Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеи един урок, че място за разговор няма)
Ляво - Дясно - са идеологическите програми/философии на партиите
Партийна система - включва достъпа и условията на взаимодействие и развитие на различните партии, изградени на демократичен принцип.
Няма лява и дясна партийна система, има едно-дву-, многопартийна система...
- Да. Идва моментът, когато хората наказват – както наказаха Костов и царя. Друг е въпросът, че – макар да съм фен на Бойко – гафовете и първосигналните му реакции му играят лоша шега. Слаб му е щабът, иска се по-сериозна подготовка. Забелязва се аматьорщина покрай него и в него самия, което си е стряскащо. Само че избирателите ще избират между БСП и ГЕРБ, както на онзи дебат избираха между Бойко и Станишев: по усет и по чувство. От лявата страна нагли, самодоволни, безогледни властници. Насреща им – известна чистота все пак. Тя ще натежи на везните накрая. Защото хората не са морални дебили в крайна сметка. Разбираш ли?!
когато един водещ журналист е фен на мутрополицай и когато той разбира ,че е мутрополицай....какъв водещ журналист е той....
За мен е слуга ... така ,че дали е Виктор или Спас за мен е манипулатор на общественото мнение от мойта гледна точка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеи един урок, че място за разговор няма)
Ми Мечката е трол. Повтаря едно и също от сутрин до вечер.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
и един урок, че място за разговор няма)
Ляво - Дясно - са идеологическите програми/философии на партиите
Партийна система - включва достъпа и условията на взаимодействие и развитие на различните партии, изградени на демократичен принцип.
Няма лява и дясна партийна система, има едно-дву-, многопартийна система...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКое не можеш да разбереш в думите ляво и дясно, и в това- лявото, посредством обвързаностите си да не се опитва да подменя и съботира дясното чрез "нови проекти" и други подобни хватки? Кое точно не можеш да схванеш ?
Кое? Кое? Кое?
Кой, Кой, Кой назначи Делян Пеевски ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДано да можеш да се заявиш ясно и категорично за каква "истинска партийна система" си
С някакви ясни думички да дефинираш това състояние на партийната система, че дори и аз да мога да те разбера
п.п. не интерпретирам, а в прав текст съм ползвала думите ти
Кое? Кое? Кое?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДиков колкото мацки е из*бал, ти само можеш да се пънеш в обора си за тази бройка.
Хайде го давай по-смирено и не толкова завистливо по селски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗнам, но мога ли да споря с приказките в "селската кръчма"?!
http://www.youtube.com/watch?v=dQ8iCXfZrK4
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеРатувам за истинска партийна система, а не олигарси прикрити зад граждански движения- сбирщина от анонимници неносещи никаква отговорност. Преди доста месеци съм си казала позицията. Мнението ми не е претърпяло развитие засега.
Има въпроси, по които обществото трябва да бъде питано на референдум. "Бежанците" и избщо- българско гражданство, са такъв.
Не се опитвай да интерпретираш думите ми, Съни. Заявила съм се достатъчно ясно и категорично.
С някакви ясни думички да дефинираш това състояние на партийната система, че дори и аз да мога да те разбера
п.п. не интерпретирам, а в прав текст съм ползвала думите ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНа кво да му завиждам че не разбрах????Не знам какво е наебал но жена му бръмчеше яко и му е накитила доста роги.
Коментар
-
Ратувам за истинска партийна система, а не олигарси прикрити зад граждански движения- сбирщина от анонимници неносещи никаква отговорност. Преди доста месеци съм си казала позицията. Мнението ми не е претърпяло развитие засега.
Има въпроси, по които обществото трябва да бъде питано на референдум. "Бежанците" и избщо- българско гражданство, са такъв.
Не се опитвай да интерпретираш думите ми, Съни. Заявила съм се достатъчно ясно и категорично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДиков колкото мацки е из*бал, ти само можеш да се пънеш в обора си за тази бройка.
Хайде го давай по-смирено и не толкова завистливо по селски.
Коментар
Коментар