Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пенсионни Фондове
Collapse
X
-
- 1 like
-
Щом това са писъци от синдикатите, достоверността малко ме съмнява. Поковете няма как да премахнат напълно таксите, защото това означава не само да работят без печалба, но и да плащат от джобът си разходите при инвестирането. Тия палячовци от Подкрепа защо не започнат не само да "работят" без заплати, но и всеки месец да наливат от джобът си по 0.5 Б всеки в Ной?
Поковете няма как да "печелят от инвестиции", защото доходностите са изцяло в полза на осигурените лица. Таксите трябва и ЩЕ бъдат намалени, впрочем процесът вече тече.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Интересно, но не и неочаквано - Пенсионните фондове печелят от такси колкото от инвестиции
Вярвам, че това обяснява зашо не могат да бият дори и банков депозит - тъжна история! А най-веселото е, че за 15 години фондовете са получили под формата на такси 1 милиард лева от нас - страхотно, нали?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Питай Димитър Желев дали има нещо общо между Алианц България и Индустриален Холдинг България - или ти си Димитър Желев?
И още - свързаността не означава непременно мошшшшеничество. Ного от инвестиционните фондове на Allianz инвестират в акции на Allianz и никой не вижда нищо непочтено в туй. Съвсем различно е, когато някое дружество (кухо или умерено кухо) е де факто собственост на няколко ПФ от дадена група и те си връткат акции само помежду си и така им определят цената на колкото ги устройва.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Пенсионните фондове: Инвестиции в свързани... какво?
За пореден път регулаторът не успя да констатира, че свързаните инвестиции са дългогодишна практика за дружествата, които са част от местни групи
http://www.capital.bg/biznes/kompani...vurzani_kakvo/Last edited by Innocent; 10.02.2017, 19:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Вярно че пише. Добре, че не са боядисали с жлътичко ХЕС и Трейдингът.
Ного е просто:
ПОД Алианц е дъщерно на Алианц България холдинг.. Алианц България холдинг е дъщерно на Алианц Нова Европа - Виена, което е 100% собственост на Allianz SE.
Аз съм акционерин в Allianz SE и през него - по веригата, по веригата: съсобственик на ПОД-овото. Акционерин съм в Трейдингът и в Хесовицата. В същото време съм служител на ПОД-овото и на всички останали дружества в групата. Значи - има свързаност, фактически неотличаваща се от свързаността с Индустриален холдинг. Ама от Кафенето не са ме подушили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЪрм - Патриотите вярно са разпродали всичкото Жабок - то затова доходността им се срина като` тако`а.
от капитал са дали само по-големите позиции“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
то си пише отдолу сивичко свързано с еврохолд, жълтичко с алианц и тн
Ного е просто:
ПОД Алианц е дъщерно на Алианц България холдинг.. Алианц България холдинг е дъщерно на Алианц Нова Европа - Виена, което е 100% собственост на Allianz SE.
Аз съм акционерин в Allianz SE и през него - по веригата, по веригата: съсобственик на ПОД-овото. Акционерин съм в Трейдингът и в Хесовицата. В същото време съм служител на ПОД-овото и на всички останали дружества в групата. Значи - има свързаност, фактически неотличаваща се от свързаността с Индустриален холдинг. Ама от Кафенето не са ме подушили.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТони: това е важна информация. Ама какво значи това, че някои работи са в жлътичко, други в сивичко, трети в оранжевичко?
Пак са ни пощадили в инфото - инвестицията в Софарма Трейдинг тоже е свързана.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениебъдеще са отличници
а вие в алианц големи тарикати взимате такса за да изберете фондове с такса
и вземаш такса за това, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКСО трябва да се промени и да се забрани да се инвестира в чужбина.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар