Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТия биткойни мога ли да ги мушкам в деколтетата на танцьорките или да ги хвърлям на оркестъра.
- 1 like
Коментар
-
Истинските бизнес планове на фирмите са строго секретни. Маркирани са “Strictly Confidential” на всяка страница с червени букви.
Но дори да не бяха, пак нямаше да стане с предвиждането на бъдещето. Фирмите едно планират, друго става. А и как ще планираш реакцията на потребителите? Дали ще харесат някакъв нов продукт, това никога не е ясно.
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеТой се опита да го обясни. Всеки щял да вкарва реалните покупки описани в блокчейна, както и бизнес плановете си. Тъй го каза буквално. Ей такива хора нариват по 20 К зелени за нещо, дето не може да си платиш билета на биткойн конференцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеXman не искам да го бъзикам, защото е истински и благородно вярващ в чудесата на блокчейн. Дон Кихот, един вид.
Иначе и аз се чудя как точно ще стане това плануване за 5 годни напред със стоманата. Човек трябва силно да вярва, за да мисли така.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Xman не искам да го бъзикам, защото е истински и благородно вярващ в чудесата на блокчейн. Дон Кихот, един вид.
Иначе и аз се чудя как точно ще стане това плануване за 5 годни напред със стоманата. Човек трябва силно да вярва, за да мисли така.
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеАе, Xman разправя, че блокчейна планувал стоманата след 5 години с 95% вероятност. Тоя блокчен дали е познал за себе си, че ще поевтинее в пъти за месец и графиката безподобно ще заприлича на тая на лалетата? Те имат някакви специални програми за разчитане на тия прогнози. Аз ги нямам, и затуй питам запознатите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА тъпото на ралито беше, че трябваше да четем песни, възпяващи криптото.
Коментар
-
Какви ще ги пелтечи, същите като до сега. Ще вика, идва рали!
Мигар смяташ, че този момък ще се почувства неудобно от щуротиите, които пише? Няма, защото той е тука да пуска кьорфишеци. Това му е задачата.
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Чекай , мълчи ...
Най - бичия вариант , в този момент е до към 1450
Интересно ще е '' шампанизираното гуру'' как ше даде на задна после , прокламирайки НОВ ВРЪХ !!!!
Мнуго ми е интересну ..... какви ще ги пелтечи , като потече сопола надолу към 1150 $
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение18% ти го мериш от дъното през ноември 2016, защото така те кефи повече. Така и баба може да е анализатор. Избираш си дъно и винаги мериш спрямо него. Ако има ново дъно почваш да мериш от новото.
Последните 12 месеца е от 1 февруари 2017 до сега. Т.е. от 1210 до 1346, което прави 11% в долари.
А от момента, в който каза, че идва голямото рали, “ключовото” ниво от $1260, на 1 март 2017 до сега сме 6.8% нагоре.
Най - бичия вариант , в този момент е до към 1450
Интересно ще е '' шампанизираното гуру'' как ше даде на задна после , като НОНСТОП рекламира НОВ ВРЪХ !!!!
Мнуго ми е интересну ..... какви ще ги пелтечи , като потече сопола надолу към 1150 $Last edited by БАЦЕ; 01.02.2018, 20:29.
- 1 like
Коментар
-
А тъпото на ралито беше, че трябваше да четем песни, възпяващи криптото.
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеНай-тъпото от тоя спад сега е, че хеитърите ще се развихрят и ще трябва да слушаме глупости, а пък Кескурляка направо ще хвърля на монитора от кеф
Коментар
-
18% ти го мериш от дъното през ноември 2016, защото така те кефи повече. Така и баба може да е анализатор. Избираш си дъно и винаги мериш спрямо него. Ако има ново дъно почваш да мериш от новото.
Последните 12 месеца е от 1 февруари 2017 до сега. Т.е. от 1210 до 1346, което прави 11% в долари.
А от момента, в който каза, че идва голямото рали, “ключовото” ниво от $1260, на 1 март 2017 до сега сме 6.8% нагоре.
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеЗлатото за последните 12 месеца е нагоре с 18%, три пъти повече отколко твърдиш! Или да кажа, направо си лъжеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеНай-тъпото от тоя спад сега е, че хеитърите ще се развихрят и ще трябва да слушаме глупости, а пък Кескурляка направо ще хвърля на монитора от кеф
Коментар
-
Бай Маринеца още тая нощ може да товари на 8500. Казах му, търпение, съвсем малко търпение трябва...https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/#markets83 CoinsBank BTC/USD $15,789,500 $8,830.32 0.19% Recently 10 Bitstamp BTC/USD $166,148,000 $8,950.35 1.97% Recently 395 Quoine BTC/USD ** $16,815,900 $8,950.82 0.00% Recently 15 Kraken BTC/USD $93,223,600 $8,960.10 1.10% Recently 13 Gemini BTC/USD $105,194,000 $8,961.77 1.25% Recently 7 GDAX BTC/USD $202,019,000 $8,964.01 2.39% Recently 397 bitFlyer BTC/USD ** $8,022,430 $8,976.40 0.00% Recently
п.с. Не мога да откъсна поглед от приликата на Биткойнската графика и тая на лалетата от предното ми мнение. Не е истина просто!Last edited by IvanTerziev; 01.02.2018, 20:13.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар