IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Като ви казвам ....
    Купи си семки и глей мача
    Въпросът е ДПС или БСП ще изберат

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Ами хвани я..
      Аз гласувам по интерес а други пишат срещу заплащане..
      Бил съм в СДС и там пак е бил Орешарски ...
      Така че го познавам оттам.....
      Също така познавам Борисоф и имам мнение...
      А други пишат по поръчка и само това което трябва да пишат...
      Аз съм писал и за Царя ..хубави работи ,но никой не ми го припомня...сега.
      Що не плюете в тази посока..
      Не мога - аз съм обеден монархист

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
        само не мога да фана логиката тез дет защитават ГЕРБ са тролове , а вие дет лягате пред амбразурата за Орешака да не сте . Ма много си приличате да знаете
        Ами хвани я..
        Аз гласувам по интерес а други пишат срещу заплащане..
        Бил съм в СДС и там пак е бил Орешарски ...
        Така че го познавам оттам.....
        Също така познавам Борисоф и имам мнение...
        А други пишат по поръчка и само това което трябва да пишат...
        Аз съм писал и за Царя ..хубави работи ,но никой не ми го припомня...сега.
        Що не плюете в тази посока..

Коментар

• Бойко Борисов
          ГЕРБ е единствената партия, която може да управлява без ДПС и без БСП. Твърденията за общи действия между ГЕРБ и ДПС са поредните лъжи и измислици. Такива разговори не се водят, а целта на подобни инсинуации е да разколебаят обществото, което настоява за оставката на Тройната коалиция на БСП, ДПС и Атака. Тяхната връзка е толкова силна и споена, че никой не би си помислил да води подобни преговори от тяхна страна, а и поведението на Йордан Цонев и заведеното от мен дело изключват възможността за каквито и да е било разговори. Коалиция пък между БСП и ГЕРБ е само във фантазиите на някои деятели в БСП.

Като ви казвам ....
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
            само не мога да фана логиката тез дет защитават ГЕРБ са тролове , а вие дет лягате пред амбразурата за Орешака да не сте . Ма много си приличате да знаете
            +65 536

Това е самата истина

Те ще плеснат с ръце и ще се прегърнат ако се смени коалицията. Зависи какво ще им продиктуват от централите
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Кире,
              Трола е трол...той няма собствено мнение ,различно от пртиината пропаганда....
              Нали заради турците и изказването на Доган.,няколко дни преди изборите през 2009 . , Станише загуби изборите с такава разлика и докара БорисоФ на власт..
              Да не забравяме ,че чехльо стана президент с негласуване на поне 40 % на турците а и фалшификациите си казаха думата...
              Турците сигурно са се оплашили от вълната на национализъм и посрещането на сириски бежанци у нас..
              Нещо го няма Стамболов..той е отговорен герберски другар....
              Ще видим....

Коментар

• А на БСП ще дадат да се бори за президент..или премиер след изборите..
                Всичко показва ,че Чехлю са го вече похарчили....

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  Много го подценявате Бацето, хора ... Кутевчетата прости били, тъпи били, но си свършиха работата с опростачаването му. Който гледа фактите и помни миналото, по-вярна преценка прави. Борисов отдавна скъса синджира от кукловодите.

Монти, обзалагам се, че ББ няма да прави коалиция с ДПС! Бас? Само те предупреждавам, че кеш или бутилка няма да получиш, замислям се за нова клавиатура да не се кьориш по буквите ...
                  Няма да е видима...
                  Просто ,ДПС бута правителството на Орешарски и се прави ново с подкрепата на ГЕРб до определен период..Да приеме бюджета ,да направи кодекса за нови избори..т.р. и след това се отива на служебно на Бат боце...и тогава избори...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    МОНТИ, ТРОВЕТЕ ПАК щЕ СИ СМЕНЯТ НИКОВЕТЕ И щЕ СИ ОБГРИЖВАТ МУТРИТЕ

Политолог: Бисеров е жертва на руските енергийни интереси
                    svobodennarod.com
                    Политолог: Бисеров е жертва на руските енергийни интереси..

Кире,
                    Трола е трол...той няма собствено мнение ,различно от пртиината пропаганда....
                    Нали заради турците и изказването на Доган.,няколко дни преди изборите през 2009 . , Станише загуби изборите с такава разлика и докара БорисоФ на власт..
                    Да не забравяме ,че чехльо стана президент с негласуване на поне 40 % на турците а и фалшификациите си казаха думата...
                    Турците сигурно са се оплашили от вълната на национализъм и посрещането на сириски бежанци у нас..
                    Нещо го няма Стамболов..той е отговорен герберски другар....
                    Ще видим....

Коментар

• Ами като не можаха да сплашат студентите с циганите, ще им се наложи да накарат Бойко да се НАД*****УПИ на Местан. Но и това няма да помогне.

Народът този път ще спечели мача срещу олигархията !!!

Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Човек на годината | Цветан Цветанов (сатира)
                        humanoftheyear.org
                        Цветан Цветанов е номиниран от Пейо Попов. Допускаме по изключение тази номинация заради..

БРАВО НА ЦУЦИЛАН

Коментар

хайде къде организацията на троловете да си каже мнението...
                          Ето ник с мнение , ОМГ си каза мнението и евала ..Другитеса тролове и чакат да им спуснат по имелите..
                          Нали?
                          Че ако сбъркат ...лошо....отиде надницата...
                          Много го подценявате Бацето, хора ... Кутевчетата прости били, тъпи били, но си свършиха работата с опростачаването му. Който гледа фактите и помни миналото, по-вярна преценка прави. Борисов отдавна скъса синджира от кукловодите.

Монти, обзалагам се, че ББ няма да прави коалиция с ДПС! Бас? Само те предупреждавам, че кеш или бутилка няма да получиш, замислям се за нова клавиатура да не се кьориш по буквите ...
                          Yeah

Коментар

• МОНТИ, ТРОВЕТЕ ПАК щЕ СИ СМЕНЯТ НИКОВЕТЕ И щЕ СИ ОБГРИЖВАТ МУТРИТЕ

Политолог: Бисеров е жертва на руските енергийни интереси
                            svobodennarod.com
                            Политолог: Бисеров е жертва на руските енергийни интереси..

Коментар

• хайде къде организацията на троловете да си каже мнението...
                              Ето ник с мнение , ОМГ си каза мнението и евала ..Другитеса тролове и чакат да им спуснат по имелите..
                              Нали?
                              Че ако сбъркат ...лошо....отиде надницата...

Коментар

• И ЩЕ ВЪЗЦАРИ НОВИЯ МОРАЛ И ЩЕ ПРЕБОРЯТ КОРУПЦИЯТА- ОБВИТА В МУТРЕНСКО- ТУРСКА ОЛИГАРХИЧНА МЪГЛА

Малко приложна и неочаквано " дясна" социология:
                                По-голямата част от българското общество се определя като дясномислещо - и в политически, и в икономически план. Това важи с особена сила за представителите на бизнеса. Но почти половината от хора не се идентифицират с десните партии като ГЕРБ, формациите от Реформаторския блок и пр.

Това показва изследване на фондация "Конрад Аденауер", изготвено от "Маркет Линкс" за периода юли-септември 2013 г.
                                ...Вижте повече
                                СЕГА - Обществото е дясно, но не се идентифицира с ГЕРБ и Реформаторския блок
                                www.segabg.com
                                По-голямата част от българското общество се определя като дясномислещо - и в политически, и в ..

Коментар

Working...
                                X