Кеска, ти говориш с пришълците бе, какво ме питаш мен, аз единствено мога да потвърдя, че ти си ограничен, ама не щеш да свършиш с участието си тук....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеКеската коментира тезата на пришълец от бъдещето ........... баси инвестиционният форум
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеКеската коментира тезата на пришълец от бъдещето ........... баси инвестиционният форум
Коментар
-
Средно досега всяка година стойността на Bitcoin се е увеличила с десет фактора. От 0.1 долара през 2010 г. до 1 долар през 2011 г. до 10 долара през 2012 г. до 100 долара през 2013 г. Отсега нататък се наблюдава лек спад, тъй като стойността се увеличава с десет фактора на всеки две години до 1000 долара през 2015 г. , до 10 000 през 2017 г., 100 000 през 2019 г. и 1,000 000 през 2021 г. Оттук нататък няма добър начин да се изрази стойността му в долари, тъй като доларът вече не се използва"
2015 г. един Биткойн е примерно 1000$, може да си купиш кола на много старо с един.
края на 2017 г. беше 20 000 $, може да си купиш нова кола.
Края на тази година ще е 200 000 $, ще си купиш луксозен апартамент в центъра на София.
Края на 2019 ще си купиш 2 сгради за 2 милиона $.
Края на 2021 г. с един Биткойн купуваш МОЛ София!
Всичко се връзва, ама ако имаше такава инфлация. 2010 г. срещу един Биткойн за 0,1 $ се купуваше торбичка за пазаруване, от тия по-дебелите.
Та, кво му е ценното на тоя Биткойн, дето и таксата на Биткойн конференцията не може да платиш с него? Какви предимства дава, като освен за чиста спекулация за друго не става? Очевидно няма някаква реципрочност с някаква зверска инфлация. Ако доларът се срине ще има Амеро. От 2008 го мътят.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Викаш апокалипсис идва
Да лягаме да мрем...
залагай на апокалипсиса,и бегай на бахамите после,що си седнал да ни пророкуваш тука
И що да ходя на бахамите .
И тук ще изкарам добре краша
И кои сте ''вие'' на които ''съм седнал'' да пророкувам
Щото аз съм АЗ .
И си пиша каквото и когато ми е кеф
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Идеално! Застани на къси позиции да видим колко часа ще издържиш...
Да се мерим
А ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
СЪвсем незаядливо питамКакво означава тази прогноза? Смяташ, че сега пазара е манипулиран и предстои движение надолу до 8000 долара, после пак малко въздух и вече същинското движение към 0, защото за да се задлъжнее с цените на копачките ще рече, че се купува техника на кредит и тя не може да бъде изплатена. Правилно ли съм те разбрал и ако наистина смяташ така би ли дал някаква идея за времевите периоди?
А техниката ще падне с падането на акциите от Силициевата , а те ще паднат с индеките, които са тука-тука готови..
Времево - например, до края на март. Но не съм Ванга .
Просто от житейски опит знам , че хванеш ли ''балъка '' , - събличането е до голо..
Коментар
-
Да разлаем кучетата:
"Изпращам това послание от 2025 г. Нещата тук изглеждат мрачни и някои от вас ще носят кръв на ръцете ви.
Ако не ми вярвате, моля, продължете напред, тъй като нямам възможност да ви докажа, че наистина съм, който твърдя, че съм.
Не искам да губя времето си, затова просто ще обясня какво се е случило.
Средно досега всяка година стойността на Bitcoin се е увеличила с десет фактора. От 0.1 долара през 2010 г. до 1 долар през 2011 г. до 10 долара през 2012 г. до 100 долара през 2013 г. Отсега нататък се наблюдава лек спад, тъй като стойността се увеличава с десет фактора на всеки две години до 1000 долара през 2015 г. , до 10 000 през 2017 г., 100 000 през 2019 г. и 1,000 000 през 2021 г. Оттук нататък няма добър начин да се изрази стойността му в долари, тъй като доларът вече не се използва"
https://www.reddit.com/r/Bitcoin/com...nw&sh=617a853fПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Не знам кой , какво консумира , ама 13000 нема да премине .
Още малко ще потанцува тук ( да изконсумира де що има по тия нива ) и към 8000
И да ти кажа на уше .....
Това е само единия лег на движението .
Ще има и втори .
Предположи до къде ще е
И на никой нема да бъде позволено да излезе ( на нула )
Щото връзката (корекцията между двата спускания ще ви я направат равнинна .
Веднъж ще ви оберат с койните
А като гръмнат индексите ще ви оберат и с цените на копачките .
Класика !
2 :0
Коментар
-
Ще има и втори .
Предположи до къде ще е
Класика !
2 :0Какво означава тази прогноза? Смяташ, че сега пазара е манипулиран и предстои движение надолу до 8000 долара, после пак малко въздух и вече същинското движение към 0, защото за да се задлъжнее с цените на копачките ще рече, че се купува техника на кредит и тя не може да бъде изплатена. Правилно ли съм те разбрал и ако наистина смяташ така би ли дал някаква идея за времевите периоди?
Коментар
-
Ще има и втори .
Предположи до къде ще е
Класика !
Да лягаме да мрем...
залагай на апокалипсиса,и бегай на бахамите после,що си седнал да ни пророкуваш тукаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Ко речИ????
Тя таз новина стара (още от петък) изконсумирана и вече сме 10% НАГОРЕ СЛЕД НЕЯ!!!
А иначе за чакането - и ние го чакаме на 8.000$ ама нещо не става ....
То ако ставаше само с чакане и "ще ми се" - Черно Море да се е подквасило отдавна!!!
П.С. В момента цената в Битфинекс е 12.100$ !!! Опс докато го напиша още 60$ отгоре ....
П.С.2 При тази вълна отиваме някъде около 14.000$ за после ще видим
Ще има и втори .
Предположи до къде ще е
Класика !
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
Благодаря за отговора! Чартове - бол, но не намирам такъв, на който имам доверие. Не ми е важно - по-полезно ми бе инфото за цените на чарковете, ама той койна май само на цените на картите влияе? Ако е така, е добре за мен! Мерси!
От този по-голямо доверие няма на кой да имаш ...
А относно цените на Хардуера за копане с Видеокарти - в момента цените са БРУТАЛНИ!!!
Видеокарти които купувахме преди една година за 440-450 лв. в момента не можеш да пипнеш на цени под 1200 лв.!!!
Отделно дъна, захранвания, всичко е на БРУТАЛНИ цени и дори да се появи нещо на тези цени - изчезва за часове ....
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Сериозно ли не може да намериш чарт на биткоин
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар