IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Симеон Дянков се превърна в звезда на политическата сцена

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• " Само нечленоразделно мучене. Отивай да мучиш в някой краварски форум".
    Ай, ай, генерале! На това в казармата ли те научиха или ти си си такъв по природа? Поне се извини на колегата, най-малкото, защото е във форума поне три години преди теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
      да де,ам пак не позна про и пак предположи върху нищо.....
      Просто някои да ми оправдава изхарчени 3-4милярда за няколко месеца със междуфирмено разплащане..... аиде де...
      Това е начин на мислене не политически напразни идеологии..
      И виж подмолната душица как се включва ...гоогле..то.. хахах ужас..
      А бе ти не можеш ли да сътвориш нещо смислено? Дето от два-три прочита може да се разбере какво искаш да кажеш? Непосилно ли ти е? Ами не пиши тогава. Само нечленоразделно мучене. Отивай да мучиш в някой краварски форум.
      Питам те: защо Симеон Дянков нарушава Закона за бюджет 2009, като лишава Президентството от ЗАКОННИТЕ пари. Било "техническа грешка". Не станаха ли много "техническите грешки". Във всяка цивилизована държава за 1/3 от тези грешки министърът щеше да си подаде оставката. Ама не и в България. Тук идиотите го акламират. Това идиотче ще докара до фалит цялата държава, ако Бойко го остави министър (Виж за неплатените задължения от държавата, и стига оправдания с предните). Да се надяваме, че няма да го остави.
      И се пише милИАрд, а не милЯрд.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• там е работата,че поради тези политически причини последните 20г. не продадоха държавната борса... и не направиха много неща...само за да прдължават коруцията,непрозрачността и от там не развитието...
        Та така де.. те изпълниха техния план утопия и никакво развитие...
        Тоест такова слънце не трябва да изгрява повече над България..

Коментар

• prodigal ти каво пишеш бе къде съм написал, че нетрябва да се плаща на фирмите, писах, че не етрябвало да се пипа резерва от миналата година и че метода за повишаване на икономическата активност с харчене то му е грешна.
          Айде да забравим вече "преди" -тая година изтича след 4 раб. седмици. Тука не сме чичковците по потници пред телевизора, за да ни обясняваш, че "парите ги нямало" -нищо апокалиптично няма да се случи до края на годината, свързано с бюджета. След 4 години и Дянков да си похарчи излишъка (само че съм готов за бас, че няма да е министър много по-скоро и на 2-ри бас, че няма да го вземат след това и на старата му работа, защото се провали дори в задачата да докара нещата до "оня" заем, който 1 момче щеше да взема преди изборите- Дянков го прави толкова "дървено", че и децата ще се усетят -ще остане недооценено това момче)
          Има един принцип: "Парите не изчезват" и не може да бъде оправдано парично неизпълнение с невъзможност/отсъствие на пари - все ще се намерят от някъде (от "световната банка напр.) - абе мисля, че го преподават това дори в Симеоново, ама ни вземат за балъци май.
          Абе защо, за да крадеш спокойно в БГ е нужно да обвиняваш друг - има и по-мъжко поведение, дори сред крадците
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• да де,ам пак не позна про и пак предположи върху нищо.....
            Просто някои да ми оправдава изхарчени 3-4милярда за няколко месеца със междуфирмено разплащане..... аиде де...
            Това е начин на мислене не политически напразни идеологии..
            И виж подмолната душица как се включва ...гоогле..то.. хахах ужас..

Коментар

• еми предното правителство е оставило този резултат...Даже е прав човека но все пак кои е изкривеното огледало си мислете сами...хахха

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                да набързо ги оправда...за изхарчени колко милярда бяха...
                хахах леко сте леки...
                За теб и слънцето изгрява по политически причини, няма какво да си кажем.

Със здраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                  Първоначално изпратено от salsa
                  prodigal ти каво пишеш бе къде съм написал, че нетрябва да се плаща на фирмите, писах, че не етрябвало да се пипа резерва от миналата година и че метода за повишаване на икономическата активност с харчене то му е грешна. Казах че хем изхарчиха резерва, хем по голяма част от бюджета първите седем месеца хем задлъжнялостта към фирмите е голяма, как става така?
                  За цветя, кафета и к/фтета ли го изхарчиха бе пич, разплатиха дългове към фирми и върнаха пари на банките. Тук да не сме от левуново, гледам да не се мешам в политиката, но това е инвестиционен форум и малко ми идват в повече медийните клишета свързани с нея.

Всеки неразплатен лев води до 3-4 кинта междуфирменна задлъжнялост!
                  има чувството, че в десните талибани броят за разплатено само това дето влиза по сметките на БойКостовите другарчета, които са доста алчни!!!

Проди, е сега, ако и тебе те обявят за комунист няма да се учудя....знам, че това ще е поредна проява на лош вкус, не просто обида - десен примитивизъм и гьонсуратлък.

Коментар

• бойко борисов

В момента слушам ББ по БТВ. Не мога да повярвам на глупавите му приказки. Не мога да разбера до какво положение стигнахме. Срам ме е от този човек!

Коментар

• да набързо ги оправда...за изхарчени колко милярда бяха...
                      хахах леко сте леки...

Коментар

• Първоначално изпратено от salsa
                        prodigal ти каво пишеш бе къде съм написал, че нетрябва да се плаща на фирмите, писах, че не етрябвало да се пипа резерва от миналата година и че метода за повишаване на икономическата активност с харчене то му е грешна. Казах че хем изхарчиха резерва, хем по голяма част от бюджета първите седем месеца хем задлъжнялостта към фирмите е голяма, как става така?
                        За цветя, кафета и к/фтета ли го изхарчиха бе пич, разплатиха дългове към фирми и върнаха пари на банките. Тук да не сме от левуново, гледам да не се мешам в политиката, но това е инвестиционен форум и малко ми идват в повече медийните клишета свързани с нея.

Всеки неразплатен лев води до 3-4 кинта междуфирменна задлъжнялост!

Коментар

• prodigal ти каво пишеш бе къде съм написал, че нетрябва да се плаща на фирмите, писах, че не етрябвало да се пипа резерва от миналата година и че метода за повишаване на икономическата активност с харчене то му е грешна. Казах че хем изхарчиха резерва, хем по голяма част от бюджета първите седем месеца хем задлъжнялостта към фирмите е голяма, как става така?

Коментар

• salsa, когато някой е свършил определена работа е редно да му се плати, най- малкото той е платил по-голяма част от сумата за да реализира услугата/доставката/строителството и като му забавиш парите просто му крадеш печалбата или направо го фалираш! Какво значи харчене, дразните вече. Платени са дължими суми за свършена работа и най-вече са върнати пари на банките в резултат на което Леониа спадна до рекордно ниски нива. Не коментирам кой как взел поръчка и т.н. и че банките поизнесоха част от парите

Нахалство е да се оправдаваш че не се издължавш с макроикономическа стабилност, а още по-голямо да обвиняваш някой че се е разплатил по договор, независимо дали е търсел или не макро ефект. Мамка му нали в това обвиняваха предишните, че бавели парите на бизнеса. Всичко прекалено е вредно и двойните стандарти също.

Да ти кажа какъв ще е резултата, при всяка държавна поръчка ще има надбавка за риск забавено плащане. На хората ресурса им е скъп, ако е гарга да е рошава. А това ще го платим ние.

Коментар

• Марkov кажи какъв е ефекта тогава от това прахосничество, кажи ми нещо положителни и отрицателни страни сравни ги и кажи дали е било добре.
                              Подкрепяш ли огромните разходи на държавата + изразходването на излишака за 2008. Ими кажи не беше ли по удачно ако се търсише ефекта на поголеми държавни разходи за стимулиране на икономиката, този резерв да се върне директно на гражданите чрез по малка осигурителна тежест за 2009 година и други подобни методи

Коментар

• Gigow, ако може дай и спрвка колко са гласували за БСП на прламентарните избори сега и колко преди 4 години. Мисля че ще си отговориш на много въпроси. Относно това за президента и парите по сметката не съм казал нищо нали или бъркам айде покажи ми кто си много отворен, къде съм подкрепил такова действие. Напротив не го подкрепям и се надявам да е станала грешка, но кажи ти защо си против мин фина, защото понякога се изказва остро или това че държи финансова дисциплина и повипава приходие в бюджета, чрез мерки в НАП и митниците.

Коментар

Working...
                                X