IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Благодаря за отговора!!! Само глей мача
    Мача е възможен....
    Особенно ако ДПС направи правителство в малцинството подкрепено от Герб до изборите.през май....
    Правилно гледай мача....
    така всички ще са доволни и протестиращи и герберите и ДПС..
    Е червените ще сменят Станишев с Гоце ама какво от това...
    Особенно ..това че падна правителството под натиска на протестите..
    Смях....

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Да, ще се откажа от подкрепата си към Герб!
      Но това няма да се случи, спомни си колко пъти го "коалираха" и с БСП, прах в очите ...., чудят се какво да измислят, за да отблъснат избирателите им. Е, не става!
      Ще стане. Купи семки и гледай мача !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Това герберастите сте направо изтрещели от мъка по властта, та чак ви се привиждат някакви химери.
        Ама то гладна кокошка просо сънува.

Аз пък се сещам как след гласуването на удължаване на мораториума за земята точно Христо Бисеров се изказа остро за преразглеждане на отношението към БСП. И може пък точно това му изказване на стар седесар да му е изяло хляба. Ако е било последвано и от действия, които не се харесват на Доган.
        Не обичаш да четеш до край.
        То за електоратът на бкп е обяснимо, по простата причина, че просто НЕ МОЖЕ да чете, но и ти да паднеш толкова.....?!?

Коментар

Но това няма да се случи, спомни си колко пъти го "коалираха" и с БСП, прах в очите ...., чудят се какво да измислят, за да отблъснат избирателите им. Е, не става!
          Благодаря за отговора!!! Само глей мача

Коментар

Един мааалък въпрос. Ако Бойко се наведе на ДПС ще се откажеш ли от него?
            Yeah

Коментар

• И какво излиза - ДПС си измиват ръцете, че Орешарски е сложен от Бисеров / така каза техен опонент - май Октай се казваше, слушах го по Нова ТВ сутринта/. ДПС избра сегашното правителство, пак ДПС ще го свали?! Тогава къде остава БСП? Къде остават останалите партии?
              Jelev.info » Blog Archive » ГЕРБ и ДПС тайно гласят Йовчев за премиер, твърди източник
              jelev.info
              ГЕРБ и ДПС обмислят да свалят правителството и да съставят ново начело с вътрешния министър Цветлин Йовчев в рамките на сегашния парламент, научи този блог от добре информиран източник пожелал ..

БКП- ДС-ГЕРБ- ДПС- ОЛИГАРСИ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение

...ето поздравче за тебе
                В момента има слухове ,за правителство с определен мандат на ГЕРБ и ДПС ..
                И после какво покажат изборите ,но се върви към голяма коалиция...
                та затова отсявам в момента троловете и техните постове ,за да им набивам канчетата...
                Ти си един от тях...
                вече зелените почнаха да се чувстват ощетени от парчета от баницата ..скоро и други..
                Парчетата са едно или две а кандидатети са десетки.-.... това беше за евроизборите...
                А ти си манипУлатор и лъжите ти са всяка първа...
                само че нещо вече не си на правилната страна..
                Да си чул нещо ГЕРБ да играят в полето на правителството...
                както си мълча с борисоФ ,така ще и мълчиш и като БорисоФ и доган направят правителство....
                С нетърпение го чакам ,този момент.....
                Нещо няма репортажи за стачки ,днес и митинги..
                Всички настръхнаха от това ако е вярно....
                Тогава ще говорят ли по медиите...
                Пак ще лижат на Бойко обувките......
                По ред.. Нова, БТ ,БТВ и 7 дни...

Коментар

Че той вече се е навел !!!

ПП
                  Другото се подразбира. Нема го напиша щото трият !!!
                  tnm

Коментар

• Планът за приходите от здравноосигурителни вноски, събирани от НАП, ще бъде преизпълнен с 30 млн. лв. Очакваните постъпления до края на годината ще надхвърлят милиард и петстотин милиона лева.
                    До края на септември 2013 г. са събрани над 370 млн. лв. просрочени здравни осигуровки, което е с над 50 милиона повече спрямо събраните забавени плащания за цялата минала година. Над 50 млн. лв. са внесени в бюджета на здравната каса от началото на годината от безработни, студенти и от хора, които не получават други доходи. За полугодието на настоящата година с ревизии и актове органите на НАП са установили други близо 51 млн. лв. задължения за здравни вноски.
                    „Твърденията, че държавата не прави достатъчно за събиране на здравните вноски, са несъстоятелни! Изглежда много хора се чувстват компетентни да коментират приходите в здравната система, но няма желаещи да обсъждат разходната част”, каза по повод изпълнението на приходите от здравни осигуровки изпълнителният директор на НАП Бойко Атанасов.

НЯМАЛО Е ПО МУТРЕНСКО И КОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ТОВА НА ГЕРПЕРАСТИТИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Трябва да е ясно КОЙ застава зад това компрометирано управление. Ако публичните пропагандатори на олигархията се срамуват да бъдат в този списък, значи се срамуват и от това което правят.
                      Не се срамуват !!! Пазят се от народната любов
                      tnm

Коментар

• Трябва да е ясно КОЙ застава зад това компрометирано управление. Ако публичните пропагандатори на олигархията се срамуват да бъдат в този списък, значи се срамуват и от това което правят.

Коментар

Браво, обърна ми внимание, както си искал. Не вярвах, че някой ще се вживее да ме убеждава, че управляващите не ходят на срещи с ЕНП. А добрутро! Смисълът е съвсем друг, но кой разбрал - разбрал ... другите да си търсят първоизточници и да гонят калинки ...

Жалък и смехотворен е плачът на "десни в петите" на гроба на Тройната ... ама вие си знаете, БСП са ви дълбоко благодарни!

Коментар

• Иван Бакалов: В списък съм с врагове на народа
                            04.11.2013 /16:41 | Източник: e-vestnik.bg Големина на шрифт: a a Отпечатай:

Иван Бакалов е известен журналист. Преди бе и във в. “24 часа”

Анонимен сайт "Българска демокрация" пусна списък с 45 души, които били основните "гаулайтери комисари" с "изключително сериозна и вредна роля" за ситуацията в България и "задълбочаващата се диктатура".

Списъкът е публикуван и в сайта "Норешарски", който е като официален орган на протестиращите.

А Ивет Добромирова, бивша пиарка на служебния кабинет, която често говори от името на протестиращите, написа във Фейсбук, че е "съгласна и със списъка, и с начина", тоест с анонимността на съставителите.

Списъкът на "врагове на народа" е събрал ведно хора с най-различни професии и възгледи, някои от които противоположни. Обединени са обаче поради това, че всеки от тях някъде, по някакъв начин е изказвал критични оценки за протестите, протестиращите и окупацията на университета.

Тук са Любослава Русева и Петьо Блъсков

В един кюп са вкарани д-р Николай Михайлов и Мишо Шамара, журналисти като Любослава Русева и червеният деятел Румен Петков. Пишещият тези редове, редакторът на e-vestnik, също е в кюпа, заедно с любимия ми Петьо Блъсков, който ме съди за 50 000 лв. за публикация.

За мен е чест да съм в този елитен списък с врагове на народа. И съм особено поласкан от оценката, че съм застанал на страната на "проправителствената пропаганда" "изненадващо за мнозина". Този списък не се различава от скандалните списъци на евреи в българската политика, медии и т. н., които разпространяват атакаджии и др. подобни.

Анонимните му автори са изпуснали мнозина други, но са обещали да ни зарадват с продължение на списъка. Като израз на същата политическа екзалтация друг автор, този път не анонимен, пише в блога си с драматичното заглавие "Помнете":

"Помнете лицата и имената на тези, които днес воюват с всички средства срещу нас - политици, журналисти, ректори, държавни служители, марионетките им. Помнете поведението им, помнете ролите им. Помнете всичко! Всеки детайл! :Те са паразити, които трябва да бъдат игнорирани и изолирани от обществения живот. :Важно е да не забравяме, че те са враг."

Авторът е Йовко Ламбрев с блога yovko - 39-годишен технократ, който се упражнява в съчинения. И вероятно с последното си есе може да получи популярност. Неговото излияние, което се разпространява из Фейсбук, е напълно съзвучно със списъка в анонимния сайт. (Със съкращения)

ГАДНИ БОЛШЕВИШКИ МУТРОКОМУНИСТИ

Коментар

Просто исках да ти обърна внимание, че Цецко е ходил на среща от 5-то ниво на ЕНП и го няма начинът Орешарски да отиде на тази среща, защото нито БСП, нито ДПС, нито Атака са членове на ЕНП.
                              Това, че Цецко се фръцка с нормалната снимка за посрещане, а след това не е обелил и лаф, не е за хвалене.
                              Новините си ги произвеждате, както си искате За това, което ми е интересно, винаги му търся първоизточника.
                              Браво, обърна ми внимание, както си искал. Не вярвах, че някой ще се вживее да ме убеждава, че управляващите не ходят на срещи с ЕНП. А добрутро! Смисълът е съвсем друг, но кой разбрал - разбрал ... другите да си търсят първоизточници и да гонят калинки ...

Жалък и смехотворен е плачът на "десни в петите" на гроба на Тройната ... ама вие си знаете, БСП са ви дълбоко благодарни!
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                                Веселин Желев: ГЕРБ и ДПС обмислят нов кабинет с Йовчев начелоГЕРБ и ДПС обмислят да свалят правителството и да съставят ново начело с вътрешния министър Цветлин Йовчев в рамките на сегашния парламент.

Това пише журналистът Веселин Желев в блога си, като се позовава на свой добре информиран източник, пожелал анонимност.

Айде разбраха се новите/стари айдуци.
                                Ако не подкрепим студенти и протестиращи, ще стане точно това, което пише по-горе. После кирчо пак ще си пее на балалайката.
                                Това герберастите сте направо изтрещели от мъка по властта, та чак ви се привиждат някакви химери.
                                Ама то гладна кокошка просо сънува.

Аз пък се сещам как след гласуването на удължаване на мораториума за земята точно Христо Бисеров се изказа остро за преразглеждане на отношението към БСП. И може пък точно това му изказване на стар седесар да му е изяло хляба. Ако е било последвано и от действия, които не се харесват на Доган.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X