IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма как да знаем от кога са вътре и колко мислят да държат, прав си. Официално не помня на колко почнаха да обявяват, че купуват, но все си мисля, че още е евтин Биткойна и още купуват. Бавно, тихо...но вече се чува. Дано не целят малко печалба с койните, които ще продават. Но при всички случаи мисля ще се съгласиш, за да имат полза от тоя спот итф трябва да продават на този и онзи и да обират таксите.
    Ни ще има някаква игра защото има противоречива информация какво точно ще дадат на клиентите си да купят, ми е да са просто форкове и те да решават кой бил най-добрия за клиента, хахах...
    Last edited by Top Gun Maverick; 18.06.2023, 22:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
      Ще им откажат те, таратанци. Кой ще им откаже, Гари ли, хахах, той няма да го има, плюс това според мен те спокойно могат да назначават и махат хора от СЕК. Ето портофило да се види леко така само:
      https://hedgefollow.com/funds/BlackRock

Пускам ви и част от това, което е абсолютно тяхно да видите една изключително голяма случайност разбира се, точно като тази, че ще пуснат ЕТФ преди халвинга. Всичките им фармацевтични компании са произвеждали ваксини за Ковида. Нали помните Ковида бе, онова там дето искаха и ни направиха на маймуни с него, буквално.
      Притежават и медиите с които ни заливаха с "информация". Случайни хора. Да, може и да им откажат. Другите Кока-кола, Пепсита, Сникърси, NBA, Superbawl, MGM...малки неща.
      С всичко , което си написал съм съглааен. Но едва ли, такива хора обичат да купуват скъпо.
      Спомням си, какво се случи след пускането на фючъра, на ЧМЕ.
      Продавайте новината, Не е препоръка, само предупреждение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
        Пускам ви и част от това, което е абсолютно тяхно да видите една изключително голяма случайност разбира се, точно като тази, че ще пуснат ЕТФ преди халвинга. Всичките им фармацевтични компании са произвеждали ваксини за Ковида. Нали помните Ковида бе, онова там дето искаха и ни направиха на маймуни с него, буквално.
        Притежават и медиите с които ни заливаха с "информация". Случайни хора. Да, може и да им откажат.

Коментар

• Ще им откажат те, таратанци. Кой ще им откаже, Гари ли, хахах, той няма да го има, плюс това според мен те спокойно могат да назначават и махат хора от СЕК. Ето портофило да се види леко така само:
          https://hedgefollow.com/funds/BlackRock

Притежават и медиите с които ни заливаха с "информация". Случайни хора. Да, може и да им откажат. Другите Кока-кола, Пепсита, Сникърси, NBA, Superbawl, MGM...малки неща.
          Attached Files
          Last edited by Top Gun Maverick; 18.06.2023, 20:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
            То заявления - бол, ама сек а ги отхвърля, и тва ще бъде отхвърлено.
            Не четеш ли, BlackRock имат досега 575 успешни и само 1 неодобрен ETF от SEK !
            Най-големият мениджър на активи в света,а не пръдлъовци като предишните.Опекли са си работата още преди заявлението
            Тайминга също казва много.Разчистват офшорните шитни Binance ,Tether-и колкото могат и на тяхно място идват американските акули.Всичко това е планувано.

До края на март някъде 2024 е последния срок относно ДА или НЕ.Съчетано с халвинга,смятай къв рън ще има
            наближим ли това време
            Last edited by petrg5s; 18.06.2023, 15:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
              Заявлението на BlackRock за СПОТ ETF е голяма новина ! Много голяма даже бих казал
              575 -1 имат одобрение на ETF досега !
              Най-големият мениджър на активи в света !
              Спот ETF .Ще купуват истински бити коне,а не хартиени на фючърсите
              За сравнение,първия СПОТ ETF в златото навремето качи цената от 400 до 1800
              То заявления - бол, ама сек а ги отхвърля, и тва ще бъде отхвърлено.

Коментар

• Заявлението на BlackRock за СПОТ ETF е голяма новина ! Много голяма даже бих казал
                575 -1 имат одобрение на ETF досега !
                Най-големият мениджър на активи в света !
                Спот ETF .Ще купуват истински бити коне,а не хартиени на фючърсите
                За сравнение,първия СПОТ ETF в златото навремето качи цената от 400 до 1800
                Last edited by petrg5s; 17.06.2023, 09:29.

Коментар

• 200 дневната МА ще бъде тествана ,сигурно до края на тази седмица .Нивото съвпада и с нивото на пробива.Идеално място да отскочи силно там,ако е булиш играта.Ако не,20к

https://tvc-invdn-com.investing.com/...b638c228a4.png

Коментар

• https://youtu.be/_8FlTx0Tibg
                    Алесио рядко греши. И аз очаквам дроп при това ЕС енд пи, скочи ненормално нагоре заради 6-7 компании, а всички други са леш. Нашите китове може да използват това и да друснат дървото на коня.

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                      Добра възможност да направиш по 10 или по 100, я някой ще са по 1000 до 2г
                      Или 0

Коментар

• Добра възможност да направиш по 10 или по 100, я някой ще са по 1000 до 2г

Коментар

• Първоначално изпратено от men79 Разгледай мнение
                          Биткойна е ясен, но какво се случва с алткойните. Доколкото разбирам Америка иска да ги унищожи, да остане само биткойн? Кажете си вашето мнение, че съм се набълбукал с едни кардано
                          Шитните не решават никакъв проблем! Те са създадени с цел да обогатят създателите си. Според мен голяма част от тях ще изченат. Както предишния бул, очаквам Биткойн да увеличи доминанса си на 70%.

Коментар

• Биткойна е ясен, но какво се случва с алткойните. Доколкото разбирам Америка иска да ги унищожи, да остане само биткойн? Кажете си вашето мнение, че съм се набълбукал с едни кардано

Коментар

• Булмаркета потвърден! Ако не бяхме в бул, при тези новини цената би била 8к.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X