Първоначално изпратено от kotara22
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНещо нервен ми изглеждаш ........а гастЪрбайтерче....
Ти си никой.....
И да пишеш в множествено число ,зад теб и децата ти не стоят...
и те ще се срамуват от родителите си ,че са ги направили ни рак ,ни щука....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Зачетох проекто бюджет2014 и се натъкнах на следните интересни разходи.Разходи за Икономически разстеж и държавноцт 640 милиона.....какво означава държавност? Бюджети на БНТ и БНР 100 милиона а приходите от рекламите пак са за тях.Национален фонд към Министъра на финансите 751 милиона лев .........Хвана ме страх и спрях.Жална ни майка.
Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБе и помощ може да му пратим.
Както е казал народа навремето
"Със крак да му строшим главата"
Ти си никой.....
И да пишеш в множествено число ,зад теб и децата ти не стоят...
и те ще се срамуват от родителите си ,че са ги направили ни рак ,ни щука....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИдиотите от всички партии взеха да се събуждатБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБойко Борисов си посипа главата с пепел: Гласувахме мораториума от всеобща лудост!
Благодарение на „Атака” се изигра много популистка игра, твърди лидерът на ГЕРБ
Публикувано: 24 окт. 2013, 17:20 | Обновено: 24 окт. 2013, 17:20
Разпечатай
прочитания: 1834 | коментари: 78
Брюксел, Белгия
Подведени от всеобщата лудост и от популизъм, 150 депутати на двете най-големи партии, гласуваха мораториума. В същото време - 20 души от „Атака” си приписват успех. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел. По думите му - благодарение на „Атака”, се изигра много популистка игра, която народът възприе буквално; че ако няма мораториум, ще дойдат какви ли не, и ще изкупят българската земя, което по принцип не може да се случи."Популизмът, който вкара „Атака” в парламента, това, че Станишев, Местан, обвързаха своето управление с тази партия, направи така, че всички да се подведем по всеобщата лудост. От „Атака” са гласували 20 души, 59 от БСП, и 91 от ГЕРБ, общо 150 души, за което - предполагам - нито лидерът на БСП, нито аз съм щастлив", обясни Борисов.
По думите му - спокойно можеше да се направи така, че да се има забрани, ограничения, така както в много държави в Европейския съюз. "За ислямистки фондации, цял списък имат в ДАНС кой не може и не трябва да закупува", посочи той. Да остане възможност за европейските граждани, които са проверени, за които се знае, че идват и инвестират и няма нищо лошо, те няма да я изнесат, каза Борисов. /БЛИЦ
РАЗКАЯНИЕТО НА МУТРАТА
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеПарламентарен контрол
25/10/2013
Парламентарен контрол - 11.00 часа
II. Цветлин Йовчев, Заместник министър-председател и Министър на вътрешните работи ще отговори на:
6. Въпрос от н.п. АНТОН КОНСТАНТИНОВ КУТЕВ относно достъп до класифицирана информация на председателя на Комисията за финансов надзор.
http://www.parliament.bg/bg/parliamentarycontrol/ID/520
Коментар
-
Парламентарен контрол
25/10/2013
Парламентарен контрол - 11.00 часа
II. Цветлин Йовчев, Заместник министър-председател и Министър на вътрешните работи ще отговори на:
6. Въпрос от н.п. АНТОН КОНСТАНТИНОВ КУТЕВ относно достъп до класифицирана информация на председателя на Комисията за финансов надзор.
http://www.parliament.bg/bg/parliamentarycontrol/ID/520
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеМа остави го да си троши главата беСлед 2 месеца като фалира, тъкмо ще му се смее ме
Както е казал народа навремето
"Със крак да му строшим главата"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРАЗКАЯНИЕТО НА МУТРАТА
Коментар
-
Владимир Каролев
По дяволите, Македония е станала 23-тата държава с най-добър бизнес климат в света, пред Япония, Австрия, Швейцария и Холандия. Ние сме 66-ти. Това трябва да е следващата национална кауза на България - да влезем в топ 10 държави в света за предприемачество и бизнес. "Хей, имам малко ябълки. Искаш ли да ги купиш? Да, благодаря". Това би трябвало да е всичко нужно, за да отвориш бизнес в тази държава.
Няма да стане скоро с мутрите ио комунистите
Коментар
-
Бойко Борисов си посипа главата с пепел: Гласувахме мораториума от всеобща лудост!
Благодарение на „Атака” се изигра много популистка игра, твърди лидерът на ГЕРБ
Публикувано: 24 окт. 2013, 17:20 | Обновено: 24 окт. 2013, 17:20
Разпечатай
прочитания: 1834 | коментари: 78
Брюксел, Белгия
Подведени от всеобщата лудост и от популизъм, 150 депутати на двете най-големи партии, гласуваха мораториума. В същото време - 20 души от „Атака” си приписват успех. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел. По думите му - благодарение на „Атака”, се изигра много популистка игра, която народът възприе буквално; че ако няма мораториум, ще дойдат какви ли не, и ще изкупят българската земя, което по принцип не може да се случи."Популизмът, който вкара „Атака” в парламента, това, че Станишев, Местан, обвързаха своето управление с тази партия, направи така, че всички да се подведем по всеобщата лудост. От „Атака” са гласували 20 души, 59 от БСП, и 91 от ГЕРБ, общо 150 души, за което - предполагам - нито лидерът на БСП, нито аз съм щастлив", обясни Борисов.
По думите му - спокойно можеше да се направи така, че да се има забрани, ограничения, така както в много държави в Европейския съюз. "За ислямистки фондации, цял списък имат в ДАНС кой не може и не трябва да закупува", посочи той. Да остане възможност за европейските граждани, които са проверени, за които се знае, че идват и инвестират и няма нищо лошо, те няма да я изнесат, каза Борисов. /БЛИЦ
РАЗКАЯНИЕТО НА МУТРАТА
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТой затъ по скъпа не може да си позволиСлед 2 месеца като фалира, тъкмо ще му се смее ме
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеМа отврай де, кой та е спрялАко искаш, мога да те зареждам с ракия на 4лв литъра
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениекато му дойде времето.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар