IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Ти отговори на въпроса Колко български и колко чуждестранни студенти са участвали в допитването, а не колко учат? Ако разбираш какво те питам.
    При положение, че са гласували 1945 студенти, а учат малко над 2000, в съотношение 1200 към 800 грубо българи и чужденци, как мислиш колко българи и колко чужденци са участвали?

А нима мислиш, че 800 и косур чужденци са гласували "ЗА"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Пореднта паплач...
      Целта е депутатите да излезнат от Задния вход...
      Тактика на управляващите ...
      Той задния вход май вече стана основната тактика на управляващите. Което е хубаво. Там им е мястото. Във задния вход и в канализацията. Не са за пред хора.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Абе тъпако, аз на теб зададох същия въпрос!
        Нали тебе те ползва резултата, аз ти обяснявам защо леко си прибързал с радостта и ти връщам тежеста на доказване!
        С две думи изхвърляш ми се тука като ч...я на мокър пясък и си супер доволен от себе си.
        Чакай, спокойно, не с този телешки ентусиазъм, замисли се, виж контекста и тогава вей байряка!
        Ти твърдиш, че са участвали повече чуждестранни студенти в допитването, а не АЗ, като се позоваваш на това колко учат...
        Хайде сега тъпако да си напишем истината!
        Ама къде ти истина при платен форумец?
        Давай инфото за СУ, защото не ти отърва информацията....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Знаем това. Ти само го защитаваш. Дори и след като назначи Делян Пеевски за шеф на ДАНС.
          Ти кажи за пряката демУкрация...
          Как защищаваш решение от 50 човека и засягащо 10 К....без да ги попитат..
          10 дена ни надуваш главите.. и сваляне на правителството..
          Действително си партиина маша...
          Защо не попита кой е решил Окупацията ....
          ЗАЩО?

Коментар

Ако не си платена ..
            Абе Монти защо си мислиш ,че като си платена подлога и другите са като тебе?Не разбра ли ,че инакомислещите сме против статуквото ви на което е крайно време да се сложи точка.Не осъзнаваш ли ,че политиката която се води 24 години е с/у нацията ,която се топи?Излез навън , поживей години и се върни в БГ за да видиш в каква кочина е превърната България
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Ти отговори на въпроса Колко български и колко чуждестранни студенти са участвали в допитването, а не колко учат? Ако разбираш какво те питам.
              Абе тъпако, аз на теб зададох същия въпрос!
              Нали тебе те ползва резултата, аз ти обяснявам защо леко си прибързал с радостта и ти връщам тежеста на доказване!
              С две думи изхвърляш ми се тука като ч...я на мокър пясък и си супер доволен от себе си.
              Чакай, спокойно, не с този телешки ентусиазъм, замисли се, виж контекста и тогава вей байряка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Що бре, има и 200-300 пернишки неръждавейки
                Пореднта паплач...
                Целта е депутатите да излезнат от Задния вход...
                Тактика на управляващите ...

Коментар

Не управлявам аз....
                  Управлява Орешарски ...
                  Знаем това. Ти само го защитаваш. Дори и след като назначи Делян Пеевски за шеф на ДАНС.
                  tnm

Коментар

За сега все още мога да си изказвам мнението в този форум.
                    Утре ако дойдат пак на власт диктаторите от ГЕРБ и като наложат цензурата, няма да мога да пиша във форума.
                    Може би не си бил в България, но диктаторите от ГЕРБ са бита карта. През февруари ги изгонихме с камъни.

Както ще изгоним сега с камъни и комуноидите !!!
                    Last edited by mechobikov; 01.11.2013, 13:32.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Да де, ама точно с гласовете от Турция в момента управлявате, Монти.
                      Не управлявам аз....
                      Управлява Орешарски ...
                      ГЕРБ е взел още 3 мандата от Западна европа и САЩ....
                      Така че ....за какво говорим...
                      Три Турците и Три ГЕРБ.....

Коментар

Ти си идиот....
                        Ако не го разбираш ,ще ти го обясня...
                        Студентите в МУ са студенти на МУ.....и решават за МУ...
                        Студентите вСУ са студенти в СУ....къде са решили за окупация...
                        КЪДЕ и кой?

Мининга днес е от 500 човека ,преподаватели , студенти ,реститути , десни ,гербери и всякаква сволоч..
                        Те според теб са представители на студенството...
                        Оами ти си комунист от 1917 година..или идиот..
                        Избери си...
                        А така, а сега кажи щом протестират 500 човека от СУ, колко общо студенти учат в СУ, и колко преподаватели има в СУ?

Коментар

Утре ако дойдат пак на власт диктаторите от ГЕРБ и като наложат цензурата, няма да мога да пиша във форума.
                          Мнооого си нормален!!!

Коментар

Ти си идиот....
                            КЪДЕ и кой?

Мининга днес е от 500 човека ,преподаватели , студенти ,реститути , десни ,гербери и всякаква сволоч..
                            Избери си...
                            Обиждай колкото си искаш. Добре разбираш, че съм прав.
                            Обяснявам ти защо резултата, който токлова Ви зарадва е такъв и защо не може да го развяваш като знаме и да се самоуспокояваш, че кораба е над водата. Ами не е, потъва и Вие червени мишки заедно с него!

Коментар

Ти си идиот....
                              КЪДЕ и кой?

Избери си...
                              Що бре, има и 200-300 пернишки неръждавейки

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                E какво си мислиш че показваш с това?
                                За проучването си прав - да се направи. Например от голфаджията.

Коментар

Working...
                                X