IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време е за ревизия на валутния борд и един лев трябва да стане 1 евро

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    Лошото е , че хич не са простоти. И че Б.Б. не слуша него, а Дянков. Но спирам да коментирам Кольо.
    супер е,че не го слуша
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Зарежи го Кольо. Той ги ръси една след друга простотия.
      Лошото е , че хич не са простоти. И че Б.Б. не слуша него, а Дянков. Но спирам да коментирам Кольо.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Аз пък съм запомнил , че това 1:1
        първи го разправяше през 2009г.
        един дето е подуправител на БНБ.
        Щях да падна от стола като го прочетох
        Ами то за това сме толкова цъфнали и вързали - с тези подуправители на БНБ Д.Костов, Р.Симеонов и флагмана Искров

Той Димитър Костов беше финансовият министър на Жан Виденов

А Румен Гечев чете лекции по макроикономика в икономическия университет в Ню Йорк
        И за това $ така.......като лева през '96-'97 в БГ

Коментар

При курс 1:1 ще ядеме много голям курСсссссс...
          Аз пък съм запомнил , че това 1:1
          първи го разправяше през 2009г.
          един дето е подуправител на БНБ.
          Щях да падна от стола като го прочетох
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Да, но когато това ти го каже личният ик.съветник на премиера, очевидно нещата вече са излезли от всякакъв контрол.
            Зарежи го Кольо. Той ги ръси една след друга простотия.

Коментар

То и това е вярно, но аз исках да му кажа на
              КАУНА, че с курс 1:1 още повече ще се
              влошат нещата от таз гледна точка
              При курс 1:1 ще ядеме много голям курСсссссс...

Коментар

• Първоначално изпратено от lookff Разгледай мнение
                Това с курса на лева и прословутата КОНКУРЕТНОСПОСОБНОСТ е най-големия български мит. Проблемът е, че нямаме икономика, а не какъв е курса. И 10 лева да стане едно евро икономиката ни пак ще е куца, обратно и при 2 евро за лев пак ще сме си бедни. Народопсихология ли е, какво е не знам, но това са фактите
                То и това е вярно, но аз исках да му кажа на
                КАУНА, че с курс 1:1 още повече ще се
                влошат нещата от таз гледна точка

Коментар

• Първоначално изпратено от lookff Разгледай мнение
                  Това с курса на лева и прословутата КОНКУРЕТНОСПОСОБНОСТ е най-големия български мит. Проблемът е, че нямаме икономика, а не какъв е курса. И 10 лева да стане едно евро икономиката ни пак ще е куца, обратно и при 2 евро за лев пак ще сме си бедни. Народопсихология ли е, какво е не знам, но това са фактите
                  +++

Коментар

Да, но когато това ти го каже личният ик.съветник на премиера, очевидно нещата вече са излезли от всякакъв контрол.
                    Това наистина изобщо не е смешно и макар успокоението да идва от факта, че ти го е казал Парамов, който разбира от икономика, колкото аз от отглеждането на Шанхайски копринени буби, то този човек би трябвало да бъде предупреден, какви изявления дава и в какво си качество, а ако е убеден в думите си да подава оставка и да излезе с публични доказателства на твърденията си.

Коментар

• Това с курса на лева и прословутата КОНКУРЕТНОСПОСОБНОСТ е най-големия български мит. Проблемът е, че нямаме икономика, а не какъв е курса. И 10 лева да стане едно евро икономиката ни пак ще е куца, обратно и при 2 евро за лев пак ще сме си бедни. Народопсихология ли е, какво е не знам, но това са фактите

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                        Колкото и да е странно, данните за износа от последните месеци много жесто те оборват. Явно, даже и при по-висока от средната европейска инфлация, цените ни са доста под техните и това ни спасява.
                        Нищо не ме оборва !!!
                        Погледни какво се изнася
                        и с колко му са пораснали
                        международните цени.
                        Пшеница, слънчоглед и т.н
                        Мед , цинк, олово, нефтопродукти и т.н.

Коментар

А не си ли се замислял как така доходността по ДЦК-та пада, при положение, че ще фалираме след 4 месеца?

Коментар

Загубата на КОНКУРЕТНОСПОСОБНОСТ
                            ще доведе до нещата дето си написал.
                            Рано или късно ще си стане !!!
                            Колкото и да е странно, данните за износа от последните месеци много жесто те оборват. Явно, даже и при по-висока от средната европейска инфлация, цените ни са доста под техните и това ни спасява.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              кой икономически съветник... сигурно Кольо...

Коментар

Пъпеша го питах нещо на л.с. ама се спотайва и не отговаря.
                                Та да кажа само, че мнението на икономическият съветник на премиера с когото днес се чухме по телефона е : цитирам "До първи септември държавата ще е фалирала!"
                                кой икономически съветник... сигурно Кольо...

Коментар

Working...
                                X