Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
– " Можете ли да си представите свят, в който плащането на данъци ще е абсолютно доброволно тъй като вашите пари ще са абсолютно анонимни?" -това е химера ,рано или късно ,ще ти го турят , просто данъците са неизбежни ,като смърта
– " Можете ли да си представите свят, в който преводите на пари струват по-малко от 5 стотинки/цента независимо от сумата и местоположението на получателя?"-
можем ,но не сме алчни за няколко $ повече !!!! Без за съжаление да сме банкери ,хубаво е да се придържаме към установеното от векове статукво !
а именно : предприемач -обект -банка ,може и за глупаците в обратен ред !
важното е ,че това са необходимо-достатъчните условия за нормален ,па макар и рисков бизнес !
– ,ти форекс ,може ли да си представиш ,че аз организирам обществена поръчка за милиони лв. и ще се доверя на бъдещ победител ,който няма банкова референция ???
Прости ми Форекс ,но този Биткойн , ми звучи ,като манията по дот комите ,първо ура ,пък после ??????
п.п. иначе казват ,че съм успешен бизнесмен ,но уви продължавам да съм назадничав и продължавам да не си правя електронен подпис .
п.п.поздрави !
Коментар