IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Погледнете във момента Е coin ECN 4888% прекалено много та неможах да попадна и аз на такава монетка късмет .Събира се определена група решава кога да купува определен час и после обратния ред да продава не виждам логика как може да стане

Коментар

• Много е скъпо още, според мен има още писта за надоле нещото използвано основно за спекула и наречено "биткойн" Играйте внимателно и с мисъл, пожелавам да съберете кеша на койн-борсите. Докато може да правите печалба, играйте. Ако не можете с печалба- не го играйте, просто правило по костолани
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
        Всяка вечер удря на зелено, а сутринта монопола апе синджира! Американеца ли хапе на гола кука, помпаджиите от Китай ли отиват да спинкат, ама има я тая цикличност.
        Нов ден - ново дъно!
        От цикличност най-убаво се печели
        Нова нощ - нов връх!

Коментар

• Момчета, вместо "Добри ютро!", предлагам да преминем на оригинала "Good moaning!" (Lt. Crabtree, "Allo allo"). Мисля, че в превод по-добре пасва на ситуацията и начина, по който се развива темата в последните... месеци.

Коментар

• Всяка вечер удря на зелено, а сутринта монопола апе синджира! Американеца ли хапе на гола кука, помпаджиите от Китай ли отиват да спинкат, ама има я тая цикличност.
            Нов ден - ново дъно!
            Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Взе да удря на зелено каквото и да правят правителства,каквито си искат новини да пускат да ви кажа честно не може да се спре това е криптото е БЪДЕЩЕТО със времето всеки иска или не ще го приеме

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
                Аз съм с доста по-малко от 50тина броя и си е шум Отделно тока трябва да се подсили, вентилация, 50 броя е възможно в мазе, но лично аз не бих се занимавал. От самото начало не исках да са ми голяма грижа и си ги колокирам. Вкъщи тока със сигурност е доста по-евтин, но на мен не ми изглежда да си струва усилията
                Имам и трифазен ток, вентилация на печки от мазе е елементарна заради конвекцията че и в маслена баня става много лесно - ама не е там работата. Коментарът ти е абсолютно уместен!

Коментар

• Аз съм с доста по-малко от 50тина броя и си е шум Отделно тока трябва да се подсили, вентилация, 50 броя е възможно в мазе, но лично аз не бих се занимавал. От самото начало не исках да са ми голяма грижа и си ги колокирам. Вкъщи тока със сигурност е доста по-евтин, но на мен не ми изглежда да си струва усилията

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
                    Баси, ко стана в тая тема бре Какво делите толкова, единствено Керскурляка заслужава псувни всеки ден.
                    За копачите - моите АСИК са около 70 децибела шум. Не съм ги мерил всичките заедно, не знам как се умножава шума, 70 децибела е една. Според мен няма вариант това да се държи вкъщи или въобще в жилищна сграда. Доста хора се пробват в мазета, гаражи, къщи на село и т.н., ама лично според мен това са неправилни решения - пак пречи, сигурност липсва, охлаждането е сложно и т.н. Колокация му е майката - подръжка, охрана, охлаждане, всичко е там, разбира се няма как да е на ток за битови абонати или "безплатен", пък и на мен лично идеята да крада ток за да изкарам пари ми е абсурдна
                    Ко да стане, върлите критикари тръгнаха да скалпират койните - т.е. ясно е защо критикуват, явно са от трейдърите дето лееха сълзи и сополи по случай поредния срив
                    Напълно си прав за индустриалното приложение, но не всички сме лардж скейл все пак До 50ина бройки нямам драма да ги държа у дома, имам мазе под цялата къща ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

сигурен бях, че го ползваш са калорифер това кръстоска между габровец и германец не може да ти стъпи на малкия пръст.

а по линия на кражбата - германците ако зная че пишеш по форумите ... ще те карат да връщаш заплата.. айде спирам да ви преча.
                      Не всички работодатели са лешпери като теб Примири се.

Коментар

• Баси, ко стана в тая тема бре Какво делите толкова, единствено Керскурляка заслужава псувни всеки ден.
                        За копачите - моите АСИК са около 70 децибела шум. Не съм ги мерил всичките заедно, не знам как се умножава шума, 70 децибела е една. Според мен няма вариант това да се държи вкъщи или въобще в жилищна сграда. Доста хора се пробват в мазета, гаражи, къщи на село и т.н., ама лично според мен това са неправилни решения - пак пречи, сигурност липсва, охлаждането е сложно и т.н. Колокация му е майката - подръжка, охрана, охлаждане, всичко е там, разбира се няма как да е на ток за битови абонати или "безплатен", пък и на мен лично идеята да крада ток за да изкарам пари ми е абсурдна

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Това кутре - в маслена баня (правил съм го).
                          Но по-лесно е да го държа (батко му, не баш тоя одъртел модел) да ми отоплява стълбището към втория етаж - в коридора. С намалени вентилатори на 29% точно това и прави, докато изкарва стинките
                          сигурен бях, че го ползваш са калорифер това кръстоска между габровец и германец не може да ти стъпи на малкия пръст.

а по линия на кражбата - германците ако зная че пишеш по форумите ... ще те карат да връщаш заплата.. айде спирам да ви преча.
                          Last edited by bertram; 06.02.2018, 18:16.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Този "Дзвер" е само за гараж/мазе или промишлено хале
                            Поздрави и на теб!
                            Това кутре - в маслена баня (правил съм го).
                            Но по-лесно е да го държа (батко му, не баш тоя одъртел модел) да ми отоплява стълбището към втория етаж - в коридора. С намалени вентилатори на 29% точно това и прави, докато изкарва стинките

Коментар

бай марине,

аз визирах някакво такова 'чудо' https://www.youtube.com/watch?v=jFSMUvWCtfw
                              сигурно има и тихи ... или такива като служебните компове на кретена те са най-тихи...

поздрави
                              Биха били и най-безполезни, да не говорим че би било кражба - типично за ганьовския ти манталитет

Коментар

бай марине,

аз визирах някакво такова 'чудо' https://www.youtube.com/watch?v=jFSMUvWCtfw
                                сигурно има и тихи ... или такива като служебните компове на кретена те са най-тихи...

поздрави
                                Този "Дзвер" е само за гараж/мазе или промишлено хале
                                Поздрави и на теб!
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X