IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До къде докарахте държавата, цървули продажни..Лошото е , че във всяко трето семейство има по един човек навън ... което е жалко !
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Защитават циганите, дето властта ги насъсква срещу студентите !!!
      Със студенти на глава не се излиза.
      Но пък селтаците от автобусите могат само да ускорят нещата - родителите им едва ли само ще гледат отстрани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
        Така е, това е добре. Не ми се ще за пореден път да се "поснишат", докато отмине бурята. Трябва веднъж завинаги да приключим с тях. Окончателно.
        От нас зависи...
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Абсолютно вярно. Никъде по света няма такова нещо.
          Може да се случи само при кукунистическа власт.

ПП
          Гледам поозлобели са комуноидите, а това е хубаво.
          Така е, това е добре. Не ми се ще за пореден път да се "поснишат", докато отмине бурята. Трябва веднъж завинаги да приключим с тях. Окончателно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Успокой съ избори шъ има но не коги сакаш ти а кога кажат те.Знам че боли кога те изритат от топлата службичка ма нема страшно.
            Не знам дали си даваш сметка как изглеждаш отстрани. Като полудял от страх червен другар, треперещ, че ще загуби наскоро заграбената власт...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение

ПП
              Защитават циганите, дето властта ги насъсква срещу студентите !!!
              tnm

Коментар

Аз никога не съм бил на държавна ясличка. По правило там винаги са червен електорат (е напоследък се е напълнило и с герберски назначения), щото хем са прости,хем некадърни, хем си го знаят и обичат да си стоят за 600-1000 лева заплатка + колкото си искаш дни отпуск и други привилегийки. Бе по принцип червенушките са откърмени с идеята за привилегийки пред нормалните хора.
                Не бих и постъпил никога на държавна работа, като знам с какви орки ще се сблъскам.
                А какво ще стане след, като падне това правителство не знам. Ти изглежда знаеш.
                По всички цоциологически агенции дават много по-голяма преднина на БКП, пред другите и ми е чудно, що другарЕте се дърпат, а не направят нови избори и вече съвсем легитимно да си управлят, при това с мнозинство и без лудия боленчо, на когото да цакат всеки месец.
                Успокой съ избори шъ има но не коги сакаш ти а кога кажат те.Знам че боли кога те изритат от топлата службичка ма нема страшно.

Коментар

То е ясно, че контрапротеста е платен.
                  Кой нормален човек протестира срещу съгражданите си в защита на властта !!!

ПП

Коментар

Знаем, че сте спецове по подривни дейности и сваляне на правителства. То вие друго и не можете. Пък и само това сте учили от червените фуражки.
                    Шарко успокой съ шъ вземи дъ съ гътниш и немъ с кого дъ съ забавлявам.Изтрии пяната по устата с ръкав и с парцала забърши монитора.Да ние с каквото се захванем го можем за разлика от вас.Обикновени некадърници едно правителство не мое да свалите смешници само тракате по клавиатурите и викате моля другарко Иванчо сака да мъ ибе...

Коментар

Никога не съм твърдял че свалянето на тиквата е законно.Но той се уплаши и сам се махна щото е страхлив.Теб като калинка разбира се те изритаха и ти сега със злоба и ярост громиш мръсните комундели.Но има една подробност не казваш като падне правителсвото каква се случва после.
                      Аз никога не съм бил на държавна ясличка. По правило там винаги са червен електорат (е напоследък се е напълнило и с герберски назначения), щото хем са прости,хем некадърни, хем си го знаят и обичат да си стоят за 600-1000 лева заплатка + колкото си искаш дни отпуск и други привилегийки. Бе по принцип червенушките са откърмени с идеята за привилегийки пред нормалните хора.
                      Не бих и постъпил никога на държавна работа, като знам с какви орки ще се сблъскам.
                      А какво ще стане след, като падне това правителство не знам. Ти изглежда знаеш.
                      По всички цоциологически агенции дават много по-голяма преднина на БКП, пред другите и ми е чудно, що другарЕте се дърпат, а не направят нови избори и вече съвсем легитимно да си управлят, при това с мнозинство и без лудия боленчо, на когото да цакат всеки месец.

Коментар

Аз пък една година съм учил как се зареждат самолети с бомби и ракети в едно поделение на ВВС и една година съм бил командир на зидарите в едно поделение на кеча.Та знам как се убива мангал с лопата
                        Уплаших се

Долу комунизма !!!
                        tnm

Коментар

Никога не съм твърдял че свалянето на тиквата е законно.Но той се уплаши и сам се махна щото е страхлив.Теб като калинка разбира се те изритаха и ти сега със злоба и ярост громиш мръсните комундели.Но има една подробност не казваш като падне правителсвото каква се случва после.
                          СВОБОДА се случва. Пряка демокрация.
                          tnm

Коментар

Бате Пешо. Пет години съм учил как се убиват хора. И не съм само аз. Само тези с които съм учил сме 2 (два) батальона. Я сега сложи и другите военни училища и ще ти се изясни картинката.

Знаеш ли каква случка ще ви се случи ако посегнете на протестиращите
                            Аз пък една година съм учил как се зареждат самолети с бомби и ракети в едно поделение на ВВС и една година съм бил командир на зидарите в едно поделение на кеча.Та знам как се убива мангал с лопата

Коментар

Не съди по себе си за хората.Няма какво да признавам това са историческите факти.За разлика от теб и крадливите ти ортаци не карам на принципа каквото ми е угодно значи е принципно морално и законно.Толкова сте глупави и некадърни че не можете едно правителство да свалите за разлика от нашето поколение....
                              Знаем, че сте спецове по подривни дейности и сваляне на правителства. То вие друго и не можете. Пък и само това сте учили от червените фуражки.

Коментар

Законаааааа?!?!!??
                                А къде беше закона, когато се организираха бунтовете февруари?
                                А къде беше закона, когато се поруга Деня за размисъл?
                                А къде беше закона, когато върнаха дебелян в НС?
                                Да се върна малко по-назад:
                                А къде беше закона, когато взривявахте църкви?
                                А къде беше закона, когато избивахте без съд и присъда?
                                А къде беше закона, когато ни продавахте за 16-та република на северна азия?
                                ...
                                Къде? Къде? Къде?.
                                И точно вие червени негодници да говорите за закон е не само смешно, а жалко и отвратително.

Коментар

Working...
                                X