IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Ти май на сериозно вземаш троловете??
    Ми Мечката е трол. Повтаря едно и също от сутрин до вечер.
    Той да беше трол щеше да му е ясно че левите правят революции а десните преврати ама ....Само да знаеше какво иска и защо....С

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      и един урок, че място за разговор няма )

Ляво - Дясно - са идеологическите програми/философии на партиите

Партийна система - включва достъпа и условията на взаимодействие и развитие на различните партии, изградени на демократичен принцип.
      Няма лява и дясна партийна система, има едно-дву-, многопартийна система...
      Очакваш масов протестен вот, така ли?
      - Да. Идва моментът, когато хората наказват – както наказаха Костов и царя. Друг е въпросът, че – макар да съм фен на Бойко – гафовете и първосигналните му реакции му играят лоша шега. Слаб му е щабът, иска се по-сериозна подготовка. Забелязва се аматьорщина покрай него и в него самия, което си е стряскащо. Само че избирателите ще избират между БСП и ГЕРБ, както на онзи дебат избираха между Бойко и Станишев: по усет и по чувство. От лявата страна нагли, самодоволни, безогледни властници. Насреща им – известна чистота все пак. Тя ще натежи на везните накрая. Защото хората не са морални дебили в крайна сметка. Разбираш ли?!

когато един водещ журналист е фен на мутрополицай и когато той разбира ,че е мутрополицай....какъв водещ журналист е той....
      За мен е слуга ... така ,че дали е Виктор или Спас за мен е манипулатор на общественото мнение от мойта гледна точка.....

Коментар

и един урок, че място за разговор няма )
        Ти май на сериозно вземаш троловете??
        Ми Мечката е трол. Повтаря едно и също от сутрин до вечер.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• и един урок, че място за разговор няма )

Ляво - Дясно - са идеологическите програми/философии на партиите

Партийна система - включва достъпа и условията на взаимодействие и развитие на различните партии, изградени на демократичен принцип.
          Няма лява и дясна партийна система, има едно-дву-, многопартийна система...

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

МУТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

• Циркът от площада и парламента се пренесе и във форумите

Нещо като не разбирате или не искате да се разберат истинските ви мисли..
              все така си повтаряйте, че и потретвайте някои думички

Клоунщината е станала заразна

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Кое не можеш да разбереш в думите ляво и дясно, и в това- лявото, посредством обвързаностите си да не се опитва да подменя и съботира дясното чрез "нови проекти" и други подобни хватки? Кое точно не можеш да схванеш ?
                Кое? Кое? Кое?
                А така. Комунистите по три пъти трябва да се питат. Нищо че пак ще избягат от отговор.

Кой, Кой, Кой назначи Делян Пеевски ???
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Дано да можеш да се заявиш ясно и категорично за каква "истинска партийна система" си

С някакви ясни думички да дефинираш това състояние на партийната система, че дори и аз да мога да те разбера

п.п. не интерпретирам, а в прав текст съм ползвала думите ти
                  Кое не можеш да разбереш в думите ляво и дясно, и в това- лявото, посредством обвързаностите си да не се опитва да подменя и съботира дясното чрез "нови проекти" и други подобни хватки? Кое точно не можеш да схванеш ?
                  Кое? Кое? Кое?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Диков колкото мацки е из*бал, ти само можеш да се пънеш в обора си за тази бройка.

Хайде го давай по-смирено и не толкова завистливо по селски.
                    Ти кат блезеш в обора гледай да не издоиш бика и не заставай пред кравата щото ще спре напъните да се тели.Просто ще си мисли че вече се е отелила

Коментар

Знам, но мога ли да споря с приказките в "селската кръчма"?!
                      Я сега гледай Батето къде го забожда.
                      http://www.youtube.com/watch?v=dQ8iCXfZrK4

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Ратувам за истинска партийна система, а не олигарси прикрити зад граждански движения- сбирщина от анонимници неносещи никаква отговорност. Преди доста месеци съм си казала позицията. Мнението ми не е претърпяло развитие засега.
                        Има въпроси, по които обществото трябва да бъде питано на референдум. "Бежанците" и избщо- българско гражданство, са такъв.
                        Не се опитвай да интерпретираш думите ми, Съни. Заявила съм се достатъчно ясно и категорично.
                        Дано да можеш да се заявиш ясно и категорично за каква "истинска партийна система" си

С някакви ясни думички да дефинираш това състояние на партийната система, че дори и аз да мога да те разбера

п.п. не интерпретирам, а в прав текст съм ползвала думите ти

Коментар

• Студентите показват здравословен антикомунизъм. Това е хубаво. Евалла !!!

На олигарсите требе да им се затвори кранчето. Ако не може со кротце и со благо, тогава со КЮТЕК !!!
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            На кво да му завиждам че не разбрах????Не знам какво е наебал но жена му бръмчеше яко и му е накитила доста роги.
                            Освалдо Риос беше бая измъчен след едно пътуване с нея до В.Търново

Коментар

• Ратувам за истинска партийна система, а не олигарси прикрити зад граждански движения- сбирщина от анонимници неносещи никаква отговорност. Преди доста месеци съм си казала позицията. Мнението ми не е претърпяло развитие засега.
                              Има въпроси, по които обществото трябва да бъде питано на референдум. "Бежанците" и избщо- българско гражданство, са такъв.
                              Не се опитвай да интерпретираш думите ми, Съни. Заявила съм се достатъчно ясно и категорично.

Коментар

Диков колкото мацки е из*бал, ти само можеш да се пънеш в обора си за тази бройка.

Хайде го давай по-смирено и не толкова завистливо по селски.
                                На кво да му завиждам че не разбрах????Не знам какво е наебал но жена му бръмчеше яко и му е накитила доста роги.

Коментар

Working...
                                X