IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    След 23 години промяна, България се е стопила демографски, географски, духовно.... остаряла е, болна е, бедна е и при това без тези разстрели, за които говориш... И няма никой виновен!
    За да е България болна и бедна са виновни тези дето разстреляха цвета на нацията след окупацията през 1944 година. А за последните 23 години са виновни техните деца, снахи, зетьове и внуци.

1. На кого е син Сергей Станишев
    2. На кого е племенник Николай Младенов
    3. На кого е снаха Меглена Кунева

Ето кой е на власт и кой ограби и стопи демографски България. Аз тях искам да изгоним, а ти ги защитаваш и ме плюеш.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Съветски филми - група от герои които изпълняват заповеди идващи от държавата. Учи да се вярва на ръководството и изисква героизъм в името на каузата на ръковоството.
      Американски филм - един герой, който си прави каквото си иска в името на личните си цели, въпреки че ръководството му пречи - учи да се поставят собствените интереси над тези на останалите и определено да не се вярва на ръководството.
      Европейски филм - герой, който не прилича на герой, който изпада в тежки душевни драми за това какво всъщност трябва да направи.

Може европейските да олицетворяват културата, но първо мнозинството хора не разбират душевната драма на героя, други го смятат за п..ка защото не действа категорично, а само се съмнява но никой от публиката не се идентифица с героя, защото всъщност никой не го харесва.

точно американски филми ни трябват, за да се промени насаденото в културата ни.
      Шест плюса!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Аз съм антикомунист да.
        Ама разбира се сега си антикомунист. От 1991ва...
        А до 1990та беше комунист и напусна ВМФ защото не беше съгласен да напуснеш Партията. И не подписа декларацията за напускане. Нъл тъй другарю старши лейтенант!

Ама това си беше стандартната практика тогава във военния флот. Повечето влизахте там и като отслужехте 10 години бягахте в търговския флот. А 90г ви се предостави друга възможност-да избирате между Партията и Военния флот. И ти естествено избра Партията.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Кой ти слуша проповедници ,като теб бе счети!!!Хората искат през почивката шоу!!!А не допълнително натоварване!!!А и не сэм сигурен ,че тежките американски филми не проповядват ценности!!!Ценности дори по-добри от твоите!!!Аз казах!!!
          Гледал ти е той руски филми. Я го накарай да напише нещо на руски, пък аз ще му броя грешките.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Аз съм антикомунист да. Интелигентен човек съм. Какъв искаш да бъда.

Да се радвам, че синовете и дъщерите на тези дето разстрелваха след окупацията след 1944 година са на власт ли ???
            След 23 години промяна, България се е стопила демографски, географски, духовно.... остаряла е, болна е, бедна е и при това без тези разстрели, за които говориш... И няма никой виновен!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Щом намираш ценности в американските бълвочите тип екшън , ок...проблема е твой.
              Съветски филми - група от герои които изпълняват заповеди идващи от държавата. Учи да се вярва на ръководството и изисква героизъм в името на каузата на ръковоството.
              Американски филм - един герой, който си прави каквото си иска в името на личните си цели, въпреки че ръководството му пречи - учи да се поставят собствените интереси над тези на останалите и определено да не се вярва на ръководството.
              Европейски филм - герой, който не прилича на герой, който изпада в тежки душевни драми за това какво всъщност трябва да направи.

Може европейските да олицетворяват културата, но първо мнозинството хора не разбират душевната драма на героя, други го смятат за п..ка защото не действа категорично, а само се съмнява но никой от публиката не се идентифица с героя, защото всъщност никой не го харесва.

точно американски филми ни трябват, за да се промени насаденото в културата ни.

Коментар

Абе малко ми е писнало от това постоянно спасяване на света от тия пусти американци, ама айде от мен да мине...
                Направо не се издържа вече това ...... бахти и сценариите под индиго:

Пък някои тук черпели ценности от това ....боже опази
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  E дай нататък де, путин, громико, жириновски...
                  кастро, чавес, башар...
                  +65536
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    Кой ти слуша проповедници ,като теб бе счети!!!Хората искат през почивката шоу!!!А не допълнително натоварване!!!А и не сэм сигурен ,че тежките американски филми не проповядват ценности!!!Ценности дори по-добри от твоите!!!Аз казах!!!
                    Кротушко , ти от де знаеш кви са мойте ценности че даваш оценки .

Коментар

Симпатизирам на Орешарски, Бобева, Чобанов, Златанова мисля че правилно водят държавата!
                      E дай нататък де, путин, громико, жириновски...
                      кастро, чавес, башар...

Коментар

Точно американските имах в предвид. Да се разчита на европейско изкуство да доведе до промяна на възгледи е нелепо - прекалено много интелектуалничене, прекалено много превзетост. Американското кино си е ок - индивида е цар, държавата е лошо нещо, важно е АЗ, а не НИЕ. Точно това което ни трябва на мисленето за да се противодейства на колективистичната азиатска култура привнесена от СССР.
                        Абе малко ми е писнало от това постоянно спасяване на света от тия пусти американци, ама айде от мен да мине... В последно време Щатите губят икономическата и политическата тежест в полза на Китай и Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Я се научи да четеш бе пич , казах АМЕРИКАНСКИ а не ЗАПАДНИ.

Западно европеиските проповядват ценности , за разлика от американските бълвочи !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Абе, гледам тук ги тепате комунистите!!!
                            Тука не е същото. Не мога да фффана никой за гушата. Вие там на центъро зехте ли им СТРАХЪТ !!!
                            tnm

Коментар

Точно американските имах в предвид. Да се разчита на европейско изкуство да доведе до промяна на възгледи е нелепо - прекалено много интелектуалничене, прекалено много превзетост. Американското кино си е ок - индивида е цар, държавата е лошо нещо, важно е АЗ, а не НИЕ. Точно това което ни трябва на мисленето за да се противодейства на колективистичната азиатска култура привнесена от СССР.
                              Щом намираш ценности в американските бълвочите тип екшън , ок...проблема е твой.

Коментар

Айдее, още малко и ще почнем да си говорим за Врага на народа... синовете на врага на народа, носят вината на бащите си, нямат право да учат, нямат право да заемат престижни постове... това е комунизъм бе, антикомунисте!
                                Аз съм антикомунист да. Интелигентен човек съм. Какъв искаш да бъда.

Да се радвам, че синовете и дъщерите на тези дето разстрелваха след окупацията след 1944 година са на власт ли ???
                                tnm

Коментар

Working...
                                X