IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Не! С процесори ASIC се копаят само някои (SHA-256) монети:
    http://coinchoose.com/ от които само Bitcoin е интересна (засега).
    Scrypt-монетите могат да се копаят все още с графически карти (предимно Radeon).
    Аз започнах през април 2013 с 3 Radeon HD5870 купени на старо, когато станаха слаби за биткойни ги продадох, но малко след това пак си купих, защото стана интересно да се копаят XPM, FTC, DOGE etc.
    Сега считам, че B.MINE, B.SELL и B.EXCH от http://www.havelockinvestments.com/ заслужават внимание. Но в момента канадците нещо ремонтират, дано се събудят скоро
    аз с мойта ati radeon 9550 може ли да изкопая нещо?
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Когато курса рипаше нагоре и в МТ_ГОХ хвърчаха един обеми.. (колко реално, колко изкуствени...) всички викаха свободен пазар без регулации това е истината.

ДА ама НЕ както казва Петко Бочаров.
      ДА ама ДА ,както е казал поета Регулацията не е гарант за нищо !

Ето ти и един пример.Кажи ми как тоя хубавец успя да гепи не 30-40к койни на цена 10-20млн $ , колкото са гепени от Гокса, а цели 65 милиарда долара и то от напълно регулиран пазар и то в продължение на години

http://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_Madoff

бг

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...B4%D0%BE%D1%84
      Last edited by kurta007; 26.02.2014, 16:05.

Коментар

• bertram

Схемата е сбъркана, прекалено голямо участие има на фиатните пари в нея и на банки.Тези сайтове пък са върха на айсберга и я превръщат в грозна перамида.Ако някой може да проследи какво представлява гокса, то ще открие че зад тях се ушомолява някоя банка, която се е налапала здраво от пирамидата.Зад всяка пирамида стои някоя банка.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Фори,

никой от старите кучета не говореше за криптовалутата, механизъм, алгоритни и тн., че е лоша работа..напротив ок си е и има идейни неща в целия модел.

Това, което буди съмнения е средата (МТ_ГОХ и сие),която помогна да се надуят
          космически балони. Обемите изтъргувани на тези 'борси' надвишават в порядцъци реалния стокообмен състоял се след разплащане с биткойни.

Когато курса рипаше нагоре и в МТ_ГОХ хвърчаха един обеми.. (колко реално, колко изкуствени...) всички викаха свободен пазар без регулации това е истината. Тичаха да захранят сметки и се кефеха как една нерегулирана борса е най-близкото до живия пазар... ДА ама НЕ както казва Петко Бочаров. Точно схемите реализирани от тези така наречени борси ще са в основата да сриването на доверието към биткойн.

За мен МТ_ГОХ си беше ясно, че е измама, но беше въпрос на време да се спука балона. Сега уж другите борси държат, но без регулация кой може да ви гарантира, че няма да последват примера на МТ_ГОХ и след 'хакерска атака' да хлопнат кепенците.

успех

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Привет биткойнери.

Не съм се покрил, разбира се. Чета ви от време на време и се забавлявам. Най-злобните коментари най-много ме забавляват...

Биткойн е тук и ще остане тук. Свят без криптовалути вече е невъзможен. Преки губещи са банките и световния финансов олигопол. Светът върви напред и никой не може да спре новите цифрови технологии за децентрализираното съхранение на стойност. Те са много по-сигурни от сегашната банкова система, много по-евтини и дават невероятна финансова свобода и независимост на този, който ги използва.

Както сами виждате, ако не се вдига курса на Биткойн то започва да расте курса на физическото инвестиционно злато и сребро. Умните пари не търпят повече риска от планините от нищо незначещи хартишки, чието количество се увеличава с милиарди новонапечатани ежедневно. Държавните дългове в световен мащаб продължават да растат и това е прекия показател, че кризата не само че не отшумява, а навлиза в най-взривоопасната си фаза.

Много съм зает и затова по-рядко чета този форум. Очаквайте новини за Биткойн и на местно ниво до 2-3 седмици.

С най-добри пожелания.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ако някой копач тогава иска да редуцира риска от направените си инвестиции имам интерес и да ми пише на лично съобщение
            Keep going ...

Коментар

Не се опитвай да прилагаш класическите технически и фундаментален анализ към биткойните
              А кво да прилагам ? хвърляне на боб може би ?

Коментар

Аз лично никога не бих си купил нищо от тях.Да направи една справка в техния форум а и в биткоинтолк имат тема ,колко хиляди молби за рефънд имат и колко псувни ядат ,закъснели срокове ,некоректност и т.н.
                Да бяга далече,особедно пък начинаещ копач,те ще убият всичко детско в него
                Last edited by kurta007; 26.02.2014, 15:06.

Коментар

• действа си класическия технически анализ... макар, че една модификация на стандартното отклонение ми дава изключителни сигнали
                  Keep going ...

Коментар

• благодаря как да се свържа с тези момчета?
                    Keep going ...

Коментар

• barbaron, ако отида при тези българските момчета пак ли трябва да чакам за да се докопам за машина за копане? отделно с тези машини мога да копая всякакви криптовалути нали? не само биткойни
                      Keep going ...

Коментар

• http://bitcoinwisdom.com/markets/bitstamp/btcusd

На 4 часа графика ясно се вижда че търговииката е чисто техническа и трябва да пробием низходящия канал.
                        Чисто фундаментално пазара е в изчаквателна позиция отностно обещаното изявление за купуването на Гокса.
                        http://www.scribd.com/doc/209050732/...Strategy-Draft
                        И изобщо за някакви новини около тях.Мен лично бая ме съмняват тея изявления.
                        Ако все пак има някакво такова с обещание за придобиване и последващо оздравяване на компанията и че ще върнат койните ще има рали поне до 800-900$ зоната в период 1-2 седмици.
                        Ако обаче няма никакво изявление близките дни и седмици мисля че ще това рали ще се състой така или иначе но ще е по-късно и пазара ще консолидира.
                        Така или иначе сантимента се подобрява а това е най-важното

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                          ами тогава да те попитам следното при инвестиция от 1000 лв да кажем и постояннна цена на биткойна от 550 долара/койн за колко време се избива?
                          Ако инвестираш в копаене на скрип валути,инвестицията в момента се избива за около 6 месеца.Но това постоянно се мени,имаше времена когато се избиваше и за 1м. имаше и за 10м.
                          Като цяло за мен с търговия могат да се правят доста повече пари.

Коментар

П.П. Полюбувайте се на красивото V, изрисувано тази нощ тук: http://bitcoinwisdom.com/markets/bitstamp/btcusd

Коментар

• ами тогава да те попитам следното при инвестиция от 1000 лв да кажем и постояннна цена на биткойна от 550 долара/койн за колко време се избива?
                              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнение
                                когато дойдат те да си харчат койните в ресторанта дето миеш чинии, в коя икономика точно наливат пари и от къде са дошли те?
                                Аз бих му дал един приятелски съвет на Фростев.Щом иска да наливаме пари в бг икономиката ,да си купи един QR четец и ще му плащаме с биткойни ,когато ползваме тоалетната която чисти

Коментар

Working...
                                X