Не знам за другите, аз съм относително спокоен след като гледахме подобна драма през Януари. Ще ми е интересно как ще приключим седмицата. Корелацията с Насдак е доста силна последната година. Ако ротацията към value stocks продължи ще имаме проблеми. Все пак очаквам силен летен сезон.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
кво стана ся . до онзи ден беше много як сега сатанярката казва че не бил як
хяхяхяхяхяхяхяхяпх
"Биткойнът е изключително неефективен"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеМежду другото в рамките на деня Биткойна почти възстанови стойноста си, и към момента е само 3к назад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Смисълът е ясен - все още не ми е готов напълно автоматизирания робот. Няма да започна да търгувам с големи суми, докато не го завърша, и докато той не се докаже. Нямам време за търговия на ръка, пък и не искам да изперквам като Архитекта. Така че в момента се правят само тестове, и нищо друго, като лотовете са минимални. Това обаче не е търговия - това са детски играчки с цел настройки на софтуера.
Когато завърша робота, най-вероятно ще организирам голям инвестиционен фонд, при който броя на нулите за търговия ще се хареса и на тебе.
- 1 like
Коментар
-
Смисълът е ясен - все още не ми е готов напълно автоматизирания робот. Няма да започна да търгувам с големи суми, докато не го завърша, и докато той не се докаже. Нямам време за търговия на ръка, пък и не искам да изперквам като Архитекта. Така че в момента се правят само тестове, и нищо друго, като лотовете са минимални. Това обаче не е търговия - това са детски играчки с цел настройки на софтуера.
Когато завърша робота, най-вероятно ще организирам голям инвестиционен фонд, при който броя на нулите за търговия ще се хареса и на тебе.Само гледай във фонда да има и други цифри освен нулите, теб си те знаем че си занулител
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе знам, ама ако човек има милиони, а петцифрени числа във форекса му се виждат големи, възниква въпросът какъв изобщо е смисълът от цялото напъване
Когато завърша робота, най-вероятно ще организирам голям инвестиционен фонд, при който броя на нулите за търговия ще се хареса и на тебе.Last edited by Mateev; 22.02.2021, 23:53.
Коментар
-
Предполагам, че с това случая приключи.
Онова прозвуча много на ангро.
Peace.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеМи щото са минали по банков път, затова светиш зелено.
Не се заяждам с теб, просто се изхвърли с тия покупки на ВТС кеш. Гледай какво пишеш, и поне тотални щуротии недей писа....)
Никога не съм си представял куфарчета с пачки - това беше плод на твоето въображение, и от там тръгна целия спор. Ако някой поиска еднократна сделка за над 10к лева, повече от ясно е, че ще се откажа. Вие казвате, че няма никакви документи и доказателства, но всъщност има - това са аудиозаписите на разговора ми по телефона, както и видеозаписите на колата и на човека, който докато дойде при мене го снимат и записват поне 15 различни камери.
Също така всички покупки ги има в транзакшън лога на моя портфейл, и ако някой проверяващ прояви интерес, може да ги види и да получи копие от тях. Така че аз съм си опекъл питката и ми е много неприятно, когато някой ме набеждава в престъпления.
Предполагам, че с това случая приключи.
Last edited by Mateev; 22.02.2021, 23:29.
Коментар
-
При мене преди много години НАП проверяваха сина ми за две нови леки коли, които купих на него и на гаджето му. Искаха му някакви документи, които той ги събра, а в обяснителната записка за произхода на парите той просто написа "Баща ми ми ги даде.". При внасянето на папката в НАП служителя погледнал в компютъра по моето ЕГН, и само казал "Ами добре", и с това случая приключи.
Та проблеми с НАП може да има само някой, който свети в червено, но при мене винаги свети в зелено.
Не се заяждам с теб, просто се изхвърли с тия покупки на ВТС кеш. Гледай какво пишеш, и поне тотални щуротии недей писа.
Радвай си се на милионите, ама не парадирай на всяка крачка с тях. И един съвет, приятелски. Познавам хора, дето ще те купят и продадат 10 пъти, и един път не съм ги чул да се фукат като теб, още повече в интернет пред целия свят. Тях си ги знаят и без фукане.имаш някакъв проблем, явно не те признават всички за богат, и се утрепа да пишеш в нета. Споко, вярваме ти
Last edited by Kildirim_Bei; 22.02.2021, 23:22.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Сега пък на ЗМИП и ППЗМИП отивамекеша в големи количества си е главоболие. 90тте минаха преди повече от 20 години
- 1 like
Коментар
Коментар