Погледнете във момента Е coin ECN 4888% прекалено много та неможах да попадна и аз на такава монетка късмет .Събира се определена група решава кога да купува определен час и после обратния ред да продава не виждам логика как може да стане
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Много е скъпо още, според мен има още писта за надоленещото използвано основно за спекула и наречено "биткойн"
Играйте внимателно и с мисъл, пожелавам да съберете кеша на койн-борсите.
Докато може да правите печалба, играйте. Ако не можете с печалба- не го играйте, просто правило по костолани
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеВсяка вечер удря на зелено, а сутринта монопола апе синджира! Американеца ли хапе на гола кука, помпаджиите от Китай ли отиват да спинкат, ама има я тая цикличност.
Нов ден - ново дъно!
Нова нощ - нов връх!
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеАз съм с доста по-малко от 50тина броя и си е шумОтделно тока трябва да се подсили, вентилация, 50 броя е възможно в мазе, но лично аз не бих се занимавал. От самото начало не исках да са ми голяма грижа и си ги колокирам. Вкъщи тока със сигурност е доста по-евтин, но на мен не ми изглежда да си струва усилията
Коментар
-
Аз съм с доста по-малко от 50тина броя и си е шумОтделно тока трябва да се подсили, вентилация, 50 броя е възможно в мазе, но лично аз не бих се занимавал. От самото начало не исках да са ми голяма грижа и си ги колокирам. Вкъщи тока със сигурност е доста по-евтин, но на мен не ми изглежда да си струва усилията
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеБаси, ко стана в тая тема бреКакво делите толкова, единствено Керскурляка заслужава псувни всеки ден.
За копачите - моите АСИК са около 70 децибела шум. Не съм ги мерил всичките заедно, не знам как се умножава шума, 70 децибела е една. Според мен няма вариант това да се държи вкъщи или въобще в жилищна сграда. Доста хора се пробват в мазета, гаражи, къщи на село и т.н., ама лично според мен това са неправилни решения - пак пречи, сигурност липсва, охлаждането е сложно и т.н. Колокация му е майката - подръжка, охрана, охлаждане, всичко е там, разбира се няма как да е на ток за битови абонати или "безплатен", пък и на мен лично идеята да крада ток за да изкарам пари ми е абсурдна
Напълно си прав за индустриалното приложение, но не всички сме лардж скейл все пакДо 50ина бройки нямам драма да ги държа у дома, имам мазе под цялата къща ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
сигурен бях, че го ползваш са калорифертова кръстоска между габровец и германец не може да ти стъпи на малкия пръст.
а по линия на кражбата - германците ако зная че пишеш по форумите ... ще те карат да връщаш заплата.. айде спирам да ви преча.Примири се.
Коментар
-
Баси, ко стана в тая тема бреКакво делите толкова, единствено Керскурляка заслужава псувни всеки ден.
За копачите - моите АСИК са около 70 децибела шум. Не съм ги мерил всичките заедно, не знам как се умножава шума, 70 децибела е една. Според мен няма вариант това да се държи вкъщи или въобще в жилищна сграда. Доста хора се пробват в мазета, гаражи, къщи на село и т.н., ама лично според мен това са неправилни решения - пак пречи, сигурност липсва, охлаждането е сложно и т.н. Колокация му е майката - подръжка, охрана, охлаждане, всичко е там, разбира се няма как да е на ток за битови абонати или "безплатен", пък и на мен лично идеята да крада ток за да изкарам пари ми е абсурдна
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Това кутре - в маслена баня (правил съм го).
Но по-лесно е да го държа (батко му, не баш тоя одъртел модел) да ми отоплява стълбището към втория етаж - в коридора. С намалени вентилатори на 29% точно това и прави, докато изкарва стинкитетова кръстоска между габровец и германец не може да ти стъпи на малкия пръст.
а по линия на кражбата - германците ако зная че пишеш по форумите ... ще те карат да връщаш заплата.. айде спирам да ви преча.Last edited by bertram; 06.02.2018, 18:16.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Този "Дзвер" е само за гараж/мазе или промишлено хале
Поздрави и на теб!
Но по-лесно е да го държа (батко му, не баш тоя одъртел модел) да ми отоплява стълбището към втория етаж - в коридора. С намалени вентилатори на 29% точно това и прави, докато изкарва стинките
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениебай марине,
аз визирах някакво такова 'чудо' https://www.youtube.com/watch?v=jFSMUvWCtfw
сигурно има и тихи ... или такива като служебните компове на кретенате са най-тихи...
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениебай марине,
аз визирах някакво такова 'чудо' https://www.youtube.com/watch?v=jFSMUvWCtfw
сигурно има и тихи ... или такива като служебните компове на кретенате са най-тихи...
поздрави
Поздрави и на теб!remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар