IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Тоя неочакван удар с мокрия парцал от пазара явно много те е изнервил
    Спокойно ,сега започваме
    Какъв удар? - 30% ли? Не си в час.

Коментар

Спокойно ,сега започваме
      Даньо, какво започваш бе!
      Предстои прекратяване на две войни и сваляне на лихви.
      Що пикаеш срещу вятъра, че и акъл даваш!
      Ти тоя форум го превърна в комедия.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        Пазара лекува Вас - мечоците! Как? Ами просто, като изчезвате и се появявате с нови никове.
        Спокойно ,сега започваме

Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        Тези, които са ме послушали за HODL, в момента са на 300%+ (да показвам ли стари scr от 2021?). Тези, които те послушат (надявам се да няма такива) ще страдат.
        Запази го този пост и ще гледаме (ако не си изчезнал, както други пишман мечоци
        Не само ще го запазя,веднага мисля да го принтирам в 10 копия да го имам,даже обмислям да си го татиурам този пост за да не забравя
        Иначе да, страхотно "доказателство" за акуратност
        Last edited by danetha; 06.08.2024, 15:09.

Коментар

Но пазара ви лекува
          .
          Пазара лекува Вас - мечоците! Как? Ами просто, като изчезвате и се появявате с нови никове.

Коментар

Осъзнаването,че няма да има 600к е трудно особедно за най-неориентираните.Но пазара ви лекува
            А ще си патят тези които ти слушат глупосите за HODL
            Тези, които са ме послушали за HODL, в момента са на 300%+ (да показвам ли стари scr от 2021?). Тези, които те послушат (надявам се да няма такива) ще страдат.
            Запази го този пост и ще гледаме (ако не си изчезнал, както други пишман мечоци).

Коментар

Какви са тези глупоасти бе братче. Дано да не ти се върже някой, че ще си пати.
              Осъзнаването,че няма да има 600к е трудно особедно за най-неориентираните.Но пазара ви лекува
              А ще си патят тези ,които ти слушат глупостите за HODL

Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
              Според мен ще има ЪП.
              Мързи ме да обяснявам защо.
              До къде ЪП ? Дай някви цифри

И други да дадат цифри да видим.Който иска.
              Last edited by danetha; 06.08.2024, 15:00.

Коментар

• Борсата в ХонгКонг падна до най-ниското си дъно в историята. Интел (кой няма процесор на Интел?) падна до нивата си отпреди 13 години! Нвидия - третата най-голямата компания в света (ако не се лъжа даже беше първа) - падна с 40%.
                При всичката тази сеч - Биткойн "падна" само с 30%. Никога не съм бил толкова булиш. HOOODDL.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha
                  Ето я голямата картина

Затвори ли месеца ПОД 60к,край,финиш,довиждане,досвиданя булиш цикъл.

https://tvc-invdn-com.investing.com/...bea94558fd.png

Какви са тези глупоасти бе братче. Дано да не ти се върже някой, че ще си пати.

Коментар

Да не мислиш,че в тая графика има всички ликвидации ,от всички пазари, и отделно я пускат напълно безплатно на Сулъо и Пулио в нета,да се ориентира
                    Нз кво има и кво няма, но си е ориентир, какво ще става в краткосрочен план. Това разбира се, за дългосрочния инвеститор е само един........ шум.... HOOOODL.

Коментар

Давам ти веднага един пример .Само на база ТА,и без да гледаме абсолютно нищо друго,можем да кажем с голяма вероятност(>80%) кога този бтк цикъл ЩЕ и кога Е завършил.
                      Съответно ,ако си дългосрочен инвеститор,да разтовариш и да максимизираш профита си.
                      На база фундамент или някакво Бинго няма как.Те ще ти кажат точно обратното и мненията в темата до преди седмица го доказват.Кой очакваше спад след ЕТФ и халвинга?
                      Остава само да кажеш на тези, които карат влака, че така щяло да стане.
                      Според мен ще има ЪП.
                      Мързи ме да обяснявам защо.

Коментар

• Давам ти веднага един пример .Само на база ТА,и без да гледаме абсолютно нищо друго,можем да кажем с голяма вероятност(>80%) кога този бтк цикъл ЩЕ и кога Е завършил.
                        Съответно ,ако си дългосрочен инвеститор,да разтовариш и да максимизираш профита си.
                        На база фундамент или някакво Бинго няма как.Те ще ти кажат точно обратното и мненията в темата до преди седмица го доказват.Кой очакваше спад след ЕТФ и халвинга?
                        Last edited by danetha; 06.08.2024, 13:47.

Коментар

• Не е сложно за разбиране: ВСИЧКИ индикатори са разработени на база цени, които вече са се случили.

Колкото и графики да отвориш, колкото и индикатори да свържеш с тях - нито един индикатор НЕ изпреварва текущата цена. А ние "анализираме" ("предсказваме") какви фигури са чертали цените В МИНАЛОТО.

"Професионалистите" препоръчват търговията на дневен- и на 4-часов таймфрейм. Казват, че векторът на тренда с проявявал най-точно. Разбира се - това е тренд от миналото, а колко време ще се запази този тренд - няма как да се предскаже... Свръх-купен или свръх-продаден актив - също са понятия от миналото..., плъзгащите криви са се плъзгали до момента..., НО казват, че цените трябва да се търгуват, като се гледат НЯКОЛКО таймфрейма... , могат да се хванат важни движения, предизвикани от флуктуациите на пазара, особено при отварянето на борсите (на различни континенти, при важна промяна във фундамента...)

Друг е въпросът, че тия професионалисти все още не са станали милиардери. Същото важи и за хората, които разработват индикаторите, с които пълним графиките. Последните печелят поне от издадените книги, с които ние се учим да "търгуваме" според ЦЕНИТЕ В МИНАЛИТЕ ПЕРИОДИ...

И - дори научени - не ставаме милиардери...

Коментар

• Нека взема участие в тълкуването на свещите от ТА.

Според мен, ОСНОВНОТО в анализите е, че няма база за прогнозирането на бъдещи цени - ако вземаме предвид цените, които вече са били постигнати в миналото от Н.В. ПАЗАРА.

Ако някой ни каже, че прави прогноза на база индикатор, която се потвърждава от други индикатори - отново няма сигурност. ЕДИНСТВЕНО сигурно е, че цената ще се движи в две посоки...

Когато ТА се комбинира с ФА - КАЗВАТ, че прогнозата е по-реална. Това отново е съмнително (според мен), защото на текущите цени влияят безброй много събития, които ничий разум (ИИ) - не може надеждно да обобщи, най-малко, защото такава база данни не се поддържа, ако има частични данни - те са безумно скъпи и не е разумно да се използват за целите, за които говорим... (мисля аз)...

************.

По конкретната диаграма, в която всяка свещ се очертава от цените за месец (месечна) - СПОРЕД МЕН трябва да се отиде на по-ниска графика, където да се разглежда само този "триъгълник", който цените очертават. Така ще се види, че в следващият месец - новата свещ на тази графика - цените БИХА МОГЛИ да скочат с, над 30-40 %... (разбира се, че после пак ще падат и ще се повишават - естествено състояние на пазарите!)

Тези 30-40 % са по различен от използвания тук индикатор!

Ако сега някой ме попита, как казаното последно кореспондира с началото, бих казал, че НЕ КОРЕСПОНДИРА!

Значи: оставам на мнението, че бъдещи цени на пазарите НЕ МОГАТ да се прогнозират на база миналите им движения!

Лично и неангажиращо мнение, разбира се! Успехи!

Коментар

Няма нищо лошо в това да падне, но аз не виждам какво могат да вземат като дръпнат цената под 48:
                              Да не мислиш,че в тая графика има всички ликвидации ,от всички пазари, и отделно я пускат напълно безплатно на Сулъо и Пулио в нета,да се ориентира

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ако това лале падне под 40 и аз бих взел 0,1 от него
                                Стига бреЗеми си Атерки по добре

Коментар

Working...
                                X