Първоначално изпратено от bokogega
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Измамата – задължителни „частни пенсионни фондове“ и „конституционния съд“
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеНе си спомням,но имаше в интернет информация за привлечените депозити и раздадените кредити по имена на физически лица и фирми,та там ми се мерна едно или две имена на УПФ
Пенсионни фондове нямат депозити в КТБ поради една проста причина - КТБ не отговаря на изискването за кредитен рейтинг , поради което ПФ не могат и не са депозирали !
Капиш !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеКой фонд има депозит в КТБ !?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеВие в УПФ ги разбирате тези неща.Това май само в УНСС-то сте го учили.И недей заблуждавате наивниците ,че вие от УПФ ги разбирате нещата и сте най печеливши.Просто ако сте ми мениджъри на мой фонд няма да видите и 1/5 от заплатите които получавате в УПФ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеХал хабер си нямаш .
Извинявай , можеш ли да сметнеш ВАР на портфейла си , бил той и виртуален ?
За дюрация , шарп , стандартно отклонение чувал ли си ?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеЗащо,процента който го дават от портфейла за по рискови инвестиции не е ли 40%,и това е малък процент от капитала който имат.Това ли искаш да ми обясниш,а депозитите в КТБ на някои фондове за нискорискови ли да ги приемаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеНищо един виртуален портфейл,и не съм го размахвал,а исках да покажа,че и един средно интелигентен инвеститор може да направи по голяма доходност от така прехвалените УПФ.А още повече знаем кой,как и защо ги създаде.
Извинявай , можеш ли да сметнеш ВАР на портфейла си , бил той и виртуален ?
За дюрация , шарп , стандартно отклонение чувал ли си ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОпитвам се да ти обясня, че не може хем да заставиш някой да инвестира основно в ДЦК, облизвации и депозити при широка диверсификация, хем после да искаш от него 15-20% доходност."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение... виртуалната си..."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеА точно за фондовете ставаше въпрос,а ти почна да си мериш личната доходностМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеА ти какво размахваше !?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеА точно за фондовете ставаше въпрос,а ти почна да си мериш личната доходност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПешов - не говоря за фондовете, драги, но за нас туканка: дето инвестираме на БФБ."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПубликувам своят портфейл най-малко веднъж в годината в съответната тема: образовани сте и смятайте. Само дивидентната ми доходност е над 10%, без капиталовата.
И низходящ да е пазарът - не е удар за мене - защото съм си нагласил дивидентен портфейл - ако паднат цените - тъкмо на сгода ще си купя още.
Твоят пазар е виртуален, аз съм на БФБ от 97-а, стой си още на виртуалното.
Както и да е за мен темата е приключенаLast edited by bokogega; 28.01.2015, 23:17."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар