IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Jimmy не си в час .Мога да хвана бас с теб ,че в следващият парламент от една страна ще са ДПС+БСП+Дудука и Атака които ще имат мнозинство ,а от друга ще е Баце с Гоце.
    А може преди това хората да вдигнат БУНТ и да си върнат България !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Щом казваш Лорде, сигурно е така.
      Кажи сега къде е лектор най-добрия от най-добрите, - oрешарски?
      Където е завършил бакалавър Симеон Дянков- УНСС. Само, че не е изпратен от фондация Людмила Живкова както Дянков във виенския университет да доучва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
        Много ясно че взима от БСП, то Атака си крайнолява, комунистическа партийка.
        Хубавото на всички тия клоуни - Болен, Дудука , а вече и на Абв -гоцетата е, че разпиляват комунистическия електорат да не отива всичкия при позитанската клика.
        Jimmy не си в час .Мога да хвана бас с теб ,че в следващият парламент от една страна ще са ДПС+БСП+Дудука и Атака които ще имат мнозинство ,а от друга ще е Баце с Гоце.
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          В Университет "Зад Канала"
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            E, ти adjunct lecturer не знаеш ли какво е? Това си е ташак - лектор

Коментар

• "Няма какво повече да коментирам за АБВ. Но ще кажа виц,рекнал Гейчо
              "Един фен на БСП се изправил да протестира срещу централата АБВ с бял лист.
              - Защо с бял лист? Нищо не пише?, попитали го останалите.
              - Нищо не пише, защото всичко е ясно, отсякъл протестиращият".
              http://www.standartnews.com/regional...bv-224329.html

ПП Това е политически виц от времето на Тато и ДС. Тато умре, значи от ДС са му го казали на Гейчо , за да го преправи в случая.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Аз аргументите съм ги дал черно на бяло с факти и линкове от Университет №1 в света, ама някой, забравих кой, нещо почна за ташаци да говори, сигурно му липсват и затова ...
                Ами понеже гордо хо беше постнал какъв лектор е и образно ти обясних какъв е. Но нещо написано за Дянков причина ли е да обиждаш мен?
                Затова се получават най-големите троления тука, аз обиждам комуниста Дянков, а трола-комунист Джим се засяга!
                Както казва Мечобиков, той псува комунистите, а някои форумни герои лично се обиждат.
                Last edited by LANDLORD 31; 02.02.2014, 16:50.

Коментар

• Честит празник на всички комунета и ченгета, бълващи глупости на търкалета ....

Прав си, Джими, Дянков е велик!

Yeah

Коментар

• Джими, не мога да разбера за какво се хабиш вече цял ден

Ами като си толкова убеден в достойнствата на Дянков Велики, що не се организирате протестърчетата да си го викнете за вожд !

Технологията е много простичка, описал съм я снощи!

Докарвате го значи, излизате на избори с една хард дясна програма и размазвате тотално!

Бойко мига на парцали в Банкя и се тюхка как е могъл да изтърве такава политическа звезда от първа величина

За останалите изобщо не говорим - те са сразени априори, от момента в който Дянков е изгрял отново на политическия небосклон.

Взимате властта с много и завинаги и ето - проблемите се решават от раз, а форумните тъпаци като мен си посипват главата с пепел и млъкват посрамени!

Айде бе Джими, кво чакаш, тръгвай за Москва или Бостън да кандардисваш Дянков, че те изборите вече чукат на вратата
                    Last edited by energetik; 02.02.2014, 16:37.

Коментар

Когато свършат аргументите, почват обидите, така ли беше?
                      Аз аргументите съм ги дал черно на бяло с факти и линкове от Университет №1 в света, ама някой, забравих кой, нещо почна за ташаци да говори, сигурно му липсват и затова ...
                      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Атака взима електорат от БСП
                        Много ясно че взима от БСП, то Атака си крайнолява, комунистическа партийка.
                        Хубавото на всички тия клоуни - Болен, Дудука , а вече и на Абв -гоцетата е, че разпиляват комунистическия електорат да не отива всичкия при позитанската клика.
                        Last edited by Jimmy; 02.02.2014, 16:27.

Коментар

А ти знаеш ли какво е цървул, селски цървул
                          Сигурно знаеш, явно това ти е средата
                          Когато свършат аргументите, почват обидите, така ли беше?

Коментар

А ти знаеш ли какво е цървул, селски цървул
                            Сигурно знаеш, явно това ти е средата

Коментар

Остай го Жимката, като го чете човек е нарушил поне 4 Божи заповеди... Нямай друг Господ, Не споменавай напразно името Му, Не си създавай кумири, Не им служи... Ма така е при нас всичко е наоборот, болшевиците ни са сини, революционерите десни... абе манджа с грозде
                              Last edited by Макс; 02.02.2014, 16:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Влизаш в централната избирателна комисия, там има резултати и по секции. избираш някое село което знаеш че са за БСП по принцип и гледаш как им се променя вота във времето. аз съм го правил за доста села и малки градове и резултатите винаги са едни и същи - Атака взима електорат от БСП
                                Аз знам къде да вляза за да докажа своя теза. Ама да влизам и да търся доказателства за ТВОЯ теза...извинявай.

Впрочем на изборите наистина ще видим.
                                Аз твърдя че на евроизборите АБВ няма да вкара НИТО ЕДИН депутат. Нито един. Както и деформаторския блок. Впрочем те ще имат доста повече от АБВ, така че там не съм много сигурен. Може и да вкарат ЕДИН човек. Не повече.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X