If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз никога не съм бил на държавна ясличка. По правило там винаги са червен електорат (е напоследък се е напълнило и с герберски назначения), щото хем са прости,хем некадърни, хем си го знаят и обичат да си стоят за 600-1000 лева заплатка + колкото си искаш дни отпуск и други привилегийки. Бе по принцип червенушките са откърмени с идеята за привилегийки пред нормалните хора.
Не бих и постъпил никога на държавна работа, като знам с какви орки ще се сблъскам.
А какво ще стане след, като падне това правителство не знам. Ти изглежда знаеш.
По всички цоциологически агенции дават много по-голяма преднина на БКП, пред другите и ми е чудно, що другарЕте се дърпат, а не направят нови избори и вече съвсем легитимно да си управлят, при това с мнозинство и без лудия боленчо, на когото да цакат всеки месец.
Успокой съ избори шъ има но не коги сакаш ти а кога кажат те.Знам че боли кога те изритат от топлата службичка ма нема страшно.
Знаем, че сте спецове по подривни дейности и сваляне на правителства. То вие друго и не можете. Пък и само това сте учили от червените фуражки.
Шарко успокой съ шъ вземи дъ съ гътниш и немъ с кого дъ съ забавлявам.Изтрии пяната по устата с ръкав и с парцала забърши монитора.Да ние с каквото се захванем го можем за разлика от вас.Обикновени некадърници едно правителство не мое да свалите смешници само тракате по клавиатурите и викате моля другарко Иванчо сака да мъ ибе...
Никога не съм твърдял че свалянето на тиквата е законно.Но той се уплаши и сам се махна щото е страхлив.Теб като калинка разбира се те изритаха и ти сега със злоба и ярост громиш мръсните комундели.Но има една подробност не казваш като падне правителсвото каква се случва после.
Аз никога не съм бил на държавна ясличка. По правило там винаги са червен електорат (е напоследък се е напълнило и с герберски назначения), щото хем са прости,хем некадърни, хем си го знаят и обичат да си стоят за 600-1000 лева заплатка + колкото си искаш дни отпуск и други привилегийки. Бе по принцип червенушките са откърмени с идеята за привилегийки пред нормалните хора.
Не бих и постъпил никога на държавна работа, като знам с какви орки ще се сблъскам.
А какво ще стане след, като падне това правителство не знам. Ти изглежда знаеш.
По всички цоциологически агенции дават много по-голяма преднина на БКП, пред другите и ми е чудно, що другарЕте се дърпат, а не направят нови избори и вече съвсем легитимно да си управлят, при това с мнозинство и без лудия боленчо, на когото да цакат всеки месец.
Аз пък една година съм учил как се зареждат самолети с бомби и ракети в едно поделение на ВВС и една година съм бил командир на зидарите в едно поделение на кеча.Та знам как се убива мангал с лопата
Никога не съм твърдял че свалянето на тиквата е законно.Но той се уплаши и сам се махна щото е страхлив.Теб като калинка разбира се те изритаха и ти сега със злоба и ярост громиш мръсните комундели.Но има една подробност не казваш като падне правителсвото каква се случва после.
Бате Пешо. Пет години съм учил как се убиват хора. И не съм само аз. Само тези с които съм учил сме 2 (два) батальона. Я сега сложи и другите военни училища и ще ти се изясни картинката.
Знаеш ли каква случка ще ви се случи ако посегнете на протестиращите
Аз пък една година съм учил как се зареждат самолети с бомби и ракети в едно поделение на ВВС и една година съм бил командир на зидарите в едно поделение на кеча.Та знам как се убива мангал с лопата
Не съди по себе си за хората.Няма какво да признавам това са историческите факти.За разлика от теб и крадливите ти ортаци не карам на принципа каквото ми е угодно значи е принципно морално и законно.Толкова сте глупави и некадърни че не можете едно правителство да свалите за разлика от нашето поколение....
Знаем, че сте спецове по подривни дейности и сваляне на правителства. То вие друго и не можете. Пък и само това сте учили от червените фуражки.
Законаааааа?!?!!??
А къде беше закона, когато се организираха бунтовете февруари?
А къде беше закона, когато се поруга Деня за размисъл?
А къде беше закона, когато върнаха дебелян в НС?
Да се върна малко по-назад:
А къде беше закона, когато взривявахте църкви?
А къде беше закона, когато избивахте без съд и присъда?
А къде беше закона, когато ни продавахте за 16-та република на северна азия?
...
Къде? Къде? Къде?.
И точно вие червени негодници да говорите за закон е не само смешно, а жалко и отвратително.
Коментар