IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мой, не са за теб тия неща.
    слушай 'ората, посветили са им време
    и имат становища. които звучат аргументирано.
    сещащ ли са?
    Ич...фалшиво ми звучи...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

И как според теб става успешна една валута ... с групова молитва може би...?
      мой, не са за теб тия неща.
      слушай 'ората, посветили са им време
      и имат становища. които звучат аргументирано.
      сещащ ли са?
      препоръка е

Коментар

• http://epicenter.bg/article/Pogledit...to-/143307/7/0
        Погледите са насочени към България - заради биткойн-съкровището
        1638 | 19 дек. 2017 | 12:01

Най-бедната страна в ЕС изведнъж се оказа притежател на ценно съкровище - над 210 хиляди биткойна, които са равни на около 3,3 милиарда евро...

Коментар

• Първоначално изпратено от Abnell Разгледай мнение

Ама плачи, смей се, скачай, забогатявай, това си е изцяло твоя работа и се радвам за теб, ако ти си щастлив. Написаното от мен не беше лична загриженост за биткойна, а просто оценка на ценностната система на хората които го поддържат в момента, а тя ще доведе до всичко друго, но не и до успешна криптоВАЛУТА. Иначе това че едни хора си разменят пари с други хора за някакви парченца код без истинска функционалност ме бърка толкова колкото хората които забогатяват от залози по мачове.
          И как според теб става успешна една валута ... с групова молитва може би...?

Коментар

"Твърде много хора са яхнали биткойн без изобщо да ги е грижа какви са му нуждите да постигне целта за която е създаден..."

Я се чуй само ...напрао се разплаквам като заменя биткойн с долар ...честно !
            Ама плачи, смей се, скачай, забогатявай, това си е изцяло твоя работа и се радвам за теб, ако ти си щастлив. Написаното от мен не беше лична загриженост за биткойна, а просто оценка на ценностната система на хората които го поддържат в момента, а тя ще доведе до всичко друго, но не и до успешна криптоВАЛУТА. Иначе това че едни хора си разменят пари с други хора за някакви парченца код без истинска функционалност ме бърка толкова колкото хората които забогатяват от залози по мачове.

Коментар

Някои хора я смятат за светица, а други, че е възхвалявала страданието и че даренията които е получавала не са били използвани по предназначение, така че не съм сигурен как точно да приема казаното Аз лично нямам нищо против долара, даже доста години в джоба ме е имало долари вместо левове.
              "Твърде много хора са яхнали биткойн без изобщо да ги е грижа какви са му нуждите да постигне целта за която е създаден..."

Я се чуй само ...напрао се разплаквам като заменя биткойн с долар ...честно !

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
                Един колега беше набелязал IOTA за излитане, вече направи 30% и му е време да му се шатне главата.
                Да, вчера я коментирах - добре се справя монетката, няма спор. В крайна сметка обаче купих друго и пак е горе-долу същата работа (но го виждам да катери повече от IOTA в следващите дни), така че не съжалявам

Коментар

А стига бе , ми че тя майка Тереза е харесвала долара повече от тебе бе ...
                  Някои хора я смятат за светица, а други, че е възхвалявала страданието и че даренията които е получавала не са били използвани по предназначение, така че не съм сигурен как точно да приема казаното Аз лично нямам нищо против долара, даже доста години в джоба ме е имало долари вместо левове.

Коментар

• Един колега беше набелязал IOTA за излитане, вече направи 30% и му е време да му се шатне главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                      Твърдо Вярвам че бъдещата парична система ще е базирана на Блокчеина, подплатен/обезпечен със Реално Злато!!! Затова искам да си имам и от двете!!!
                      Понеже и аз имам сходни възгледи мисля, че това може да представлява интерес:
                      https://www.huffingtonpost.com/entry...b00caf3d59eb28

Особено тази част:
                      BitShares (BTS), with a market cap of $680M, is also a smart coin factory with hundreds of innovative financial products and compliant ICO offerings. It currently holds the record for over one million blockchain transactions per day dwarfing the performance of Bitcoin and all other blockchain networks. BitShares has in turn, teamed with the United Precious Metals Association (UPMA) to bring real-time metal-backed digital currencies into the mainstream.

Bitshares е сред любимите ми монети и мисля, че в нея трябва да се инвестира дългосрочно. Кучетата, котките и т.н. са за временна спекулация - прибираш печалбите след ръста и кешираш или купуваш нова монета с голям краткосрочен потенциал. Bitshares - там вече говорим за инвестиция..без нужда от кавички. Все пакда добавя, че не е препоръка
                      Last edited by Hammer; 19.12.2017, 21:57.

Коментар

made my day!!!! and so true!!

Коментар

Никога не бих очаквал някой да пренебрегне собствения си интерес заради някакво общо благо. Исках само да кажа, че истинските фенове на крптовалутите не са тези, които се радват на сегашната атмосфера, защото тя набляга на краткосрочни печалби за сметка на устойчив, дългосрочен растеж и широка имплементация. Истинските фенове се вълнуват от самите технически пречки пред биткойн и техните решения, вместо от графиката на цената му. Твърде много хора са яхнали биткойн без изобщо да ги е грижа какви са му нуждите да постигне целта за която е създаден, и ако някой повдигне този въпрос му казват, че просто им завижда. И за да не се почувства някой, че лично го нападам, нека уточня, че това поведение го виждам и чувам навсякъде, не само тук.

Коментар

Никога не бих очаквал някой да пренебрегне собствения си интерес заради някакво общо благо. Исках само да кажа, че истинските фенове на крптовалутите не са тези, които се радват на сегашната атмосфера, защото тя набляга на краткосрочни печалби за сметка на устойчив, дългосрочен растеж и широка имплементация. Истинските фенове се вълнуват от самите технически пречки пред биткойн и техните решения, вместо от графиката на цената му. Твърде много хора са яхнали биткойн без изобщо да ги е грижа какви са му нуждите да постигне целта за която е създаден, и ако някой повдигне този въпрос му казват, че просто им завижда. И за да не се почувства някой, че лично го нападам, нека уточня, че това поведение го виждам и чувам навсякъде, не само тук.
                            изненадващо рядко, но се случва...след това, разбира се си плащаш за лекомислието.
                            препоръка е

Коментар

• Ох, не съм ви чел от два дни, та дано не се повтаряме, но тук има един интересен разговор, който се води между хора, чието мнение има стойност:

https://katusaresearch.wistia.com/medias/wrbx8jjf2p

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Не става въпрос да дойде равенство, а да изчезне това безумно неравенство. Ако крипто валутата действа като златото, в което много хора вярват и я наричат дори дигитално злато, то това е напълно възможно. При златен стандарт подобни неравенства не са възможни, защото богатството може да се съхранява и пренася. В света на фиатните пари нищо не можеш да съхраниш и нищо не можеш да пренесеш през времето. Всичко е сега и веднага, иначе утре е късно. Който познава как действа златото като стандарт, ще му стане ясно.
                                Не знам откъде го мислите това, но точно във времето на златото неравенството е било най-брутално. Една шепа монарси и благородници, ама наистина ги броиш на пръстите в една държава са притежавали всичко, та в много държави и хората - било то роби, било крепостни селяни. Точно след премахването на златните стандарти обикновените хора са имали някаква възможност да се замогнат. Исторически в момента обикновените хора са най-добре. По простата причина, че на много от богатите богатството е виртуално - Безос няма 80-90 млрд. кеш, има акции на тая стойност. Това е и причината всъщност някои от еврейските фамилии, които имат по 10-20 млрд. обаче предимно в кеш да са толкова влиятелни. Блокчейна това няма да го промени.

Коментар

Working...
                                X