IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1
    Сега му е времето, преди да са започнали да се включват стотици милиони хора... докато потребителите са все още под 100 милиона... защото с всеки скок нагоре възможностите за бъдещ растеж намаляват, понеже населението на Земята не е безкрайно много и няма да е особено изгодно да се включиш последен. Всъщност най вероятно когато ти се решиш да си купиш Биткойн, повечето от нас отдавна ще са го продали. То и в момента възможноста за растеж на оригиналния Биткойн е по-малка отколкото на някои от алт. монетите. Можеш да си стоиш и да се вайкаш колко бил паднал Биткойна някога и че това пак щяло да се случи. Разбира се, че ще се случи, както се случва и с всичко останало на този свят. Да речем хората предвиждат още откакто съществува цивилизацията "края на света".
    Bitcoin Platinum
    BTP
    0 Comments
    1. News article (Korean): http://v.media.daum.net/v/20171218090413616 2. Selling their domain name http://archive.is/QTZhY 3. Their team member mentions they did Pump & Dump publically on their tweet http://archive.is/X1nyk
    Toя платиниум го дъвкахте наскоро, пък се оказал менте.

Сега се навиват за някакъв BTC Private, и той се мъчи да се форква, че рибоците най кълват. И мислят някакви диви схеми с ZCH, през 3 борси, да фанат новия скам.
    Май не е толкова трудно, да взема да направя и аз един форк. Вземай парите и бягай е новата парадигма!

Иначе изказването на чичко Улф от последното видео дето пуснах е много яко. Жалко, че не мога да го изкарам на текст.
    Last edited by IvanTerziev; 13.01.2018, 13:23.
    Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Парите са гарантирано от държавата платежно средствои, зад тях стои икономиката на страната. Ето, КТБ фалира и всички си взеха парите.
      Зад всеки лев стои и определено количество евро, а зад еврото стои цялата икономика на европейският съюз, която гарантира стойността му.
      Какво стои зад биткойна и безбройните други крипто идиотщини? - Мухлясали мазета пълни с видеокарти...

Парите по депозити до 100 хиляди евро са гарантирани от държавата. Акциите, дяловете и финансовите инструменти при инвестиционните посредници също са обезпечени на 90% до 40 хиляди лева.

При биткойните и безбройните други виртуални жетони има ли въобще някаква гаранция и защита, или крипто-идиотите ще пият по една студена вода, ако гаражната борса вземе, че изчезне??

Тия вече хлопнали кепенците, да видим сега шараните как ще си вземат парите.

https://www.kraken.com
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

С това си безмислено мнение се доближаваш до "Супермастъра".

Може ли да ни осветлиш, защо трябва да се очаква всяка монета да е успешна?! 95% от всички бизнеси фалират до 3 години... защо с монетите да е по-различно и защо трябва да имат по-добъро "представяне" ?
        Мъртви са единствено защото има прекалено много монети, за да ги ползваме.
        Изобщо осъзнаваш ли че между монетите "боклук" и Биткойн да речем има огромна разлика... както между Гугъл и гаражната фирмичка на бай Пешо. Това че някой е регистрирал днес 1000 гаражни фирмички, обезценява ли Гугъл?
        Всички алт монети, вкл. и умрелите наследяват сорса на Биткойн. 90% от тях наследяват подобрен сорс на друг алткойн.

Само да те осветля, повечето от тия алт.монети които ги виждаш не се борят с Биткойн за дял, а се опитват някаква собствена нисша да си създават.
        И за какво се борят, ако не да се правят на пари, също като Биткойн?

Започваш да приличаш на клоун, ти в реалния свят ли живееш или на друго място?!
        Абе не знам, оня ден разправяш, че ще ли да свършат, пък още не сме се усетили да ги ползваме поголовно. Кой е клоуна не знам. Блокчейна бил ДНК, можел да прогнозира бъдещо търсене на стомана с 95% вероятност, изкуствен интелект и някакви тайни сметки при копачите, вършим работа на илюминатите може би...

Коментар

• IvanTerziev - Не се разправяй с тях, те правят дребни пари от играта и искат тя да продължи вечно. Нормално е, защото в тази скапана държава икономиката не върви и трябва да се занимава народа с глупости. Ако копат и продават и успяват да си вземат парите аз съм на тяхна страна. Ако някой купува тези боклуци е луд. Нашили са се разни банки в кредити срещу койни и ще държат нищото да струва нещо, а народа да използва и да ги смуче докато посинеят. В Китай на производител на части за отверки докато каже че иска заем и банките му дават 10 милиона,защото се къпят в пари които идват от тук също..от цял свят. Познай кога този производител ще продаде 20 милиона отверки та да си върне кредита, те просто ще му отпуснат друг.

D.Y.F-091066

Коментар

• Абе Иване, я кажи германската марка скам, пирамида, понци, песъчинка или какво друго е Щото тя е мъртва, бре! Или пък например златните монети на Римската Империя, то и те мъртви бе. Бахти измамата! А пък долари има всякакви - щатски, новозенландски, канадски и т.н. Пак измама! Песъчинки, кески и не знам си какво. А и идват от въздуха! Като дъжд валят. Ко праим??!?! КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ НОВИ ПАРИ!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
              697 броя мъртви валути. Реално са може би двойно, почти колкото живите в coinmarket.
              Xman1 казва айде, че ще свършат, койните са краен брой, хората - безкраен.

С това си безмислено мнение се доближаваш до "Супермастъра".

Може ли да ни осветлиш, защо трябва да се очаква всяка монета да е успешна?! 95% от всички бизнеси фалират до 3 години... защо с монетите да е по-различно и защо трябва да имат по-добъро "представяне" ?

Изобщо осъзнаваш ли че между монетите "боклук" и Биткойн да речем има огромна разлика... както между Гугъл и гаражната фирмичка на бай Пешо. Това че някой е регистрирал днес 1000 гаражни фирмички, обезценява ли Гугъл?

Само да те осветля, повечето от тия алт.монети които ги виждаш не се борят с Биткойн за дял, а се опитват някаква собствена нисша да си създават.

Започваш да приличаш на клоун, ти в реалния свят ли живееш или на друго място?!
              Last edited by Xman1; 13.01.2018, 03:49.

Коментар

• Айде в ново мнение, че онова се претрупа.
                Икономическата легенда с пиперливия език за пръв път се изказва за Биткойн. Долу има опция за субтитри. Превеждането на български от машина бачка много зле.
                https://www.youtube.com/watch?v=WKAP...youtu.be&t=885

Ethereum Co-Founder Says Crypto Coin Market Is a Time-Bomb
                https://www.bloomberg.com/news/artic...king-time-bomb
                Last edited by IvanTerziev; 13.01.2018, 00:51.

Коментар

• http://deadcoins.com/
                  A Curated list of cryptocurrencies forgotten by this world.
                  697 броя мъртви валути. Реално са може би двойно, почти колкото живите в coinmarket.
                  Xman1 казва айде, че ще свършат, койните са краен брой, хората - безкраен.
                  Protoshares e между тях, крайния брой изоставени валути. Дето един коуега тука ни се скара, че не сме инвестори.

r00t 27.11.2013, 01:58

Не Ви ли омръзна? Сериозно, не Ви ли омръзна да спорите и повтаряте едно и също?
                  Абе това е форум за инвестиции, набийте си го в главите, пък дано вземе, че да Ви влезе нещо в главата...

От едната страна - философи, които разсъждават дали койните са валутa или не...
                  От другата страна - критици, които с яростен патос се опитват да обяснят, че това е някаква измама...
                  От третата страна - привърженици на идеята на криптовалутите, на които вече им писна да обясняват позициите си....

От четвърта страна стои инвеститора, който се оглежда, ослушва, преценява, взима решение да рискува или не и т.н.

А сега ми кажете, Вие от коя страна сте?
                  ...
                  Тия скамове приличат на форк:
                  Ethereum Dark
                  ETHD

0 Comments
                  Huge P&D by the creators. Dripped ETHD every week on BCT, piggybacked the ETH name not endorsed by vitalik
                  Ethereum Vega
                  EVA

0 Comments
                  1. Same team member which involved in Bitcoin Platinum scam 2. Their official website is dead while long: https://weth.ethereumvega.org/ 3. They didn't wrote ANY code during past 3 months
                  Last edited by IvanTerziev; 13.01.2018, 02:24.

Коментар

• Тези с койни да имат малко търпение, скоро тенденцията може да се обърне. Имаме двойно дъно + пробив на 4 часова. Най много още едно пропадане докато обърне и дневната графика.

Коментар

• От coinbase към БГ банка таксата е 15 евроцента.От Кракен е 9 .Внимавайте кои банки имат входяща такса в евро.Варират от 0 евро до 20 според моя опит!Иначе идват за ден два.Аз съм пробвал суми под 10 к ,за по големи не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Биткойн конференцията не приема плащане с хойни ....

https://btcmiami.com/tickets/
                        Last Minute Tickets
                        1,000.00 USD

Брях, тия не си играят!

Коментар

• The Mystery of the ”Lost” Bulgarian Bitcoins Sparks Questions Again
                          https://news.bitcoin.com/the-mystery...0Notifications
                          Ако бяхме нормална държава досега трябваше да "хвърчат глави" за тази ИЗЦЕПКА!!!
                          remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнение

Blaгодаря за инфото , ще падне подробно четене довечера . С моето копане от 0,001 това 0,03 означава месец . Кракена днес ми дава служебно съобщение , че временно не работи .
                            Пич, направи си акаунт в coinbase. След като найсхаш ги хакнаха нещо заговориха за външни инвеститори, които са ги върнали в бизнеса и имаше някакви слухове, че са точно коинбеис, но сега направиха интеграция и е безплатно да си прехвърлиш от наисхаш в коинбеис. После в коинбеиш продаваш, парите ти влизат на мига и директно си ги теглиш по банковата ти сметка, като сметката трябва предварително да я верифицираш в коинбеис. По едно време бавиха преводите, че имаше много, но сега цялото нещо отнема 2-3 дни да си получиш парите в банката в БГ. Друг вариант е през българските борси, ще стане по-бързо, но и по-скъпо.

Коментар

• Аз искам да благодаря на Иван Терзиев за мъдростите, които продължава да ръси в тази тема Пич, ти си безподобен лъжец или зле платен трол Щял да прави чипове ..... къде бе момче
                              А най ми харесва тезата ти как криптовалутите били не знам си колко милиарда, мисъл прозира зад това ей! Все едно да кажеш, че доларите са 185 милиона трилиона, защото заедно със щатския, броиш и зимбабвииския. Ти си малка форумна легенда и за мен остава единствено желанието да те срещна някой ден, че в моята среда подобни образи няма и бих се радвал малко на клоунада на живо. Да живеиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Той не е този който е създал монета за "милиарди долари"... той е този който създаде монета с цел да спечели някой долар и после да изчезне... а с него и монетата. Догикойн струва милиарди долари, благодарение на знайни и незнайни герои, които дори в най тежките моменти не се отказаха от монетата и продължиха да я подкрепят. Така се роди една монета без претенции за нищо и оцеляла, благодарение на своето "комюнити" много по-дълго от някои супер претенциозни монети.

Иначе можеш да вярваш на когото си поискаш, но това няма да промени истината.
                                Ясно, създателят на "dogecoin" е искал да спечели едни бързи пари и да изчезне, и сега говори глупости защото го е яд че не е останал по-дълго.

Коментар

Working...
                                X