Вчера си мислех същото, че точно защото към началото на април беше 31, ще се спре и ще рейнджи малко тука. Колко малко...кой да ти каже. Това 10к вече е възможно според мен само ако този бул не иде над 100 или стане нещо зле да умира коня. Във всички други случаи няма как да счупи. Това би значело китовете да изгубят контрол и мишоците да го изкупим. Кой ще ни позволи?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеЕто вземи за пример архитекта, който като повтаряше шорт, шорт, шорт от не знам каква цена баш като Данчо шорта трябва да е изгърмял стабилно много пъти вече. Шаманството помага до време, но пак казвам според мен.
Иначе аз бития кон не го шортвам никога,научил съм си урока много отдавна и отигравам позиции от няколко дни поне,но предимно седмици
Къде ще ходи? 36к е задължителен таргет,както и под 10к има няколко.Да,точно така под 10к.Но нямам идея за под 10к кога ще е .Може и след 2-3г,но съм 95% сигурен,че ще го видим.
По краткосрочно...в момента под 31к най-вероятно ще вземе почивка и от утре очаквам доста алтове да почнат да "прехвръкват" ...а там са сериозните пари.
А защо пък точно 31к ? защото там е годишния (2023) връх в момента
https://invst.ly/10g2w3
Last edited by petrg5s; 22.06.2023, 07:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
1. Никой не ги знае.
2. С новини, разбира се платени.
2.За новините, ти е писал колегата по-долу. Залъгалка за масовката. Че иначе няма кого да обират китовете.
Коментар
-
Е, да, на 60к зор работа да чакаш много проценти.
Прав си, въобще не разбирам от технически анализ, Алесио Растани като му гледах клиповете доста познаваше с по мощта и на това средство.
Но иначе не е като да нямам идея къде се намираме. Още като стигна за пръв път 20к след дългото кибичене от 6-7 седмици на 16 заявих, че тръгваме. После на 25к казах, че сме във фазата на дисбелийв когато масово не се вярва какво се случва и още чакаха 12к-10 и т.н.
Сега къде ще ходим и какво ще става тази година ми е все тая, ако дропне много разбирай под 20 ще взема още, но няма да стане. Пожелах си рейндж цяла година от 28, но и това няма да стане, иначе време да чакам имам два булмаркета като през това време няма само да стоя на едно място с цялото портфолио. Но трейдването не е за мен, прав си. Според мен трейдърите от ритейла са донори на пазара. Ето вземи за пример архитекта, който като повтаряше шорт, шорт, шорт от не знам каква цена баш като Данчо шорта трябва да е изгърмял стабилно много пъти вече. Шаманството помага до време, но пак казвам според мен.Last edited by Top Gun Maverick; 21.06.2023, 19:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеИли конят си следва курса и се намирахме в такава фаза
По-добре кажи нямам никаква идея къде се намираме и къде ще ходим.
А за ТА таботи много добре,но няма как да те убедя,пък и това ми е последната грижа.Всичко е до човек и умения,както във всяка друга област.
Колкото до купи и дръж, аз им викам на тези "стискачи" ,работеше тази стратегия до преди да го превземат CME фючърсите .Сега големи % печалба с тази стратегия са изключени.
Истината е средносрочни(месеци) или дългосрочни позиции(години) ,но да влезеш където трябва ,а не на 60к примерно.Тея могат да носят на загуба и цял живот,кой знае.
Коментар
-
Или конят си следва курса и се намирахме в такава фаза, а техническия анализ и новините обикновено не вършат работа. Второто защото когато се чуят новините, те са вече отразени по един или друг начин поне от големите играчи, малките просто научват когато е късно и както казваш си обясняват някакви неща.
а техническият анализ ако вършеше работа, половината свят щяха да са милиардери покрай инвестиране. Не става така, понякога върши, колкото да те зариби, че може да разчиташ на него и да се наядеш в един момент като "куче, което си гони опашката", както се наядоха сега много шортаджии. Аз освен ходъл друго дългосрочно не виждам като максимален шанс за успех. Купуваш и чакаш, като ти отърва цената продаваш. Другото е ала-бала. Говоря за нас ритейла, онези командващи парада вече имат голям избор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение3 варианта за бития кон.Номер 2 ще е най-булиш
https://tvc-invdn-com.investing.com/...cf014ce6a6.png
https://tvc-invdn-com.investing.com/...2d0d673e8c.png
Още преди BlackRockПоредна серия от "Техниката изпреварва Фундамента винаги" Новините ги пишат след това и ги дават на масовката тя да си обясни някакво движение
Иначе логиката е ,или новината за BlackRock се е знаела много отдавна от инсайдъри или тя не оказва влияние на цената в момента,а неща още отпреди товаLast edited by petrg5s; 21.06.2023, 08:26.
Коментар
-
я, битконя качил 4% днес, що така,
да не би да е заради старта на криптоборсата EDX Markets (подплатена от Charles Schwab, Citadel Securities, Fidelity Digital AssetsSM, Paradigm, Sequoia Capital, and Virtu Financial, все мошеници от висша класа и гарантираща "неконфликт" на никакви интереси със SEC
и целяща да открадне бизнеса на Binance и Coinbase ?).
Шеф на EDX e бивш шеф на Цитадел.
За един криптоманиак питам.Last edited by Бедният брoкер; 20.06.2023, 23:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеКак се вдига 10х цената на Бития?
2. С новини, разбира се платени.Last edited by better; 20.06.2023, 22:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Според мен вие сте наивните, защото вЕрвате на мошеници, които само преди 5 год твърдяха, че коня се ползва само за пране на пари. Отделно същите тези мошеници, са записали, че при форк ще изберът тва което им е изгодно, т.е някво тяхно копие на биткойн вероятно PoS, който вероятно ще бъде централизиран и може да се казва примерно рокбиткойн, или блекбиткойн. Всеки е свободен да вярва в квото си поиска. Аз на блекрок не вЕрвам, че ще "помогнат" за адопцията. По-важно от децентрализацията - нЕма.
П.с самия факт, че тази новина изобщо не се отрази на цената е достатъчно красноречив, какви са очакванията на играчите.-Първи въпрос
И втори. Как се вдига 10х цената на Бития? С притежание на фиати, или с притежание на Биткойни?
П.П. Колегите. според мен, са с Уеко закъснели данни. Всички помпи, на Коня са провокирани от "Big money".
Дядо Коледа и Сатоши Накамото, са едно също лице. Който вярва, да си чака коледния подарък.
Технология, разработка на ЕКИП от НАСА. Неизвестен японец преоткрил.Last edited by SKP; 20.06.2023, 20:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПреди 2 год мъск само с едно меме в туитър качи цената от 25 на 45к, а сега най-голЯмия фонд, който напрактика управлява света, качи койна с цели.....300 $.
Откакто го обявиха ,сантимента се промени коренно.Избяга от теста на 200 дневната МА което рядко се случва и до тук не е 300$ ,а ~ +8% от обявяване на новината !
В момента е в булиш формация и готов за полет.И изглежда,че бития кон ще лети сам.Поне в началото
>28к и го пиши бегалLast edited by petrg5s; 20.06.2023, 20:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
То не става така.Нещата се акумулират ,а и има много други фактори в момента които влият.
Изчакай още 1-2 седмици макс .А може и още близките дни
Ако съм прав би трябвало да почне масивен рън към 36к.BlackRock рън.Началото
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ми че то не е ли така ?
А по точка 2 ,и сегашния трябва да се казва bcore ,но си го гепиха нали.Иначе трябваше да го баннат в Америка преди 10-тина години
Но избраха да си го контролират.
А аз и ти в какво вярваме ,няма значение.Важното е ,че ще се правят пари
Бития кон така или иначе няма голямо бъдеще.Стара архаична система,крайно неефективна ,и на практика безполезна.
Бъдещето е в други криптоси,някои от които още не са ФАКТ
А бития кон ще расте докато/ако одобрят това ЕТФ.После ще почнат да го разиграват в тесен рейндж като златото с десетилетия
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеП.с самия факт, че тази новина изобщо не се отрази на цената е достатъчно красноречив, какви са очакванията на играчите.
Изчакай още 1-2 седмици макс .А може и още близките дни
Ако съм прав би трябвало да почне масивен рън към 36к.BlackRock рън.НачалотоLast edited by petrg5s; 20.06.2023, 15:02.
Коментар
Коментар