IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Като бройка може да не са се променили, но като интензитет се промени. И консолидацията се случва и от двете страни. Само където избирателите на БСП така и така гласуват под строй, а от другата страна по принцип не им пукаше.
    Още малко и ще доидеш на моята теза , че и да има избори сега , нищо няма да се промени. Трябва време за да се променят нагласите, а протестиращите не го оставихте на избирателите.
    Не знам дали просто няма да опротивеете с интензивността .....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ама чакай сега - за управлението се иска и изисква отговорност от политиците - не от протестиращите срещу тях. Ако политиците не искат да носят отговорност то да подават оставка. Ако искат да прехвърлят отговорност то да подават оставка. ...
      оплел си мисълта в причинно-следствените зависимости

Ако липсват адекватни правила, ролята на всеки НОРМАЛЕН протест е да търси именно промяна на Правилата, за да бъде възможна Личната политическа отговорност.

Сега се носи - Обща отговорност, т.е. никаква
      И вие, безформените и Спонтанните искате това да продължава във времето

Коментар

Аз гледам какво казват социологическите агенции. 30% за оставка веднага, 30% за оставка след малко и 30% вярват в комунизма и си спомнят преди 50 г. как са правили секс по бригади.
        Аз съм от тия който искат избори през май...
        Написал съм го сто пъти от юни до сега..
        Още смятам така ,но съм разколебан от нови ,защото алтернативата е Борисоф...
        Даже минавам ,към друга версия ..да видя колко ще гласуват за ГЕРБ на евроизборите и тогава да се правят нови.... ако е малко...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Не го оправдавам и не ме интересува..
          Нали ти казах ,че не си ми другар...
          Ти си трол....
          Ааа, така ли стана, не те интересуват 200те циганьори, докарани от партията, майка хранилка, с автобуси, ми си седнал да коментираш колко студенти били протестирали и окупирали. Пак ли почнахте да мерите с двойния аршин, другарю ?

Коментар

Ти си трол....
            При това малоумен , с Равновесие поне може да се спори. Излага тези , вади доводи. А тоя само малоумна простотия ръси

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Истината е че независимо от протестите нагласите на хората не се промениха съществено и в началото имаше паритет на за и против и сега положението е подобно. Тези които били за оставка някога не може да се причислят в никоя група от двете групи, принципно и аз съм за оставка но в края на мандата

Та в тоя ред на мисли , усилията на тия с там-тамите не постига ефект за сега.
              Напротив дори консолидиат някаква подкрепа която иначе би се била разсеяла по бързо. И дават шанс на БСП да кажат ние опитахме но лумпените не ни позволиха..........
              Като бройка може да не са се променили, но като интензитет се промени. И консолидацията се случва и от двете страни. Само където избирателите на БСП така и така гласуват под строй, а от другата страна по принцип не им пукаше.

Коментар

беше учебен проблем - неадекватните действия на БСП го превърнаха в политически и не само ами сякаш сами го разпалиха.
                По принцип си прав...
                Даже съм съгласен....с теб...

Коментар

Ако не се шегуваш ще пратя ,две ,три момичета да се документира..
                  Бенатова ,днес но нова беше авторка на пореднат балада за добрите окупатори...
                  Само че по списък пускаха определени медии..."нашите"..
                  и то точно ,когато се бяха събрали всички от цялата страна...200 човека...
                  Въобще не се шегувам, но искам първо да се свържа с някой преподавател за да си уговоря час и ден на среща в която да направя уговорки за дипломната работа,след което да си актуализирам данните за изпитите при секретарката на факултета.
                  После влизам, ако някой нелегитимен по закон ми се изпречи отстранявам го физически, ако ми се нахвърлят стотици, аз отговарям за резултата от експеримента и българските власти. Представяш ли си вместо дело за отказано право на образование да прерастне в дело за убийство срещу човек който се бори срещу отказаното му право за образование? Става доста интересно!!!

Коментар

Аз гледам какво казват социологическите агенции. 30% за оставка веднага, 30% за оставка след малко и 30% вярват в комунизма и си спомнят преди 50 г. как са правили секс по бригади.
                    Истината е че независимо от протестите нагласите на хората не се промениха съществено и в началото имаше паритет на за и против и сега положението е подобно. Тези които били за оставка някога не може да се причислят в никоя група от двете групи, принципно и аз съм за оставка но в края на мандата

Та в тоя ред на мисли , усилията на тия с там-тамите не постига ефект за сега.
                    Напротив дори консолидиат някаква подкрепа която иначе би се била разсеяла по бързо. И дават шанс на БСП да кажат ние опитахме но лумпените не ни позволиха..........

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                      Кажи другарю, за циганьорите с автобусите дето ги докарахте, мани сега студентите
                      Ти си трол....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Гледах при Бенатова някаква мърла която пита за карти. Имам студентска книжка, щото карам трета магистратура, ако тази върла мърла ми се изпречи, ще я мина като валяк цинкова кофа. После ако реформаторите ме пребият, толкова по-зле за тях., ще лъснат боклуците. Ще оповестя ден и час в който ще направя моя опит да си актуализирам инфото по това дали са ми заверени всички изпити. Съпричастни ли сте към моята кауза? Вие сте зрители, аз рискувам единствено да ми строшат кокалите?
                        Ако не се шегуваш ще пратя ,две ,три момичета да се документира..
                        Бенатова ,днес но нова беше авторка на пореднат балада за добрите окупатори...
                        Само че по списък пускаха определени медии..."нашите"..
                        и то точно ,когато се бяха събрали всички от цялата страна...200 човека...

Коментар

п.п.
                          Честно казано ми е през оная работа кво мислиш, даже не си струваш усилието да ти отговарям
                          Ма ми отговаряш, нали ? Щото толко ти е и акъла

Коментар

Тук вече къртиш мивки , как пък прочетохте в главите на хората какво мислят.

И преди ти бях казал че по добър от теб в това да кажеш на черното бяло във форума няма....определено си е дарба.

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                              Ти с твоя умствен багаж, който вече преценихме колко е, не изразявай такива мнения публично, щото само за смях ставаш
                              Ха ти взе да пишеш за себе си в множествено число.....това май е диагноза

п.п.
                              Честно казано ми е през оная работа кво мислиш, даже не си струваш усилието да ти отговарям

Коментар

Точно там е проблема...
                                Шепа студенти...
                                Работят като болшевиките ..
                                Пречат на 10 К в СУ и включително и моя интерес е засегнат...
                                Ако беше в УНСС ..нямаше и да пиша за тях... то смешна работа..
                                А и да незабравя ,работят като политкомисари и се мъчат да вдигнат всички университети...къде със сила ,къде с пари ..
                                Вчера чак в Търново се бяха замъкнали...
                                Днес в УНСС..
                                .
                                Кажи другарю, за циганьорите с автобусите дето ги докарахте, мани сега студентите

Коментар

Working...
                                X