... При тиквата нямаше протести, когато Дянков режеше от науката, образованието и културата, а когато имаше протести, слугинските вестници на Пеевски си затваряха очите. Сега има протести. Защо? Защото може да има, преди не можеше да има, Б. Борисов беше наплашил мало и голямо. Мамка му и прасе... Димитри Иванов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНяма какво да ми се обяснявате...
НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!!!
Коментар
-
[QUOTE=LANDLORD 31;1059533033]Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение[B][COLOR="Red"][SIZE="3"]ВСЯКО ХВЪРЛЕНО В ПРОСТРАНСТВОТО ГОЛОСЛОВНО (ОЗНАЧАВА НЕПОДКРЕПЕНО ОТ ДОКАЗАТЕЛСТВА) ТВЪРДЕНИЕ СЕ НАРИЧА КЛЕВЕТА!
ЩО СИ ЛОШ? ЩО? ЩО?[/S
Пич, провери си фактите един по един. Всичко е истина. Както не веднъж съм посочвал, аз познавам Бойко Борисов от 20 години, вие му лизахте подметките 4.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеЕВАЛА НА ДЕЦАТА!
Трябва всички да се поучим от тях.
Сърбят ме ръцете да направя голямо дарение.
#ОСТАВКА
Нали сам признаваш, че си на заплата. Ами то жена ти я чака тази заплата... Какво дарение ще направиш?
Мармалад.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеБаварче, в момента ТЕ са нашата църква.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДарения правя само на Църквата и на никой друг!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВ парламента ще влязат граждани, когато го ОКУПИРАМЕ.
Сега там има само БАНДИТИ, КОМУНИСТИ, ФАШИСТИ и КОМУНОИДНИ ТУРЦИ
НЕОБХОДИМА Е ПЪЛНА ОКУПАЦИЯ!
Коментар
-
#ОСТАВКА
Коментар
-
#ОСТАВКА
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСтуденти се канят да окупират парламента
http://www.segabg.com/article.php?id=673976
Студиентити гирбирясаха.... Аве тая държава няма ли възможност да се защити себе си, гражданите от всевъзможна сволоч, която може да се организира и да тормози...
#ОСТАВКА
Коментар
Коментар