се люшка след влекача....
                        Катастрофата е неминуема.

Коментар

Лали, той въпроса е що ги е зела мършата кат ше тряа да ги връща?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Бойко Борисов: Лидерът на ПЕС да прави връщанка на пари в Брюксел. Това е унизително, долно, срам за България!

Коментар

• Първоначално изпратено от borisov1959 Разгледай мнение

"Елате утре с Бисер Миланов да пием кафе у нас."

и какъв ти е коментара ..или ти си само пощенски гълъб ...

Коментар

• Гигов , като виден антигербераст и добър комунист , би ли ми казал ЗАЩО Станишева върна 30 000 евро ..тя беше ги откраднала ли ?

Ако не знаеш , питай там в пенсионерския ви клуб , че ми е много важно да науча...

Коментар

Working...
                                X