IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Защото, както сме подчертавали неведнъж, комунистът е програмиран и способен да върши само три неща. Да лъже, да краде и да убива. [/B]
    +65536

Това е истината !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Аз вече се учудвам на един невероятен факт според мен. Що за човек трябва да си за да подкрепяш малоумщината на Тиквоча? Той е дескридитиран отвсякъде! За да подкрепяш подобна маймуна, трябва да имаш доста сбъркани ценности.
      Все ми е тая, Лордов, дори да приемем, че ценностите на най-малко милион и половина българи са сбъркани, както сбъркани бяха и твоите преди няколко месеца. Не че сега са много атрактивни ценностите ти.

ДАЙТЕ ШАНС НА ГАИЧ!
      Коста Pадев

Сигурно си спомняш, любезни читателю, имаше един нашумял фараон от времето на българските пирамиди – Миролюб Гаич. Български фараон от сръбски произход. Та същия този Гаич май беше единствената показна жертва в онези години; тикнаха го в затвора, а пред офисите и магазините му се извиха опашки, достойни за мавзолея на вожда и учителя на световния пролетариат, татарски злодей на германска служба в Русия.

Опашките пред офисите се виеха с надежда, че някой ще отвори и ще им върне париците. Когато се разбра, че касата на господин фараона е празна и той дълго ще търка наровете, опашките възприеха друга тактика. Те се трансформираха в пламенни митинги под лозунга „Пуснете на свобода Миролюб Гаич, дайте му шанс! Нека поработи, да спечели пари и да си оправим сметките”.

Не намирате ли поразителна приликата на този призив с дебилните лозунги на комунистическото котило – да дадем шанс на правителството им? Нека поработи, нека свърши нещо, да му гласуваме доверие...

Само дето Гаич – макар и за кратко – полежа на сигурно място, докато страстите на измамените се уталожат. За съжаление това не може да се каже за правителството на клетата ни територия. То никак не иска да повярва, че комунист може да влезе в затвора. Поне засега.

Помисли си, любезни читателю, пък кажи по съвест: Кога и в кой от световете някой се е доверил на комунисти и не е бил излъган, измамен, захвърлен като озлочестена мома? И ако все пак някои от ахмаците, изсипали паричките си във фараонските джобове, получиха по някоя ръждива печка срещу хилядарките си, то какво ще получим ние, доверилите се на ласкавите комунистически кандърми?

Веднага ще ви кажа. Ще получим нов разруха. Ново обедняване – и не се лъжете, че вече няма накъде. Има, и още как. Нов срам пред всички – и най вече пред самите нас, пред децата и внуците ни. Нов резил пред света – макар той вече да гледа на нашите безумия като на досаден глупак, попаднал погрешка в пиесата. Ново стъпало във видиотяването и опростачването на нацията, в съответствие с манталитета на червените водачи. И най-сетне най-важното: поредното засмукване на България в захапката на путинската ламя.

Мисля си – ако тогава бяха пуснали Гаич от затвора ей тъй, да погледаме сеир – току виж намерил други балами и си оправил сметките с протестиращите. Това е, поне теоретически, възможно.

За разлика от гласуването на каквото и доверие на какъвто и да е комунист. Никога, никъде, по никой начин това не би завършило с друго, освен катастрофа.

Защото, както сме подчертавали неведнъж, комунистът е програмиран и способен да върши само три неща. Да лъже, да краде и да убива.
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        Какъв е проблема? Според всички социолози БСП води, поне ще имате легитимно управление. Виж на 12 май как сте ни разбили, ще се справите и на нови избори...
        Столипиново. 40 секция: БСП-146 гласа, ДПС-70, ГЕРБ-14
        42 секция: БСП-101 гласа, ДПС-107, ГЕРБ-6
        Аз вече се учудвам на един невероятен факт според мен. Що за човек трябва да си за да подкрепяш малоумщината на Тиквоча? Той е дескридитиран отвсякъде! За да подкрепяш подобна маймуна, трябва да имаш доста сбъркани ценности.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          зададоха въпрос на протестиращите ,защо сега митингувате и искате остаФката на това правителство сега а не след стотиците гафове на Борисоф ,
          Да така е, ами сега е дошъл момента да прелее негодуването...отговориха те..
          Следваше въпроса ами вие връщате Борисоф след тези иЗкания или БСП остава на власт...
          Нямаше отговор..
          Даже не знаят и какво искат освен общи фрази...
          Аман!

Знаем какво искаме, пряка демокрация искаме. Комуняците да свалим от власт искаме.

100 пъти избори в годината са по евтини от 1 месец власт на мафията !!!
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            зададоха въпрос на протестиращите ,защо сега митингувате и искате остаФката на това правителство сега а не след стотиците гафове на Борисоф ,
            Следваше въпроса ами вие връщате Борисоф след тези иЗкания или БСП остава на власт...
            Нямаше отговор..
            Аман!
            Какъв е проблема? Според всички социолози БСП води, поне ще имате легитимно управление. Виж на 12 май как сте ни разбили, ще се справите и на нови избори...
            Столипиново. 40 секция: БСП-146 гласа, ДПС-70, ГЕРБ-14
            42 секция: БСП-101 гласа, ДПС-107, ГЕРБ-6
            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              E-vestnik.bg - Електронен вестник
              Alex Res:

Тази сутрин негодуващи деца от ОДЗ "Герберче" са окупирали детската си градина. Протестиращите деца се заканват да не спрат окупацията докато лелките не им отговорят на въпроса:
              "Кой ми сра в гащите? Кой? Кой? Кой, кой, кой?"

Нямаше отговор..
              Аман!

Коментар

• E-vestnik.bg - Електронен вестник
                Alex Res:

Тази сутрин негодуващи деца от ОДЗ "Герберче" са окупирали детската си градина. Протестиращите деца се заканват да не спрат окупацията докато лелките не им отговорят на въпроса:
                "Кой ми сра в гащите? Кой? Кой? Кой, кой, кой?"

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Не съм Бацевист и никога няма да бъда. Но от всичко, което се изписа, освен удивителните естествено, е малко спорен единствено въпросът за запетаята, разглеждайки посланието в цялост.
                  Не че аз съм върха на правописТА, ама....
                  Точно. Въпроса е принципен. Не могат да се хванат за друго и пишат коминистически глупости.Ама нали са свикнали на руски да мислят та и те не знаят българския правопис
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    И аз това гледах досега СмЕХ. Да го критикуват, че написал "приятел"
                    с главно "П" .... СмЕх "Я"-то се вижда отчетливо. СмЕх,бе,смЕх
                    Не съм Бацевист и никога няма да бъда. Но от всичко, което се изписа, освен удивителните естествено, е малко спорен единствено въпросът за запетаята, разглеждайки посланието в цялост.
                    Не че аз съм върха на правописТА, ама....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Между другото Стефан Данаилов - екс министър на културата пише "Збогом"
                      Бе къф министър на културата може да е Ламбо ???

Вечно обаче се връзвате на свинщините на комундяците да ви въвличат в спорове за грамотност и компетентност.

Всеки може да източва държавата. По компетентните разбира се по компетентно.
                      tnm

Коментар

• Между другото Стефан Данаилов - екс министър на културата пише "Збогом"
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          А колко от написаното е истина?
                          Май само удивителната
                          И аз това гледах досега СмЕХ. Да го критикуват, че написал "приятел"
                          с главно "П" .... СмЕх "Я"-то се вижда отчетливо. СмЕх,бе,смЕх
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Grigor Lilov
                            преди 10 часа край Sofia, Grad Sofiya ·

спектакълът МОРАТОРИУМ

Мораториумът е типична "идея" на милиционерския манталитет, който десетилетия наред управлява страната. Според мен в приемането му има външнополитически аспект и беше разигран спектакъл. Защо?

1. актът се състоя в точно определено време - непосредствено преди срещата на върха на ЕС, на която отиде Орешарски, преди срещата на ПЕС, на която отиде Станишев, преди срещата на ЕНП, на която е Борисов.

2. Станишев е от малцината в БСП, гласували против. Формално погледнато това означава, че не владее партията си и депутатите. Вярвате ли - ако беше така, правителството и парламентарното мнозинство отдавна да са си отишли, а въпросът за оставката му от ръководния пост на "Позитано" вече трябваше да е решен. Т.е. имаме спектакъл - с негово знание и съгласие.

3. Кабинетът на Орешарски е продукт на това мнозинство, обаче премиерът се кълне в Брюксел, че има независима политика от него!!! На практика това е невъзможно. Следователно и тук става дума за спектакъл.

4. Борисов не гласува - т.е. в свойствения си маниер си изми ръцете. Нещо като "мен ме нямаше и ето какви ги забъркаха
                            ГЕРБ" - т.е. за вас аз съм ценен, макар и презиран кадър.

5. На базата на мораториума ДПС се представя като ключова политическа организация - която е единна, с проевропейска линия и също толкова ценна, въпреки корупционния й характер.

6. Възможните външнополитически мотиви:
                            * нагъл шантаж към ЕС за дестабилизация на южното му крило на фона на кризата в Гърция. Накратко - не ни притискайте финансово, защото ще ви създадем маса проблеми. С позициите си ДПс, Станишев и Орешарски се дистанцират от него, макар че са сред авторите му. Борисов им подражава.
                            * с мораториума всички те спекулират, като се представят като "най-малкото зло" предвид на тотално изгорелия им имидж. В смисъл - заявяват на партньорите си, че ако не са те на властови и партийни позиции, ще стане и много, много по-лошо. И подкрепят внушението си с тезата, че ще спрат мораториума. Това е личният им шантаж към Европейската комисия.

Пак подчертавам - тези абсурдни действия са възможни, понеже са рожба на примитивни манталитети, за които всяка политическа дейност е продукт, обслужващ далавери и "операции", в които водещото е полицейщината.

Всъщност в случая парламента едно към едно отразява интелектуалното ниво и волята на населението. Масово хората не разбират и не искат да вникнат в някакъв закон или проблем и се запъват да защитават първосигналната си реакция. И за пушенето и за земята, армията, полицията, съда, образованието и т.н. Като някакви дебили стоят и повтарят едно също нещо, без да могат да оборят смислените доводи. Време е да признаем че държавата ни е просто такава - една лесно манипулируема тълпа от националст-комунисто-фашизоиди, които първо действат и после мислят. Самия факт че подкрепата на забраната е над 80 процента, означава че просто не сме за ЕС. Ние сме точно за там където сме се запътили.

И още нещо за тези, които нямат информация.
                            1. У нас НЯМА ЗАБРАНА ЧУЖДЕНЦИ ДА КУПУВАТ ЗЕМЯ. И новият мораториум не им забранява. Единственото условие е да регистрират фирма в България, та дори и с капитал от 5 лева. 5 от АСЦИД - дружества за търговия със земя, се котират на нашата борса. Те са сред най-големите собственици. Три от тях са чужди. Всеки може да им закупи акциите без проблем.
                            2. От 50 най-големи земевладетели у нас (всички фирми) 44 са чуждестранни, сред които има 19 офшорки.
                            Т.е. мораториумът е спектакъл, който с вътрешнополитическа цел вдига имиджа на партиите сред неинформирания им електорат и най-вече на "Атака".

И още малко информация:
                            През 2010 г. именно Европейската комисия предложи да се удължи до 2014 г. забраната за купуване на земя в България и Румъния и публикува специално пресъобщение в тази връзка. Един от мотивите на Брюксел е, че и сега забраната за продажба на земеделски земи на чужденци в България съвсем лесно се заобикаля. "В България например чужденците могат да купуват земя чрез дружество, което регистрират тук. Комисията е отчела и социално-икономическата обстановка в двете страни" - е казано в съобщението.

Какво се оказа - Брюксел и ЕК са милели как да защитят българската земя, а "патриотичните депутати" с мораториума запазват съществуващото положение, в което всеки, та ако ще да е фирмаджия от Турция и Бахамите до Марс , може да си купува на воля родна земя, и то колкото иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                              И ти какво, искаш да ми кажеш, че ако трябва да избирам между полуидиот, и пълен идиот, трябва задължително да избера един от двамата. Не може ли пък, да не избера нито единия
                              Може и така да направиш. Това е твое право.
                              Обаче друг идиот ще си избере идиотите....
                              А когато много идиоти гласуват, а мислещите не, тогава властва идиотията.

За мен сега най-важната задача е да се изметат от властта кръглите идиоти (ГЕРБ) и да останат полуидиотите-БСП и другите.
                              И после ако можем да ги накараме да си пият хапчетата.
                              Не е лесно.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Няма да стане.
                                Защото ако половината от депутатите на БСП са полуидиоти, то всички депутати на ГЕРБ са кръгли идиоти, щом се подчиняват безпрекословно на оня клоун.
                                Толкова са прости, че днес Бойко ги нарече "луди" и те пак му лижат топките.
                                Ама селският хитрец се скри при гласуването на простотията и днес герберунгелите твърдят, че видите ли Бойко бил целият в бяло. Той не бил гласувал, пък депутатите му единодушно гласували антиевропейското решение по съвест.

Значи Гражданите за Европейско Развитие на България единодушно по съвест гласуват европейски граждани да нямат право да купуват земеделска земя????
                                Да ви имам съвестта!!
                                Ми така е да, фани единия, удари другия И ти какво, искаш да ми кажеш, че ако трябва да избирам между полуидиот, и пълен идиот, трябва задължително да избера един от двамата. Не може ли пък, да не избера нито единия

Коментар

Working...
                                X