IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
    Зачетох проекто бюджет2014 и се натъкнах на следните интересни разходи.Разходи за Икономически разстеж и държавноцт 640 милиона.....какво означава държавност? Бюджети на БНТ и БНР 100 милиона а приходите от рекламите пак са за тях.Национален фонд към Министъра на финансите 751 милиона лев .........Хвана ме страх и спрях.Жална ни майка.
    Държавност - защита на комунизъма !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Нещо нервен ми изглеждаш ........а гастЪрбайтерче....
      Ти си никой.....
      И да пишеш в множествено число ,зад теб и децата ти не стоят...
      и те ще се срамуват от родителите си ,че са ги направили ни рак ,ни щука....
      Като свършат аргументите, почват обидите
      tnm

Коментар

• Зачетох проекто бюджет2014 и се натъкнах на следните интересни разходи.Разходи за Икономически разстеж и държавноцт 640 милиона.....какво означава държавност? Бюджети на БНТ и БНР 100 милиона а приходите от рекламите пак са за тях.Национален фонд към Министъра на финансите 751 милиона лев .........Хвана ме страх и спрях.Жална ни майка.
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Бе и помощ може да му пратим.

Както е казал народа навремето
          "Със крак да му строшим главата"
          Нещо нервен ми изглеждаш ........а гастЪрбайтерче....
          Ти си никой.....
          И да пишеш в множествено число ,зад теб и децата ти не стоят...
          и те ще се срамуват от родителите си ,че са ги направили ни рак ,ни щука....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Идиотите от всички партии взеха да се събуждат
            Комунистите от всички партии
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Бойко Борисов си посипа главата с пепел: Гласувахме мораториума от всеобща лудост!
              Благодарение на „Атака” се изигра много популистка игра, твърди лидерът на ГЕРБ
              Публикувано: 24 окт. 2013, 17:20 | Обновено: 24 окт. 2013, 17:20
              Разпечатай
              прочитания: 1834 | коментари: 78
              Брюксел, Белгия

Подведени от всеобщата лудост и от популизъм, 150 депутати на двете най-големи партии, гласуваха мораториума. В същото време - 20 души от „Атака” си приписват успех. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел. По думите му - благодарение на „Атака”, се изигра много популистка игра, която народът възприе буквално; че ако няма мораториум, ще дойдат какви ли не, и ще изкупят българската земя, което по принцип не може да се случи."Популизмът, който вкара „Атака” в парламента, това, че Станишев, Местан, обвързаха своето управление с тази партия, направи така, че всички да се подведем по всеобщата лудост. От „Атака” са гласували 20 души, 59 от БСП, и 91 от ГЕРБ, общо 150 души, за което - предполагам - нито лидерът на БСП, нито аз съм щастлив", обясни Борисов.

По думите му - спокойно можеше да се направи така, че да се има забрани, ограничения, така както в много държави в Европейския съюз. "За ислямистки фондации, цял списък имат в ДАНС кой не може и не трябва да закупува", посочи той. Да остане възможност за европейските граждани, които са проверени, за които се знае, че идват и инвестират и няма нищо лошо, те няма да я изнесат, каза Борисов. /БЛИЦ

РАЗКАЯНИЕТО НА МУТРАТА
              Идиотите от всички партии взеха да се събуждат

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Парламентарен контрол
                25/10/2013
                Парламентарен контрол - 11.00 часа
                II. Цветлин Йовчев, Заместник министър-председател и Министър на вътрешните работи ще отговори на:
                6. Въпрос от н.п. АНТОН КОНСТАНТИНОВ КУТЕВ относно достъп до класифицирана информация на председателя на Комисията за финансов надзор.
                http://www.parliament.bg/bg/parliamentarycontrol/ID/520
                Бате следващия път нарочно ще гласувам за гроб, само и единствено заради твоя аватар, е така да те е яд

Коментар

• Парламентарен контрол
                  25/10/2013
                  Парламентарен контрол - 11.00 часа
                  II. Цветлин Йовчев, Заместник министър-председател и Министър на вътрешните работи ще отговори на:
                  6. Въпрос от н.п. АНТОН КОНСТАНТИНОВ КУТЕВ относно достъп до класифицирана информация на председателя на Комисията за финансов надзор.
                  http://www.parliament.bg/bg/parliamentarycontrol/ID/520

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                    Ма остави го да си троши главата бе След 2 месеца като фалира, тъкмо ще му се смее ме
                    Бе и помощ може да му пратим.

Както е казал народа навремето
                    "Със крак да му строшим главата"

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      РАЗКАЯНИЕТО НА МУТРАТА
                      Кире, киренце, гладна кокошка мутра сънува

Коментар

• Владимир Каролев
                        По дяволите, Македония е станала 23-тата държава с най-добър бизнес климат в света, пред Япония, Австрия, Швейцария и Холандия. Ние сме 66-ти. Това трябва да е следващата национална кауза на България - да влезем в топ 10 държави в света за предприемачество и бизнес. "Хей, имам малко ябълки. Искаш ли да ги купиш? Да, благодаря". Това би трябвало да е всичко нужно, за да отвориш бизнес в тази държава.

Няма да стане скоро с мутрите ио комунистите

Коментар

• Бойко Борисов си посипа главата с пепел: Гласувахме мораториума от всеобща лудост!
                          Благодарение на „Атака” се изигра много популистка игра, твърди лидерът на ГЕРБ
                          Публикувано: 24 окт. 2013, 17:20 | Обновено: 24 окт. 2013, 17:20
                          Разпечатай
                          прочитания: 1834 | коментари: 78
                          Брюксел, Белгия

Подведени от всеобщата лудост и от популизъм, 150 депутати на двете най-големи партии, гласуваха мораториума. В същото време - 20 души от „Атака” си приписват успех. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел. По думите му - благодарение на „Атака”, се изигра много популистка игра, която народът възприе буквално; че ако няма мораториум, ще дойдат какви ли не, и ще изкупят българската земя, което по принцип не може да се случи."Популизмът, който вкара „Атака” в парламента, това, че Станишев, Местан, обвързаха своето управление с тази партия, направи така, че всички да се подведем по всеобщата лудост. От „Атака” са гласували 20 души, 59 от БСП, и 91 от ГЕРБ, общо 150 души, за което - предполагам - нито лидерът на БСП, нито аз съм щастлив", обясни Борисов.

По думите му - спокойно можеше да се направи така, че да се има забрани, ограничения, така както в много държави в Европейския съюз. "За ислямистки фондации, цял списък имат в ДАНС кой не може и не трябва да закупува", посочи той. Да остане възможност за европейските граждани, които са проверени, за които се знае, че идват и инвестират и няма нищо лошо, те няма да я изнесат, каза Борисов. /БЛИЦ

РАЗКАЯНИЕТО НА МУТРАТА

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Той затъ по скъпа не може да си позволи
                            Ма остави го да си троши главата бе След 2 месеца като фалира, тъкмо ще му се смее ме

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                              Ма отврай де, кой та е спрял Ако искаш, мога да те зареждам с ракия на 4лв литъра
                              Той затъ по скъпа не може да си позволи
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                като му дойде времето.
                                Видовден !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X